Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
MałaMała, Nadzieja22, Makowa_Panna, Ewelcia85, ej_est, Pau.Em, Black_Lilith, KaroKaro, Pepper, malami91, Kropeczka85, Karola94c lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruda trzymaj się i dużo zdrowia życzę :*
Miniiiikaaaa słodki brzusio
MonisiaK no dokładnie tak by człowiek chciał żeby to małe wreszcie się zdecydowało na wyjście, ale chcieć to my sobie możemy...Moniiiikaaaa lubi tę wiadomość
-
Pau.Em wrote:Artemida dobrze że zrobili cc w porę. Spadki tetna to jest niebezpieczna sytuacja.
Dziewczyny kp- w jakich pozycjach najlepiej Wam się karmi?
Mi najlepiej na leżąco, w pozyjci siedzącej boli mnie kręgosłup zresztą mała ma pewnie już ponad 4 kg więc jest co trzymać. Zamowiłam dzisiaj poduszke do karmienia i bedziemy próbowac innych pozycji. -
Mamunia wedle zamówienia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3b54fcb0830d.jpg
Moniiiikaaaa, MałaMała, Lutyska, ej_est, Nadzieja22, Black_Lilith, KaroKaro, Pepper, baranosia, symbolica, Kolorowaola, malami91, Kropeczka85, Karola94c, -Mamunia- lubią tę wiadomość
-
Mamunia myślałam o tym artykule, który ktoś tu wrzucał. Czym się różni ciąża donoszona od ciąży, która dotrwała do terminu. Absolutnie nie chciałam tym nikogo urazić, dla mnie to po prostu argument na to, żeby mieć energię na wytrwanie do 39/40 tygodnia. Tym bardziej że wisiał nade mną poród przedwczesny.
Okazało się że schudłam kilogram przez trzy tygodnie... leżenia. Skąd to, skoro dziecko dobrze przybiera, a ja leżałam i piłam kakao? Od początku ciąży mam tylko równe +8 kg. To naprawdę nie kokieteria - mam szczerą nadzieję, że to nie za mało, nie chcę chudnąć. -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2019, 13:13
Ciążowa_Gapsy, Nadzieja22, MałaMała, Ewelcia85, Moniiiikaaaa, Pau.Em, Black_Lilith, KaroKaro, ej_est, Pepper, Papapatka, symbolica, Kolorowaola, malami91, Ika..., Straciatellaa, Kropeczka85, Karola94c, -Mamunia-, artemida27, kjt91 lubią tę wiadomość
-
Pięknie wyglądacie
Ja przez remont garderoby nie mam lustra, żeby zrobić zdjęcie
Muszę męża zagonić.
Ewelcia85, Moniiiikaaaa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny wody mi odeszły...
Pau.Em, Moniiiikaaaa, KaroKaro, Black_Lilith, Ciążowa_Gapsy, ej_est, Pepper, Papapatka, baranosia, MałaMała, amir, Nadzieja22, MonisiaK, Straciatellaa, Kolorowaola, Ewelcia85, Reni, malami91, Lutyska, Kropeczka85, patuniek86, Mambella, Karola94c, -Mamunia-, 83xxx, artemida27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Super macie brzuszki! Ja wrzucę później
Makowa_Panna zachęcanie Malutkiej do wyjścia pomogło! Trzymam mocno kciuki żeby poszło szybko! :*🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Makowa, powodzenia! Żeby było szybko i bezboleśnie
Mnie też szwy po nacięciu i pęknięciach swędziały. Kilka razy psikałam osteniseptem, jak już swędziało tak, ze miałam ochotę się drapać
Dziewczyny, super wyglądacie!
Ja nie mam siły robić sobie zdjęcia. Wróciłam od lekarza, dostałam antybiotyk, podobno jakaś paskudna infekcja bakteryjna. Do porodu w tej sytuacji mi się nie spieszy za bardzo...