Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
malami91 wrote:Co do tych odparzeń to też na początku myślałam, że u nas przyczyną są Pampersy Premium Care, ale w Dadach też się pupa zaczerwieniła niestety. Przymierzam się do zakupu jakichś ekologicznych pieluch.
jak coś, to NIE POLECAM tych:
https://www.aptekagemini.pl/pingo-1-new-born-27szt.html
są jakieś za niskie, i śliskie ze mało co wchłaniają, dupne po calosci
malami91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
malami91 wrote:Co do tych odparzeń to też na początku myślałam, że u nas przyczyną są Pampersy Premium Care, ale w Dadach też się pupa zaczerwieniła niestety. Przymierzam się do zakupu jakichś ekologicznych pieluch.
Spróbuj może Bambiboo, są teraz na promce w Rossmannie, ja miałam jedno opakowanie, fajne w dotyku.
malami91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMambella wrote:Nasz ponad 5kg a od wczoraj jesteśmy dopiero na 2.
Ciekawe, może to od budowy dziecka zależy, bo dwójki są przecież od 3kg najczęściej... U nas Dady 2 już za małe, kupa na plecy wyłazi. Pampersy jeszcze dobre, ale tydzień dwa i wskoczymy w 3. -
nick nieaktualny
-
My odebralismy za 1 gr opakowanie pampers premium care 1 i po kilku pieluszkach dziecko zaczęło źle spać, pupa czerwona, pieluchy wcale nie wchłaniały a ta żółta siatka to jakiś koszmar. Przykleja się do mokrej pupy i odparza. Te pieluchy to jakaś pomyłka. Zgadzam się w 100% Mamunia z Tobą.-Mamunia- wrote:A ja kupiłam jak glupia 4 opakowania pampers premium care. I zaczeły nieźle odparzac Małego... tego gówna nikt nie chce kupić, bo wystwilam nawet taniej. Siatka z kupka klei sie do pupy... jestem na siebie zła. Ale że ze mnie cebula to znowu zaczełam jemu nakladać zeby zużyć, niestety widze ze zaczynaja odparzać.
Maż więc kupil dady 3 bo 2 nie było i raczej już 3 bede nakladac, nie przylegają do pupy wiec skora moze pooddychac. I przy tym rozmiarze raczej zostane bo boje sie ze znowy 2 beda na niego za male.
Zaraz zmienilismy na te zwykle pampersy w zielonym opakowaniu i jak ręką odjał.
Może oni jakieś trefne dają te gratisy. Juz sama nie wiem ale na pewno więcej ich nie założymy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 16:01
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWspomniałam o dadach, pampersy premium omijam szerokim łukiem. 😀Pau.Em wrote:3 są od 5 kg chyba 🤔 no ale np dwójki są do 6kg 😉 często im większy rozmiar tym mniej w opakowaniu i są droższe. Mi się nie spieszy z rozmiarami. Jedynki są do 5kg więc będę ich jeszcze chwilę używać;p
Przy starszym uzywalam happy i to byly najlepsze pieluchy jakie miał, ale cenowo nasz budzet cierpiał nie wiem jak teraz. Sa jakoś ciężķi dostepne u nas.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 17:09
-
Ja też wolę bella happy, kupuję na blizejciebie.pl, ale dość drogie i nie ma szans na extra promocję
Moja królewna ma koło 4,5 kg i pampers 1 jeszcze bez problemu wchodzą. Wielkość pieluch zależy też od marki, babydream chyba są najmniejsze. Dużo też zależy od budowy dziecka
a chłopcy chyba generalnie muszą mieć trochę większe pieluchy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 18:42
-
nick nieaktualny