Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKarola, gratulacje! Pewnie nie było łatwo urodzić takiego dużego dzieciaczka, brawa dla Ciebie!
Amir, gratulacje!
Ruda, częsta czkawka u noworodków to podobno normalna sprawa. Jasio też na początku miał bardzo często, teraz już coraz rzadziejWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 06:22
Karola94c lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmur gratuluję
dochdz szybko do siebie po cc:)
Karola gratuluję! Ale duży!!
Dzięki dziewczyny za wsparcie ;* Ja wczoraj od rana płakałam A na wieczór jak się okazało ze Kacperek zdrowy i tylko ta krtan, to w ogóle była okropna rozpacz bo zeszły wszystkie emocje. Wypiłem że 3 melisy...
Za wszystkie w 2pakach mocne kciuki za szybkie rozwiązanie:)Karola94c, Pepper, Moniiiikaaaa, Black_Lilith lubią tę wiadomość
-
Amir gratulacje!!! Niech Kubuś zdrowo rośnie!
Karola, ale sobie wywróżyłas te walentynki! I masz dwoje dzieci z 14-gotylko miesiąc różnicy
dochodz szybciutko do siebie!
Ruda a widzisz. Ja z dwójką dzieci problemów z kp nie miałam zadnych,a teraz prosze. Jak to nie ma reguły.
Patka, Ruda a po jakim czasie widzialyscie wzrost produkcji mleka i z ilu do ilu odciaganego? Będę wdzięczna za info bo trochę nie wiem czego się spodziewać .Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 03:58
Karola94c lubi tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
malami91 wrote:Karola, gratulacje! Pewnie nie było łatwo urodzić takiego dużego dzieciaczka, brawa dla Ciebie!
Ruda, częsta czkawka u noworodków to podobno normalna sprawa. Jasio też na początku miał bardzo często, teraz już coraz rzadziej
Może i często ale moja na czkawke nie chcce cyca ani wody i się męczy... -
nick nieaktualnyKarola wielkie Gratulacje! Witamy Nasz Walentynkowy prezent
bardzo sie ciesze że masz już to za sobą, dochódz do siebie.
Co do karmienia, ja sciagnełam u siebie laktatorem 30 ml z czego to wypił. Potem juz nie mialam jemu co dać i po prostu nosiłam na rekach dalam smoczek i jakos zasnął, byłam skłonna nawet kupic mm. Noce mialam kiepskie ewudentnie sie nie najadał, a dzisiaj prosze o 1 tylko troche pomiział i teraz pobudka piersi zdarzyly sie podregenerowac i troszke nabrzmiec. Spij teraz tylko jedna a pił spokojnie az miło było ogladac nawet mu sie nie odbiło.
Ruda co do czkawki ja ubieram czapeczke i przytulam do siebie aby było mu cieplej, pomaga. Ale czkawka to nic strasznego.
Pauem bardzo sie ciesze ze znacie już diagnozę i dzieki bogu pokierowałaś sie intuicja, ale ile sie zestresowaliście to juz wasze.
Pepper teraz trzymam kciuki za Ciebie.Pepper, Karola94c lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPapapatka wrote:Nam polozna powiedziała ze po 1. Czkawka bardziej meczy rodziców niż dziecko. A po 2 pomoc może smoczek. I u nas pomaga smok
No właśnie, z tego co czytałam to dla takiego dzieciaczka nie jest to coś uciążliwego.
Papapatka, a powiedz kiedy ściągasz pokarm? Po karmieniu, zamiast karmienia? Pytam, bo jeszcze nigdy nie użyłam laktatora a chciałabym zgromadzić trochę mleczka, bo zbliża mi się wizyta u lekarza i będę musiała juniora zostawić z tatą na dłużej...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 06:30
-
nick nieaktualny
-
Amir, gratulacje!
Karola, gratulacje! Widzisz, mówiłam, że ruszy po masażu szyjki
Dziewczyny, współczuję problemów z maluszkami.Pau Em, całe szczęście, że się wyjaśniło.A z taką wiotkością krtani coś się robi, czy to przechodzi samo? Jak to jest jednak ważne, żeby trafić na kompetentnego lekarza...Karola94c lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amir Gratulacje
niech się zdrowo chowa.
Pepper trzymam kciuki żeby wszystko przebiegło jak najlepiej... ja mam się zgłosić we wtorek też do południa i w środę prawdopodobnie CC. Męża rano na 4h do pracy wypuszczę, a córę na zajęcie z hip-hopu odwiozę... Kurczę wogóle nie czuję tego swojego ciężarnej stanu, szok, a ważę troszkę więcej niż poprzednim razem...
Karola przykre że miałaś tak cięźki, wyczerpujący poród, odpoczywaj na maxa teraz póki jest możliwość .. z Marcinka duży chłopak, pewnie taki walentynkowy amorek!! Wszystkie Marciny to fajne chłopaki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 07:51
Pepper, Karola94c lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amir Karola94c gratulacje!
dużo zdrówka dla Was i oczywiście dla Maluszków :* jak odpoczniecie to czekamy na ralacje
Pepper trzymam kciuki żeby wszytko poszło sprawnie
Ciekawe ile forumowych Amorków przyjdzie dziś na światWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 08:45
Pepper, Karola94c lubią tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Gratuluje Wam Dziewczyny za udane porody!!! Super ! I zycze milych Walentynek z Waszymi duzymi i malymi Walentynkami
Hehehe
A co najlepsze to to ze bylam akurat w lidlu a moj mąz w wydz.komunikacji na przeciwko lidla i tak sobie mysle MOZE KUPIE PALUSZKI TE JUNIOR (bo wczoraj zjedlismy do filmu te co mialam wziasc do szpitala) ale tak nie chcialo mi sie po nie cofac i tak mowie sama do siebie EEEE NIE WRACAM SIE PRZECIEZ SIE NIE URODZI
I co ? Moj maz przyszedl do auta ja tez weszlam do auta i ledwo z Lidla wylazłam i wsiadlam do auta i wody mi odeszly !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 08:48
Black_Lilith, Karola94c, Ewelcia85, Nadzieja22, symbolica, -Mamunia-, Ulv15 lubią tę wiadomość
12/02/2019
SZYMEK
-
nick nieaktualny