Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaulaa25 wrote:No też o tym pomyślałam tym bardziej że polegiwała mi ostatnio na piersi i troszkę się upociła plus te nasze tropiki na chacie ...
Jakie nacie temp.w domku?
U nas 24 i ciężko obniżyć, bo mamy bardzo mały metraż i mimo wietrzenia zaraz robi się gorąco. Jasiek też miał krostki na buzi, zaczęłam go lżej ubierać i nie ma po nich śladu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 10:30
Reni lubi tę wiadomość
-
Black gratulacje ogromne! Witamy Jerzego
U nas dziś euforia! 230g w 5dni!-Mamunia-, Ciążowa_Gapsy, malami91, Mambella, Papapatka, baranosia, Paulaa25, artemida27, Nadzieja22, KaroKaro, Lutyska, MonisiaK lubią tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualnyEwelcia syn miał dwa typy krostek na twarzy, jedne to taki punktowe ogniwa od razu po porodzie, a pozniej małe w szpitalu z goraca, w domu przeszło bo nawilżam i wietrze pomieszczenie, chociaz jesli lezy na jednym boku to sie znowu pojawiaja. Teraz powoli przechodzi, to jest tak ze sie pojawiaja i znikaja.
Ja bym sie jakos tym nie przejmowała, chyba ze ma to na całym ciałku. Przemywaj przegotowana woda, tak jak koleżanka napisała krochmal tez pomoga.
Czarna supr Gartuluje, a teraz zapominamy o porodzie i cieszymy sie Maleństwemczekamy na focie
No i kikut dzisiaj odpadł. JeeeeeeWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 11:34
Ewelcia85, Kropeczka85, KaroKaro lubią tę wiadomość
-
Wychodzę do domku
Mały wczoraj spadł do wagi 3780 ale dzisiaj rano już ważył 3870 więc jest dobrze
cieszę się bardzo
Paulaa25, -Mamunia-, Ciążowa_Gapsy, malami91, Kropeczka85, Pau.Em, baranosia, ej_est, artemida27, Nadzieja22, KaroKaro, Lutyska, MonisiaK, Pepper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My po wizycie położnej, malutka waży już więcej niż po porodzie o 100g
Także nieźle ją dotuczyliśmy
Niestety mimo, że od porodu minęło 2 tygodnie szwów jeszcze nie ściągnęła. Powiedziała że jest o niebo lepiej niż tydzień temu, może się uda ściągnąć za tydzień.Kropeczka85, malami91, Ciążowa_Gapsy, Ewelcia85, Papapatka, -Mamunia-, Nadzieja22, KaroKaro, baranosia lubią tę wiadomość
-
baranosia wrote:U mnie dupa. Szyjka dalej 2cm zamknięta. Jedynie zewnętrznie puszcza lekko na 1cm ale lekarz mówi że to nic tak naprawdę nie znaczy.
ale poki co mi sie nie śpieszy z porodem.
My i chyba Nadzieja22 z tych bardziej udzielajacych sie zostalysmy w dwupaku? Hmno i gapsyyyy of kors :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 12:28
Nadzieja22 lubi tę wiadomość
-
Straciatella, ja miałam tylko kilka dni spokoju do rodzenia... Najpierw ryzyko porodu przedwczesnego, potem choroba męża, później ten weekend i moja choroba
Więc znowu nie chcę rodzić. Tylko muszę czekać aż wyzdrowieję. Trzymajmy się do wyzdrowienia i ródźmy w jakimś okienku czasowym!
-
nick nieaktualny
-
Ja mam nadzieję niedługo urodzić, naprawdę nie chcę iść za 2 tygodnie do szpitala
Po tych nocnych skurczach mam taką właśnie nadzieję, że się uda hehe. Odespałam trochę nockę, zjem zupę i zaczynam myć okna, bo jak wyszło słońce, to jest tragedia! Pewnie dam radę tylko 2 okna w kuchni, ale zawsze to coś
No chorowitki dużo zdrówka! Oby przed porodem udało się wyzdrowieć. Ja mam jeszcze jakieś marne resztki kataru sprzed chyba 3 tygodni, ale to tylko rano jak wstaję.
Aha no i u mnie w końcu 39 tydzień zaczętyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 12:58
Ciążowa_Gapsy, -Mamunia- lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny! Ledwo Was nadrobiłam, ja postanowiłam zrobić sobie z mężem weekend na maxa spędzony ze sobą żeby się nacieszyć ostatnimi chwilami we dwójkę, ale już wracam do Was
Black_Lilith gratuluję!odpoczywaj i wracaj do sił :*
Wszystkim chrowitkom życzę szybkiego powrotu do zdrowia, zbierajcie siły na godzinę '0' :*
Pięknie Wasze Maluchy przybierają! Oby tak dalej
Ja dziś wieczorem idę na wizytę i mam nadzieję że coś zaczęło się dziać bo cały weekend były sexy, i skakanie na piłce. Trzymajcie kciuki
Kropeczka85, bumbum, Papapatka, Nadzieja22, -Mamunia-, Ewelcia85 lubią tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
nick nieaktualnyEwelcia super że wychodzicie
Baranosia mam nadzieję że szyjka puści w koncu.
Bumbum Wow super przybiera:) pieknie:) A szwami się nie martw.
Gapsy trzymam kciuki żebyś szybko wyzdrowial. Straciatella Ty tez się trzymaj jeszcze.
Ej.est no to jeszcze raz wysprzataj cały dom, a noz się maleństwo zdecyduje na wyjście.
Nadzieja jak są już jakieś skurcze to dobry znak, wykorzystaj to i umyj te okna;)
Kolorowaola- oby się coś rozwinęło z tych skurczy.Ciążowa_Gapsy, Nadzieja22 lubią tę wiadomość