Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Pepper wrote:Tak mam.
Mam nadzieje, że u mnie ruszy. Może na tej samej sali nas położą haha
. Oczywiście fajnie by było
Jak już Cię położą to daj znać smskiem w jakich salach leżyszWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2019, 20:24
Pepper lubi tę wiadomość
-
Ja z córka leżałam w 3 osobowej. Mam skurcze co 5-6 min .. Ale nie są aż tak silne
baranosia, Pepper, Black_Lilith, Ewelcia85, KaroKaro, Nadzieja22, -Mamunia-, Kropeczka85, patuniek86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKropeczka85 wrote:Malami pobralas krewkę i wysłałaś dziś próbkę? Ile będziemy czekać minimalnie na wyniki? Jakie by nie były to poinformują czy tak jak wcześniej, że brak odzewu to znaczy, że wszystko ok?
Tak czy siak w ciągu 21dni ma przyjść oficjalna odpowiedź. Dzwoniłam tam dziś i ustaliłam, że wcześniej będę mogła dowiedzieć się telefonicznie. Mam nadzieję, że najpóźniej w poniedziałek poznam wynik. Próbka jest już w drodze do Warszawy. Sama pobrałam, serce mi pękało, ale uznałam, że to lepsze niż wycieczka do przychodni pełnej chorych dzieci - u nas w przychodni podział na stronę dla chorych i zdrowych to fikcja.
-
Pau.Em no to się nastresowałaś przez głupich lekarzy, ale najważniejsze że wiecie co dolega Kacperkowi
Karola94c, Monika trzymam kciuki za rozwój akcji
Malami91 czekamy na wyniki razem z Tobą, fajnie że nie będziesz musiała czekać tych 21 dni, tylko telefonicznie Ci powiedzą, zawsze to mniej stresu o kilkanaście dnibędzie dobrze! :*
malami91, Karola94c, Pau.Em lubią tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Dużo się dziś działo... Trzymam kciuki za wszystkie tuż-tuz porody i za zdrowie mam i dzieciątek, które już na świecie
A ja dla odmiany płaczę od 16.00. Wracają trudne wspomnienia i nie mogę się z nimi ogarnąć. Silniejsze ode mnie i od potrzeby spokoju dla synka. Do cholery, chyba zostanę forumową panikarą. Nie umiem się ogarnąć... mam tylko nadzieję, że to hormony. -
u nas dziś była szybka akcja o 16 odeszly mi wody a o 19.04 przez cc na świat przyszedł Jakub 55 cm 3300 wagi 10 pkt
Ciążowa_Gapsy, Pepper, Nadzieja22, Moniiiikaaaa, Ewelcia85, -Mamunia-, Lutyska, Mila_85, Ika..., Kolorowaola, malami91, Kropeczka85, ruda90, bumbum, Papapatka, Karola94c, baranosia, Pau.Em, Mambella, MonisiaK, Black_Lilith, ej_est, patuniek86, KaroKaro, Agnessa, Reni, artemida27, EBa, Sylllwus lubią tę wiadomość
-
Pau Em, dobrze, że już wiadomo co małemu jest. Ech masakra z tymi lekarzami...
Karola, pewnie u Ciebie to już toPowodzenia!
Monika, może już się powoli rozkręcaW każdym razie trzymam kciuki.
Amir gratulacje!Karola94c, Pau.Em lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny trzymam kciuki za akcje porodowe, mam nadzieje ze Amir zakończyla zła passe, zastój z porodami i coś sie zacznie dziać.! Rodziły sie dziewczynki więc teraz czas na chlopaków, fajne ta masza lista wygląda
Amir piekne imie Jakub
Ja rownież mam problem z laktacja... ale będe walczyła jak lwica!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2019, 23:30
-
nick nieaktualnyAmir wielkie gratulacje
i szybkiego powrotu do pelni sil
Mamunia ja mysle ze to MalaMala wczoraj przerwala ta passe bezporodowa i teraz beda codziennie sie rodzic maluszki
Ktora miala miec 14 cc? Karola Ewelcia Monika kciuki za szybka akcje
Chorym dziewczynom w dwupakach i ich rodzinom szybkiego powrotu do zdrowia i w ogole wszystkim zycze zdrowka a dzieciatkom w szczegolnosci bo tyle chorych ze szok co sie dzieje.co chwile slysze ze dzieci znajomych w szpitalu
-Mamunia- lubi tę wiadomość
-
Dzięki dam znać co i jak Ciążowa Gapsy. Liczę jeszcze pociągu że może samo się zacznie ale na razie cisza. Tak czy inaczej jutro jestem juz w szpitalu.
Dziewczyny trzymam kciuki za rozwój Waszych akcji
Karola jak byłam na patologii i pytałam położna o sale poporodowe to powiedziała ze są dwuosobowe. Jutro spytam jeszcze raz i napisze.Ciążowa_Gapsy, Karola94c lubią tę wiadomość
-
No dziewczyny. Jest nasz pierwszy walentynkowy facet.. poród okropny.. Ale opiszę jak bede miała chwilę, małego zabrali na górę, a ja leżę bo mam tak silne krwawienie i straciłam dużo krwi ..
Marcinek ur. 14.02.2019r . 3970g i 59cm !Pepper, malami91, Pau.Em, Moniiiikaaaa, Kropeczka85, bumbum, ruda90, -Mamunia-, Papapatka, MonisiaK, Mambella, Ewelcia85, Ciążowa_Gapsy, Black_Lilith, baranosia, Lutyska, ej_est, Kolorowaola, patuniek86, KaroKaro, Mila_85, Nadzieja22, Reni, artemida27, EBa, Lady_E lubią tę wiadomość