Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Masaż szyjki mi zrobił na wizycie ale delikatny.. no i powiem że troszkę brudny śluz jest ;p . Także mam nadzieję, że będzie walentynkowy chłopak
Pepper, Lutyska, -Mamunia- lubią tę wiadomość
-
Karola94c wrote:Masaż szyjki mi zrobił na wizycie ale delikatny.. no i powiem że troszkę brudny śluz jest ;p . Także mam nadzieję, że będzie walentynkowy chłopak
-Mamunia- lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Black_Lilith wrote:Karola, ja już tu kiedyś pisałam.Po takim masażu następnego dnia urodziłam synka.Skurcze mocne zaczely się już po kilku godzinach.Trzymam kciuki, żeby tak było też u Ciebie
No właśnie mam skurcze ale nie liczyłam co ile.. I są słabsze Napewno niż moj3 porodowe z córka, dlatego też tak zwlekamEwelcia85, Lutyska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuda super przybiera:)!
Karola trzymam kciuki żebyś jednak nie chodziła aż tyle hehe:)
Wiem co jest mojemu dziecku ! Wiotkosc krtani. Przez to jest zasluzowany i odkaszluje wydzieline. A te durnie od nas zafundowali nam kupę stresu, wizję szpitala, przeswietlenia i klucie niepotrzebne dziecka. Masakra! A wystarczy gooklepywac i wyciągać wydzieline.
U nas ostatnio na sor zmarło dziecko 5miesieczne. Także taka opiekąKarola94c, Ewelcia85, Pepper, Black_Lilith, KaroKaro, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Ja miałam termin na dzisiaj a już od 1.5 tyg. Tulę malutką
Ja teraz karmię co 2h bo malutka spadła na wadzeale jeszcze się mieści w 10% więc dalej w normie...
Tak czy siak w poniedziałek kolejne ważenie i musi już być dobrze...Pepper lubi tę wiadomość
-
Pau dobrze, że się wyjaśniło! Brak słów co niektórzy lekarze wymyślają! Wiesz też jak było i u nas. Przypadek, że tyle takich sytuacji na jednym wątku?
Karola, Ewelcia trzymam kciuki za walentynkowych chlopcow!
Ładnie Wam dzieci przybierają! U nas kolejny problem bo przez tydzień przybrał tylko 90god dziś stosuje metodę 7 5 3 żeby pobudzić laktację, bo od czasu akcji ze szpitalem w moich piersiach jest znacznie mniej. A Przemus je bardzo leniwie i takie efekty. Trochę się podlamalam, bo nie.mialam dotychczas problemów z karmieniem swoich dzieci, ale cóż trzeba walczyć !
Mambella dobrze, że macie szansę na bycie w domu! Życzę aby szybciutko się poprawiło!
Straciatella zdrówka dla Was wszystkich! Okropne to co teraz panuje...
Malami pobralas krewkę i wysłałaś dziś próbkę? Ile będziemy czekać minimalnie na wyniki? Jakie by nie były to poinformują czy tak jak wcześniej, że brak odzewu to znaczy, że wszystko ok?
Bumbum trzymam kciuki za szybki przyrost masy! Świetnie rozumiem jak sen z powiek potrafi odebrać zbyt mały przyrost .Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2019, 19:42
Ewelcia85, bumbum, Karola94c, Pau.Em lubią tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc