Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej witam po kilku dniach, właśnie wyszliśmy ze szpitala. Moja córeczka urodziła się w niedzielę przez cc. Poszłam do szpitala na wywołanie, ale lekarze sugerowali cc, twierdzili, że nie dam rady urodzić. Nie było przyjemnie, ale najważniejsze, że mała zdrowa. Duża dziewczynka, 56 cm i 4 kg.
baranosia, Ciążowa_Gapsy, malami91, Ewelcia85, Pau.Em, Mambella, Nadzieja22, Black_Lilith, Kropeczka85, Paulaa25 lubią tę wiadomość
-
Mamunia w gemini trzeba czytać dokładnie opis, czasem zdjęcie jest produktu w jednym kolorze, a na dole dopisek, że jest dostępny w różnych kolorach i wysyłany jest losowo. Ja zawsze piszę w uwagach przy zamówieniu i albo wysyłają ten, co chcę, albo dzwonią, jeśli nie ma.
-
nick nieaktualnyOj szczepionki.tez mam zawsze stracha ale nie wiem czy nie mialabym wiekszego gdybym w ogole nie zaszczepila... Tak jak i nopow boje sie wizyt w ośrodku bo pediatra przyjmuje w tym czasie tylko zdrowe dzieci ale druga dr przyjmuje chorych wiec zarazki sa i raz po szczepieniu maly wrocil z wirusem i na drugi dzien chory bo jak mialam roczne dziecko utrzymać na kolanach jak bylo spore opoznienie? Eh ciarki mam.dzisiaj ide z mala na patronaz do pediatry...oby nic nie zalapala...
No wlasnie a gdzie rodzace?dzieci twardo siedza u was.chyba za dobrze tam maja
Mamunia ja zapomnialam o tej darmowej dostawie a moze i lepiej bo zawsze tego na zapas nakupuje...
A mam fajny sudocream care & protect.konstystencja jak bepanthen.nie wiem jak cenowo bo dostalam od siostry farmaceutki w prezencie dla malej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
bumbum wrote:U mnie też waga się zatrzymała
a jak tam pierścionki? Możecie już zakładać? Mi obrączka dalej się nie mieści
pewnie będzie trzeba poszerzać
nie wchodzi ani na prawy ani na lewy palec.
Dr mówił ze opuchnięcie może schodzić do 4 tyg po porodzie. Jak się nic nie zmieni to powiększam i pierścionek i obrączkę. -
nick nieaktualnyMalami ja tez uzywalama babydream i gdy przeszlo znowu zaczelam uzywac i znowu wyskoczylo. Wiec przemywam woda i kupilam bepanthen extra, tam jest cos w ulotce o tych kwasnych kupkach, a w zwyklym tego nie ma. Tzn ze bardziej chroni. Oj rozumiecie.
A jeszcze kupilam i 8 szt. Jak glupia. Ale sienprzydadza zaraz lato brudne raczki ipt.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2019, 15:48
malami91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny-Mamunia- wrote:Malami ja tez uzywalama babydream i gdy przeszlo znowu zaczelam uzywac i znowu wyskoczylo. Wiec przemywam woda i kupilam bepanthen extra, tam jest cos w ulotce o tych kwasnych kupkach, a w zwyklym tego nie ma. Tzn ze bardziej chroni. Oj rozumiecie.
A jeszcze kupilam i 8 szt. Jak glupia. Ale sienprzydadza zaraz lato brudne raczki ipt. -
nick nieaktualnyPau.Em wrote:Nam teściowa kupiła 3 paczki chusteczek pampers które właśnie u nas odparzyly i ścieram nimi kurz:D u nas babydream calendula nie odparzyl całe szczęście (miałam je w szpitalu) i te będę brała na wyjazdy.
Ja mam 4-pak chusteczek pampers, dostaliśmy od kogoś. Będą do czyszczenia butów.
Pau.Em lubi tę wiadomość
-
Pau.Em wrote:Nam teściowa kupiła 3 paczki chusteczek pampers które właśnie u nas odparzyly i ścieram nimi kurz:D u nas babydream calendula nie odparzyl całe szczęście (miałam je w szpitalu) i te będę brała na wyjazdy.
Pau.Em lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziś o 13.50 przywitalismy na Świecie Helenkę
Waży 3400g i mierzy 56cm
Poród długi i straszny ale nagroda nieoceniona!
Szczegóły później :*Papapatka, malami91, Ciążowa_Gapsy, Mambella, Ika..., bumbum, Nadzieja22, ruda90, Black_Lilith, Kolorowaola, Lutyska, -Mamunia-, Ewelcia85, SiSi111, Pepper, Kropeczka85, EBa, Lady_E, Jonesey, Mila_85, artemida27, Pau.Em, ej_est, Paulaa25, klamka, Sylllwus lubią tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny