Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Pau.Em kciku dla Kacperka!
MonisiaK dalej jakieś problemy, że nie chcą Was wypisać?🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Papapatka wrote:U nas dzisiaj do 11.00 ma być polozna z Medicover z wagą. Proszę trzymajcie kciuki za wagę Zosi.
Btw okazało się ze przez infolinię mam w pakiecie za darmo wizytę położnej medicover ylko ze zgłoszenie trzeba zrobić właśnie przez infolinię a nie online- to myślę przydatna informacja dla tych co mają pakiet -
nick nieaktualny
-
Pau.Em wrote:Eh. Dostaliśmy skierowanie na RTG mimo że osluchowo czysto. I od razu na wszelki wypadek skierowanie do szpitala. Oczywiście RTG czyste. Więc jeszcze raz badania krwi i O 14 będę wyniki. Na 14 mąż ma jechać właśnie do lekarza je skonsultowac. Na 17 umówiłam wizytę u innej lekarki.
Dziś rano ogladaly go dwie pediatry. Jedna usłyszała kaszel i od razu bez gadania kazała drukować skierowanie do szpitala. A druga kazała najpierw zrobić RTG i wtedy z tym do szpitala. No ale czysto jest... I mamy czekać. Nie wiem już co się dzieje. No ma mokry kaszel...oszaleje
U mnie obecnie starsza córka od niedzieli, małż od wczoraj i najmłodsza od dziś. Brzydki mokry kaszel, trochę kataru i gorączka. Wszyscy (prócz młodej póki co bo dopiero dziś idę z nią do lekarza) antybiotyk. Lekarz mówił, że jednego dnia miał ponad 20 pacjentów z tymi samymi objawami.
jest armagedon.
Ja żyję i podczytuje w wolnej chwili, jeszcze w dwupaku - modlę się żeby nie urodzić teraz bo wiem, że będe musiała sama jechać do szpitala i rodzić sama. Małż jak warzywko taki chorySkurcze mam codziennie, nieregularne. Gadałam z gin i póki nie są regularne, nie krwawie i wody mi nie odeszły to nie jadę nigdzie.
Nie śpię po nocach teraz. nie dość, że brzuch ciągle twardnieje to jeszcze wszystkim ciągle mierzę temp, odciągam smarki i zbijam gorączki.
-
nick nieaktualny
-
Pau.Em wrote:Straciatella ja od czwartku go konsultuje. To już tydzień...
ciągnie się to wszystko strasznie. Gorączkę dopiero dostala w niedziele.
Sama nie wiem co w Twojej sytuacji bym zrobiła. My mamy zaufanego prv pediatre co jeździ w razie potrzeby. Może jakaś wizyta domowa kogoś sprawdzonego? -
Gratulacje dla rozpakowanych
My się siebie uczymyŻadko tu zaglądam....
Malutka jest aniołkiem. Praktycznie nie płacze. Jak coś chce o kwili tak słodko
W nocy budzi się co 2h je i zasypia ładnie. Wiec jakoś sie wysypiamy. W dzień zwykle albo nie spi albo śpi na mnie :p
Ewelcia85, Pau.Em, Kolorowaola, Black_Lilith, Papapatka, symbolica, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
nick nieaktualnyStraciatellaa wrote:moja najstarsza od zeszłej środy mówiła, że jakoś głowa ją boli
ciągnie się to wszystko strasznie. Gorączkę dopiero dostala w niedziele.
Sama nie wiem co w Twojej sytuacji bym zrobiła. My mamy zaufanego prv pediatre co jeździ w razie potrzeby. Może jakaś wizyta domowa kogoś sprawdzonego? -
nick nieaktualnyMorfologia i crp super.
Zasugerowano nam za suche powietrze w domu. Więc sprawdzę to. Nawilżacz będzie chodził non stop i zobaczymy.
Lady E wspaniale:) mój też podobnie tyle że co 2.5h wstajeA córka tak na mnie spała, to takie fajne uczucie, można tulić i glasiac takiego małego slodziaka:) żebym miała więcej czasu w ciągu dnia to i Kacper by tak spał. A tak to tylko w nocy to sobie tak ukladam:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2019, 14:32
-
Ja przed wizyta sobie czekam. Ciekawe co mi powie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2019, 15:43
Pepper, Kolorowaola, Ewelcia85, Ciążowa_Gapsy, KaroKaro, -Mamunia- lubią tę wiadomość
-
U mnie na 3-4 cm rozwarcia. Szyjka ładna.. czekamy na akcje skurczową, jutro ktg, jeśli nic nie zacznie się dziać to w piątek na szpital :p
Edit : Młody waży podobno 4kg ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2019, 16:08
Kolorowaola, baranosia, Black_Lilith, Pepper, Ciążowa_Gapsy, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Jak tam szykujecie się już na jutrzejszy poród grupowy?
Ja od rana szaleję w kuchni. Zrobiłam pulpety na dwa dni, ciasto kopiec kreta (nie z torebki rzecz jasna) dla męża na walentynki i teraz lekko cierpię z powodu bólu pleców.
Zaraz idziemy z synkiem na spacer na kawę do mojej mamy bo dziś jesteśmy cały dzień sami to trochę wyciągnę nogi i odpocznę, a mama spojrzy na młodegoPepper lubi tę wiadomość