Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU nas położna była dziś 5ty raz i ma przyjść jeszcze raz.
Stosuje któraś z Was na buzię dziecka Bepanthen Sensiderm? Bo u nas pojawiała się taka drobnogrudkowa wysypka i położna poradziła, żeby spróbować smarować tą maścią właśnie. Mam nadzieję, że to nie alergiczne...
Pau.Em, podobno u ok. 5% dzieci po szczepieniu BCG nie powstaje grudka i to jest ok, ale czasem może też być szczepionka nieprawidłowo podana, nieczynna, źle przechowywana itd. Najczęściej jednak jest to indywidualna reakcja organizmu, a te pozostałe to są skrajne przypadki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 11:50
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
malami91 wrote:W Rossmanie Pampers Premium Care (2) 80sztk. za 22,79 :o.
Właśnie wyprzedają stare opakowania, są też jedynki za 29.99 (88) oraz dwójki 22 sztuki za 5,99. Ja się obkupiłam w trzech rossmannach koło mnieNajlepiej zrobić odbiór osobisty w drogerii. Liczy się też rabat rossne
malami91 lubi tę wiadomość
-
Jakie rozmiary pampersów używacie moja ma ok 4.5kg i od kilku dni używamy rozmiaru 3.
Zastanawiałam się czy nie kupić 2 jeszcze ale te 3 juz są ok także już nie kupowałam bo maluchy tak szybko wyrastają.
Z wagą mam jeszcze ok 5kg na plusie i taki lekki brzuszek jak w 4 miesiącu ciąży. Wchodzę w swoje najluźniejsze spodnie sprzed ciąży.
Niebawem zamierzam zacząć ćwiczyć coby do lata być w formie.
Czeka mnie i tak rehabilitacja rozejscia mięśni prostych -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja kupiłam jak glupia 4 opakowania pampers premium care. I zaczeły nieźle odparzac Małego... tego gówna nikt nie chce kupić, bo wystwilam nawet taniej. Siatka z kupka klei sie do pupy... jestem na siebie zła. Ale że ze mnie cebula to znowu zaczełam jemu nakladać zeby zużyć, niestety widze ze zaczynaja odparzać.
Maż więc kupil dady 3 bo 2 nie było i raczej już 3 bede nakladac, nie przylegają do pupy wiec skora moze pooddychac. I przy tym rozmiarze raczej zostane bo boje sie ze znowy 2 beda na niego za male.Pepper lubi tę wiadomość
-
-Mamunia- wrote:A ja kupiłam jak glupia 4 opakowania pampers premium care. I zaczeły nieźle odparzac Małego... tego gówna nikt nie chce kupić, bo wystwilam nawet taniej. Siatka z kupka klei sie do pupy... jestem na siebie zła. Ale że ze mnie cebula to znowu zaczełam jemu nakladać zeby zużyć, niestety widze ze zaczynaja odparzać.
Maż więc kupil dady 3 bo 2 nie było i raczej już 3 bede nakladac, nie przylegają do pupy wiec skora moze pooddychac. I przy tym rozmiarze raczej zostane bo boje sie ze znowy 2 beda na niego za male.
U nas akurat pampers premium care bardzo dobrze sie sprawdzają. Mała nigdy nie miała żadnego odparzenia. Za to inne pieluszki gorzej się sprawdzały.
Kupiłam 2 opakowania dwójek i dostałam smsa ze mogę odebrać w rosmanieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 13:41