Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Straciatella ale macie tam sajgon, współczuję. Trzymajcie się dzielnie i zaciskaj nogi bo teraz to faktycznie nie czas na poród.
Moja dwójką robiła kupkę lub dwie co karmienie. A Przemol od dwóch dni np nie zrobił, a max robi jedną dziennie. Jak widać nie ma reguły.
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualny
-
malami91 wrote:Kropeczko, a jak tam Przemuś ogólnie? Wcina?
Wydaje mi się, że wychodzimy na prostą. Jutro się okaże jak położna przyjdzie ze swoją wagą , zobaczymy jak przez 5 dni przybrał. Mam nadzieję, na te min.150g. Nie wiem czy dobrze robię, ale staram mu się nie dawać tych innych pokarmów tylko jak najwięcej piersi. Dostaje tylko raz dziennie teraz tą humane i dwa razy moje odciągnięte z hmf , reszta cycus, który zaczął produkować przyzwoite ilości. Mój trud się opłacił
Ogólnie to mam tak spokojne to dziecko, że zastanawiam się czy to kwestia tego co się z nim dzieje czy po prostu taki jest. Poprzednie dawały bardzoooo popalić, pisałbym jak Artemida czy Ruda o swoich, a teraz zupełna odmiana. Je i śpi, a jak nie śpi to się rozgląda zadowolony, płacze tylko po wyciągnięciu z kąpieli i jak go całego rozbiorę. Także nie dogodzisz matce. Drze się źle, nie drze się to też źle, także tego...takie moje przemyślenie przed spaniem
Ciekawe jak Black? Może już tuli Synusiamalami91 lubi tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualnyKropeczka85 wrote:Dziękuję Kochana :*
Wydaje mi się, że wychodzimy na prostą. Jutro się okaże jak położna przyjdzie ze swoją wagą , zobaczymy jak przez 5 dni przybrał. Mam nadzieję, na te min.150g. Nie wiem czy dobrze robię, ale staram mu się nie dawać tych innych pokarmów tylko jak najwięcej piersi. Dostaje tylko raz dziennie teraz tą humane i dwa razy moje odciągnięte z hmf , reszta cycus, który zaczął produkować przyzwoite ilości. Mój trud się opłacił
Ogólnie to mam tak spokojne to dziecko, że zastanawiam się czy to kwestia tego co się z nim dzieje czy po prostu taki jest. Poprzednie dawały bardzoooo popalić, pisałbym jak Artemida czy Ruda o swoich, a teraz zupełna odmiana. Je i śpi, a jak nie śpi to się rozgląda zadowolony, płacze tylko po wyciągnięciu z kąpieli i jak go całego rozbiorę. Także nie dogodzisz matce. Drze się źle, nie drze się to też źle, także tego...takie moje przemyślenie przed spaniem
Ciekawe jak Black? Może już tuli Synusia
Trzymam kciuki za ładny przyrost wagi. Po dwójce urwisów należy Ci się spokojne dziecko
. Skoro je i wygląda na zadowolonego to myślę, że nie powinnaś się martwić
.
Kropeczka85 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Widzę, że nic od 15ego się nie zmieniło. My nadal w szpitalu. Mamy sami pokój. Mój mąż jest cały czas ze mną. Karmie piersią i dokarmiam mm bo jeszcze po cesarce nie mam mleka. Jedna pies juz mi mała pogryzla
Mam nadzieje ze wyjdziemy we wtorek do domku
Z problemów to tylko z tym moim spojeniem. Niestety prawie nie mogę chodzić. Jutro mąż mi kupi pas specjalistyczny. Mam nadzieje ze pomoże. Oby
Trzymam za Was wszystkie kciuki. Czekam z niecierpliwością na kolejne rozwiązania. -
Paulaa25 nam też pediatra zasugerowała alergię bo twarz cała w drobnych krostkach, ja sądziłam że to trądzik. Odstawiłam nabiał, nie unikam w 100% ale świadomie nie jem. Nic mnie to nie kosztuje więc próbuje. I wydaje mi się że po tym tygodniu część krostek zeszła. Nie wiem czy to na pewno od tego czy tak poprostu schodzą. Za jakiś czas zjem jakiś ser i zobaczę.[/QUOTE]
Mambella mi zasugerowała alergię na proszek a piore w lovelli, poleciła Jelpa.Sama już nie wiem co to może być nabiał też odstawię nic mi nie zaszkodzi ten proszek też znienię.Szkoda mi maluszka bo cała buzia zsypana ech
Też obstawiałam trądzik ale sama już nie wiem bo te krosteczki nie maja czubkow ropnych.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2019, 22:53
-
Dziękuje kochane za odzew
Wieczorem w przeciągu dwóch karmień były 2 kupki
To teraz myśle czy je wystarczająco duzo i często zeby za bardzo nie spadł z wagi bo nas do domu nie wypuszczą
Masz racje Kropeczko matce nie dogodzisz
Straciatellaa kochana zdrówka dla was wszystkich
Paula25 u nas mały też w krostach ale pediatra powiedziała że to rumień niemowlęcy i sam zejdzie , zobaczymy -
nick nieaktualny
-
Ewelcia85 aha jakieś zalecenia jak pielęgnować taką buźkę?Ja jak ogarnę temat to też postaram się wstawić foto.U nas tych krostek jest razm wiecej , raz niej.Nie wiem od czego to zależy.No ale sa caly czas.
W sumie to od 4 dni.
Moja mała w szpitalu po każdym karmieniu robiła kupkę a mimo to w 5 dobie przybrala i wyszłyśmy do domku.W 3 dobie spadła najwiecej podobno to norma. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, 17 lutego o 1.05 przyszedł na świat nasz Jureczka.Waga 3260, 52 cm. Poród był okropny, skończyło się cc. Opiszę Wam wszystko później, dziś już powoli dochodzę do siebie.
Mambella, malami91, Lutyska, Pau.Em, baranosia, Papapatka, Kropeczka85, ruda90, ej_est, Jonesey, artemida27, patuniek86, Paulaa25, Ciążowa_Gapsy, Ewelcia85, Nadzieja22, Straciatellaa, MonisiaK, bumbum, EBa, -Mamunia-, KaroKaro, Mila_85, Pepper lubią tę wiadomość