Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Karokaro ja po kazdym tuleniu z małżem plamie. Za pierwszym razem panikowalam i dzwonilam do ginka. Okazalo sie, ze po prostu wszystko tam tak ukrwione u mnie w czasie ciazy, ze tak bedzie i tyle
i poki nie leci mocno to sie nie przejmować.
Mamunia a skad jestes? Znam kilka doradczyn noszenia z calej pl i może bede mogla kogos polecic, kto wytłumaczy, nauczy, poćwiczy z Wami
Na poczatek najlepsza chusta, która ma dwie rozne krawedzie np pasiaki z little frog lub lenny lamb z serii - moja pierwsza chusta. Bawełna lub bawelna/bambus.baranosia, KaroKaro, patuniek86, -Mamunia- lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny uspokoiłyście mnie bardzo!
Straciatellaa a mogłabyś mi polecić kogoś od chustowania ze Śląska? Będę bardzo wdzięczna🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStraciatella u Nas mnie ma doradczyn, wogole nasze miasto jest troche do tyłu, i pewnie jakby mnie zobaczyli ze mam dziecko w chuscie to by pókali sie w glowe.
Ja tych allegrowskich nie chce, wiem ze to przescieradlo. Troche poogladalam filmikow.
Super ze jest darmowa dostawa w gemini to ja sie wyposaże w bephanten bo jest chyba w tej aptece najtańszy.
Ruda moj gdy przyszla srodowiskowa wazył tyle co twoj czyli 100g w tydzien. Pozniej juz nie ważony bo nie chcialam zeby przychodzila.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2019, 11:36
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybumbum wrote:Smarujecie czymś bobaski po kąpaniu?
Pól kilo w tydzień?
Ja sie pewnie dowiem przy pierwszej szczepionce ile waży, ale widze że mu sie przypiera na wadze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2019, 12:19
-
nick nieaktualnybumbum wrote:Smarujecie czymś bobaski po kąpaniu?
Mój przybiera ok 30 g dobowo. Dziś kąpiel, ważenie i zobaczę ile przybrał. Je co godzinę, szczególnie w nocy, więc mam nadzieję, że waga ładnie idzie w górę.
Bumbum nie da się przekarmic mlekiem mamy;D