Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
My po KTG. Młoda strasznie szalała. Na zapisie skurczy brak. Dziś akurat była moja gin i ona opisywał KTG. Powiedziała, że w czwartek na wizycie zbada odpowiedni to może coś ruszy
Oby.
Nie wiem jak w szpitalu z myciem, ale ja chce kąpać w wanienkce co drugi dzień a co drugi tylko przetrzeć wacikiem z wodą. -
Ja już po wizycie. Dalej wszystko zamknięte, szyjka 2cm.
Jutro o 18:30 usg. Znowu mówi że dzieciątko chyba maluśkie.
Ogólnie wkurzają mnie ludzie- wiem wiem ciężarnej nie dogodzisz ale jak ktoś mnie widzi i mówię że jestem w 9mcu i zaraz rodzę to każdy wywala oczy i gada że niemożliwe bo taki malutki brzuszek. Nie no kurde pomyliłam się i faktycznie zamiast w 9mcu jestem w 7!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 13:33
symbolica, Karola94c lubią tę wiadomość
-
A ja dziewczyny juz na oddziale, jutro rano cc. Boje sie tylko jak poradze sobie z opieką bo odwiedziny ograniczone do godziny dziennie ze wzgledu na grype, a myslalam.ze maz bedzie caly czas ze mna:/ teraz tez maz nie mógł wejść
Ewelcia85, symbolica, -Mamunia-, Karola94c, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, udało się, Kornelka 3770g 56 cm
Szczegóły potemPau.Em, Straciatellaa, KaroKaro, Moniiiikaaaa, Ika..., Jonesey, Makowa_Panna, Pepper, Papapatka, patuniek86, Kolorowaola, amir, Lutyska, Ciążowa_Gapsy, baranosia, symbolica, 83xxx, Black_Lilith, Sylllwus, Ulv15, SiSi111, ej_est, MałaMała, Mambella, MonisiaK, artemida27, malami91, Nadzieja22, EBa, Anet85, Mila_85, -Mamunia-, Kropeczka85, Karola94c, Grzechotka2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bumbum gratulacje! Kornelia
Mam tak na drugie imię
Już się nie mogę doczekać kiedy ja przekażę taką nowinę...
SiSi mam nadzieję, że położne będę pomocne i wyrozumiałw w związku z zakazem odwiedzin.SiSi111 lubi tę wiadomość
-
bumbum wrote:Dziewczyny, udało się, Kornelka 3770g 56 cm
Szczegóły potem🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Bumbum gratki!!! Alez mamy teraz wysyp dziewczynek
Lutyska polubilam bo ja tak samo w szpitalu się dopychalam biszkoptami dzień i noc, gdyby nie to to bym z głodu padłajak 3 mini posiłki maja wystarczyć kobiecie tuż po porodzie i to chcącej karmić piersią???
-
Ja też po wizycie - GBS ujemny. Mały waży ok2700g (usg dziś wyliczyło termin na 25.02.), szyjka długa 34mm... mam się stawić na czczo (najlepiej) 19.02. do południa na oddziale z kompletem najnowszych kilku badań (na czczo bo może 19-tego mi zrobią CC gdyby okoliczności sprzyjały) - dostałam skierowanie- i 20.02.mam mieć CC. Kupię sobie ten żel antyzrostowy to go użyją... Jestem po dwóch cięciach, więc minimalizuje pojawienie się nowych zrostów.. Teraz pozostaje czekać, nie chorować, utrzymać dietę żeby cholestaza się nie pojawiła.
Dziewczyny GRATULACJE!!! Bumbum duża Twoja Kornelka, piękna waga
Jonesey czyli wojny nie będzie
Daje się zauważyć, również na drugim forum że pierwsza połowa lutego to dziewczynki się rodzą w 90%, a w drugiej połowie lutego same chłopaki!!! mówię o forum lutówek ebobas, bo tam też się udzielamdużo nas nie jest tam bo 10 regularnie pisze, więc kameralnie można by rzec... pierwsza wysypała sie 1lutego (SN).. dzis druga pojechała na CC... a tutaj wysyp od stycznia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 15:12
Pepper, Karola94c lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBumbum i LadyE wspaniałe wieści dziewczyny. Gratulacje
Nadzieja współczuje szpitala, ale super, że twój mały się odwrócił
Lutyska w szpitalu w moim mieście jak leżałam w tej ciąży z krwiakiem pare dni to się inna dziewczyna dowiedziała od salowej (rozwoziła jedzenie) jak jej zwróciła uwagę na wielkość porcji, że wiadomo przecież, że rodzina musi jedzenie przywozić pacjentkom. Bardzo była oburzona także tego...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 15:55
Nadzieja22 lubi tę wiadomość
-
Bumbum extra!!!! :-*
mala Ksiezniczka jest juz z Toba! Duuuzo zdrowka i usciski dla Was !!!!!!
Ja mam wizyte 6go - w srode... maly uparciuch siedzi dalej i nic nie zapowiada ze chce sie wykluchehehe
wtedy zapytam mojego gina kiedy ewentualnie mam jechac na wywolanie po terminie , ile dni... bo nie wiem... termin na 12go mam...
12/02/2019
SZYMEK
-
Symbolica cesarski boję się jak diabeł święconej wody, ale zazdroszczę Ci, że znasz dokładną datę kiedy zobaczysz synka.
Nadzieja a to malec fajną niespodziankę zrobił
Ja mam wizytę 7.02. Mam nadzieję, że szyjka już będzie baaardzo skrócona
Nadzieja22 lubi tę wiadomość
-
Bumbum i LadyE gratulacje! Cudowne wieści
Wczoraj miałam ciężki dzień i stwierdziłam, że kolejna wiadomość jaką tu zamieszczę będzie o tym, że już urodziłam.
Dziś jest jednak nowy dzień- w szpitalu trafiłam na super lekarza, bardzo mi poprawił samopoczucie.
Ktg w normie, skurczy brak, usg idealnie; przepływy, Mała jest już bardzo ładnie, nisko ustawiona, waży ok.3300 g., poziom wód też ok.
Rozwarcie dalej 2 cm, zbadała mi poziom czystości wód dla pewności- idealnie czyste ( nie wiedziałam, że jest takie badanie).
Jutro rano ma dyżur i na 8 rano mam znów przyjechać na wywołanie- obiecała, że już tym razem bez dziecka nie wyjdziemy
PS; też boje się cesarki i bardzo jej nie chcę- na ten moment nie ma jednak do tego żadnych wskazań i Pani doktor jest przekonana, że urodzę naturalnieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 16:07