Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ej jest gratulacje ❤️
Ruda współczuję. Moj niestety tez niestety spadł. Wspinał się na oparcie kanapy i przeleciała na głowę ☹️. Szafkę nocną też na siebie przewrócił. Jak tak sobie przypomnę to on jak dziecko wojny. Co chwilę jakiś siniak, zadrapanie.
Dziewczyny już nie wiem co robię nie tak.
Drugi raz mamy pleśniawki. Dostawał syrop zeszło na 2 tyg i na nowo. Co za syf się przyczepił. Macie jakieś doświadczenie z tym? -
nick nieaktualnyruda90 wrote:Domyślam się za będzie takich sytuacji więcej ale bardzo się boję bo ona jest jeszcze taka malutka ....
W każdym razie - to twoja coreczka. Ona będzie dla Ciebie zawsze malutka. Niezależnie od wieku. I to już tak bedzie-cokolwiek się wydarzy, to będziesz to przeżywać tak mocno, aż będziesz odchodzić od zmysłów. To jest miłość kochanaCiążowa_Gapsy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMambella wrote:Ej jest gratulacje ❤️
Ruda współczuję. Moj niestety tez niestety spadł. Wspinał się na oparcie kanapy i przeleciała na głowę ☹️. Szafkę nocną też na siebie przewrócił. Jak tak sobie przypomnę to on jak dziecko wojny. Co chwilę jakiś siniak, zadrapanie.
Dziewczyny już nie wiem co robię nie tak.
Drugi raz mamy pleśniawki. Dostawał syrop zeszło na 2 tyg i na nowo. Co za syf się przyczepił. Macie jakieś doświadczenie z tym?
Mam sprawdzony sposob babciny.nie brzmi fajnie ale u synka mi zadzialal. Mama mi mowila ze kiedys na plesniawki bralo sie mokra osiuskana pieluche- tetrowa oczywiście i sie tym buzie przecieralo. Stwierdzilam że spróbuję no coz i raz jak zrobil fontanne a byl przykryty tetra to wykorzystałam.zeszlo -
nick nieaktualnyOjej Ruda, współczuję bardzo. Nie dziwię Ci się, że odchodzisz od zmysłów. Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok.
Moja siostra wpadła za łóżko jak miała jakieś 3-4 miesiące, mama ją za nogi stamtąd musiała wyciągać...Ma 19 lat, wszystko z nią ok. Mnie z kolei mój brat tak kołysał w wózku, że wylądowałam na podłodze...pod wózkiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 09:47
-
Ej_est Gratulacje :*
Ruda Jej współczuję. Będzie dobrze:* Trzymam kciuki.
Dziewczyny jak u waszych maluszków wyglądają miejsca po szczepieniu? My mamy miesiąc i dzisiaj zauważyłam że nie jest dobrze. Wcześniej nie zwróciłam na to uwagi. Mam się niepokoić? Chyba pojedziemy w jutro do pediatry.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f1667d098fbf.jpg
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
nick nieaktualny
-
Pau.Em wrote:Ale przyszedł Ci mejl? Bo to kartę trzeba dac,one zeskanuja i wtedy pampersy za 1 grosz. Takie małe opakowanie, chy ba był 22 szt. Ja mam kartę na męża i na mnie to miałam 2 paczki:D
-
Ok już wszystko wiem
To normalne. Prawidłowo podana szczepionka powoduje ropień po 2-5 tygodniach. Potem on pęka i od tego ta blizna która wszyscy mamy. Uspokoilam się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 10:13
Pepper lubi tę wiadomość
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Lutyska wrote:Mam sprawdzony sposob babciny.nie brzmi fajnie ale u synka mi zadzialal. Mama mi mowila ze kiedys na plesniawki bralo sie mokra osiuskana pieluche- tetrowa oczywiście i sie tym buzie przecieralo. Stwierdzilam że spróbuję no coz i raz jak zrobil fontanne a byl przykryty tetra to wykorzystałam.zeszlo
Właśnie o tym czytałam, ale to będzie ostateczność. Przetarłam buźkę Wit c i znów zaczęła stosować syrop. Jutro będziemy znów w szpitalu to się też ich dopytam.
Ale najgorsze że powracają a mnie odrazu piersi bolą.
-
Tak, dokladnoe Lady E. JAK peknie to tylko waciki em sterylne suchym przetrzeć i zostawić same sobie
Uf jak dobrze ze jest to forum. U nas właśnie wyszła polozna, niestety ostatnia 4 wizyta ale jak coś to telefon i przyjdzie. Fajna babka. -
nick nieaktualnyMonisiaK wrote:Nie dostałam właśnie. A po jakim czasie od rejestracji on przyszedł? Bo ja wczoraj w drodze do Rossmanna dopiero małego zarejestrowałam...
Z bcg może tak być. Zarówno jak nie ma śladu, jak i jest duża gulka to jest to prawidłowe. U nas jest czerwone miejsce, bez żadnej gulki. I z tego co czytałem na grupie"szczepienia rozwiewamy watpliwosci" to nie ma czegoś takiego, że szczepionka się przyjęła dobrze gdy jest ropień, a źle gdy nie ma. To jakiś zabobon