Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMój Jasio też wkłada rączki do buzi - jak zbliża się pora karmienia. To taka wczesna oznaka głodu u niego. Zważyliśmy go przed chwilą, mamy już 4 z przodu
.
Pepper, życzę Ci żebyś szybko doszła do siebie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 18:23
Pepper lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Baranosia, ja bardzo chętnie
Świetnie się czuję, nic mi nie przeszkadza, ale bardzo bym chciała uniknąć tego szpitala
4 okna umyte więcej już nie dałam rady, jutro dalej lecę. Jak nie urodze, to przynajmniej okna będą czyste
Pepper, obyś szybko doszła do względnej normalności w poruszaniu. Współczuję Ci tego bólu spojenia.Pepper, Kolorowaola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
iwona01 wrote:Dziewczyny prośba o pomoc
Mam skurcze co 5-6 minut po około 30-40 sekund. Ale takie w dole brzucha promieniujące w dół. Nie czuję bólu pleców. Czy to już może być to, czy to nadal przepowiadające?iwona01 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwona01 wrote:Dziewczyny prośba o pomoc
Mam skurcze co 5-6 minut po około 30-40 sekund. Ale takie w dole brzucha promieniujące w dół. Nie czuję bólu pleców. Czy to już może być to, czy to nadal przepowiadające?
U mnie dokładnie tak wyglądały przepowiadajace. Z tym że one mnie praktycznie nie bolały.