Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Moniiiikaaaa wrote:Kurczę Gapsy, biedactwo
ostatnia rzecz jakiej Ci teraz potrzeba to awantury
Trzymaj się dzielnie.
Właśnie bardzo to przeżyłam, mam nadzieję, że nie zostanie to zmanipulowane jako moje hormony i fanaberie. Nie lubię czuć sie biedactwem, lubię się czuć silną kobietą i wiele od siebie wymagam, ale jak ktoś na mnie naskakuje, bo sam zawalił, a ja jestem w 9 miesiącu, to pękam.. -
EBa najważniejsze, że mala już po drugiej stronie, bezpieczna z Wami.
Dziwi mnie trochę to, ze po zabiegu proktologicznym pozwolili Tobie rodzić SN. Znajoma miała niedawno cc właśnie z powodu wczesniej przebytego zabiegu proktologicznego i to było wskazaniem do cc. Zależy pewnie od szpitala, lekarzy.
Co do przegrody to u nas się pięknie zasklepiłogłowa do góry! Teraz już będzie wszystko dobrze
W ogóle kojarzę, że duża część z Was chodzi na ktg. A mi dziś gin powiedział,że jeśli ciąża jest fizjologiczna - bezproblemowa to ktg wykonuje się dopiero od 40tc i tak się ze mną umówił na nastepną wizytę od razu ze skierowaniem ktg 21.02. Pamiętam, że z młodsza chodziłam 2x w tyg od 36tc. hm co lekarz to inaczej.
Jak nie urodze do 40t7d to na wywołanie.EBa lubi tę wiadomość
-
Gapsy jedyne co mozesz dla siebie zrobić to zadbać o swoje zdrowie fizyczne i psychiczne. Przykro ze ktoś bliski wyprowadza Cię z równowagi ale Kochana pakaż, że jesteś silniejsza i postaraj się wyciszyć.
Ja dzisiaj tez mam ciezszy dzień. Ledwo chodzę. Skóra mi pęka na brzuchu, mała duża. Jutro ma dr zdecydować co robi. Ja juz prawie nie chodzę przez bol rozchodzacego spojenia. Nie śpię kolejny tydzień. Płakać mi się chcę. Dobrze, że dał mi skierowanie na jutro. Oby juz się cis wyjaśniło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2019, 17:08
Ciążowa_Gapsy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Makowa_Panna wrote:Melduję, że o 15 jak mnie przyjmowali rozwarcia brak
O 19 mam dostać oksy. Skurcze bez szału na KTG, ale bolą bardzo.
-
Zarządziłam jeszcze malowanie pokoju przed porodem. Mam nadzieję że to nie wariactwo. Jutro jedziemy wybrać farby, wieczorem mąż zdejmie karnisze, ja popiorę w piątek rano firanki i zacznę oklejać ściany i po 13 jak mąż wróci zaczniemy malowanie. Dopiero wtedy z pełnym przekonaniem będę mogła złożyć kołyskę. Jedynie poproszę mamę o pomoc przy prasowaniu i wieszaniu firanek
-
nick nieaktualnyCiążowa_Gapsy wrote:Dziękuję Kochana. Stoik by zwariował ze stresu, w ogóle nie czuję, że to hormony czy przewrażliwienie. Jak można komukolwiek tak zrobic a co dopiero kobiecie tuż przed porodem
Nie mogę się uspokoić.
Dziewczyny śliczne brzuszki, mi sie teskni za brzuszkiem, ale riwnie fajnie jest juz miec dziecko obok siebie.
Makowa panna miejmy nadzieje na szybki zwrot akcji i co za tym idzie porod.
Eba wiesz ze jesteś dzielna Babka! Olcia jest przeslodziutka!
Mnie za to boli puers od spodu, nie wiem co sobie zrobilam, raczej to nie zastoj bo jest miękka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2019, 18:15
EBa lubi tę wiadomość
-
EBa dziękujemy za relację, dużo przeszłaś ale Oleńka jest cudowna więc wszystko Ci wynagrodzi
Ciążowa_Gapsy wiem że łatwo się mówi ale postaraj się nie myśleć bo nie to jest teraz najważniejsze :*
Makowa_Panna dasz radę! Jeszcze chwilka i przytulisz swoją Krolewnę
Ja miałam ktg tylko jak leżałam w szpitalu a tak to ginekolog nic nie wspominała bo poza małymi problemami z szyjką cała reszta jest książkowa tj.przepływy, wody itd.
A tu mój brzuszek
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2fe634bbbe0b.jpgEBa, Ika..., Moniiiikaaaa, Kropeczka85, Pau.Em, Ewelcia85, Kolorowaola, Black_Lilith, malami91, Pepper, -Mamunia-, Ciążowa_Gapsy, MałaMała, Papapatka, Nadzieja22, Karola94c, ej_est, kjt91 lubią tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Kochane miałyśmy na głowie wspólną organizację imprezy, ona ewidentnie zawaliła a jak jej naprawdę delikatnie jak na okolicznosci zrobiłam uwagę to zrobiła mi awanturę. Rzadko tak czuję ale w tym wypadku wiem ze jestem całkiem niewinna. Właśnie wracam ze spotkania rodzinnego, zero przepraszam ani nic. Udawała ze mnie nie ma. Cholernie to przezywam bo to moja siostra. Myślicie że to zaszkodzi synkowi? Ja myślę że na pewno - pytanie czy przyspieszy poród.
-
nick nieaktualnyGapsy, u mnie był podobny przypadek, rozryczalam sie przy tesciach, popadlam w taki amok ze nie potrafilam przestać. Porodu to nie przyspieszylo, ale dziecieczek napewno to odczuwa.
Siostrze przejdzie, a TY sie juz tymnnie zadreczaj.
Karo TY chudzinko! Ale brzuszek masz pokaźny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2019, 21:38
Ciążowa_Gapsy lubi tę wiadomość