Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciążowa to moje trzecie dziecko i za kazdym razem jak tylko urodziłam cieszyłam się ze okres ciąży mam za sobą
nie tęskniłam do niego
tylko mi popalić dają moje drętwiejące nogi przez co od 3 miechów jestem permanentnie niewyspana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2019, 23:14
-
Ruda90 najpierw położna laktacyjna zwrociła na to uwage, a na drugi dzień obejrzał lekarz od noworodkow i stwierdzil ze lepiej podciąć teraz jak dziecko jest niczego nie swiadome, a ta błonka nie jest unerwiona, Przemuś nawet raz nie zapłakał i nic nie krwawiło.
-
Szymon
ur 12/02/2019
Godz.14:46
3300g
60cm
10pkt
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2019, 00:28
Nadzieja22, Moniiiikaaaa, Ika..., Sylllwus, ruda90, Kolorowaola, Pepper, Ewelcia85, artemida27, Papapatka, Black_Lilith, Kropeczka85, -Mamunia-, bumbum, Jonesey, Pau.Em, Mambella, Lutyska, Kleopatra, KaroKaro, patuniek86, MonisiaK, Agnessa, Ulv15, Karola94c, EBa lubią tę wiadomość
12/02/2019
SZYMEK
-
Mała gratuluje!
U mnie jakieś straszaki. Idę spać, ale zobaczymy co będzie -
Ewelcia85 wrote:Ciążowa to moje trzecie dziecko i za kazdym razem jak tylko urodziłam cieszyłam się ze okres ciąży mam za sobą
nie tęskniłam do niego
tylko mi popalić dają moje drętwiejące nogi przez co od 3 miechów jestem permanentnie niewyspana
MałaMała gratulacjesn czy cc? Jak się czujesz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2019, 01:08
Ewelcia85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMała Gratuluje!!! Myślałam ostatnio o Tobie że albo urodziłaś, albo ze sie na mnie obraziłaś dlatego sie nie odzywałaś.
Straciatella zbyt podejrzane..myślałam że coś sie zadziało u Ciebie ale widze że Mała wpisałaś już na liste.
Dziewczyny wracam do Was, teraz poataram się być na bieżąco.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2019, 03:23
-
MałaMała gratulacje!
Ja po wieczornym seksie mam skurcze różnego natężenia, nie mogę spać. Boli też w krzyżu i pupie. Ciekawe.. coś się dzieje, czy tylko straszyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2019, 04:42
-Mamunia- lubi tę wiadomość
-
Ja do ok 1,30 miałam takie nieprzyjemne i nieregularne skurcze, ale przeszło i poszłam spać. Jeszcze by mogło parę dni poczekać to nasze dziecko
-
nick nieaktualny
-
Ja w pon i wt miałam już biegunkę, skurcze ale przeszło
dzisiaj i wczoraj zupełnie nic...
Marcówki juz się rozpakiwuja od kilku dni.
PauEm trzymamy kciuki. Daj znać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2019, 06:51
patuniek86 lubi tę wiadomość
-
Małamała gratulacje❤️
Kropeczka85 ale miałaś stresy, ważne że jesteście razem i wszystko jest dobrze.
Byłam wczoraj z Bartkiem u innego pediatry. Włączyła nam intensywne domowe leczenie. Leków od cholery, mam nadzieję że pomoże i szpital będzie zbędny. Pierwszy raz spotkałam tak zainteresowanego lekarza. Sama dzwoniła do szpitala czy nas przyjmą, przebadała małego od a do z. Wyłapała coś czego dzień wczesniej pediatra na NFZ nie zauważyła. Npbma pleśniawki i stąd mój ból brodawek. Tamta jestem zawiedziona bo nawet tego nie zauważyła.
Kontrola za 2 tyg więc modlę się żeby morfologia się znacznie poprawiła.
Dziewczyny karmiące w nakładkach/kapturach, nie stresujcie się tym. Ja teraz też tak karmię choć na początku była gola pierś, ale tak miałam poranione brodawki że już nie dawałam rady.
Pierwszego syna też tak karmiłam bo miał krótkie wędzidełko i nie umiał chwycić, mimo że ostatniego dnia w szpitalu podcięli to już nikt nie miał czasu pokazać jak go przystawić prawidłowo. W kapturach było szybko wygodnie i bezboleśnie. A jak mały był większy to na spokojnie zaczęłam go przystawiać bez. I tak dziwnie bo jak on leżał to ja się nad nim pochylam , żeby mogl łatwo złapać (bo też mam płaskie brodawki). I powoli z dużą cierpliwości udało się. Oczywiście byl płacz, nie mógł złapać. Ale robiłam to bez przymusu bez nacisku bo w sumie co za różnica jak, ważne że dostawałam moje mleczko. -
nick nieaktualny