Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
malami91 wrote:Co do tych odparzeń to też na początku myślałam, że u nas przyczyną są Pampersy Premium Care, ale w Dadach też się pupa zaczerwieniła niestety. Przymierzam się do zakupu jakichś ekologicznych pieluch.
jak coś, to NIE POLECAM tych:
https://www.aptekagemini.pl/pingo-1-new-born-27szt.html
są jakieś za niskie, i śliskie ze mało co wchłaniają, dupne po caloscimalami91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
malami91 wrote:Co do tych odparzeń to też na początku myślałam, że u nas przyczyną są Pampersy Premium Care, ale w Dadach też się pupa zaczerwieniła niestety. Przymierzam się do zakupu jakichś ekologicznych pieluch.
Spróbuj może Bambiboo, są teraz na promce w Rossmannie, ja miałam jedno opakowanie, fajne w dotyku.malami91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMambella wrote:Nasz ponad 5kg a od wczoraj jesteśmy dopiero na 2.
Ciekawe, może to od budowy dziecka zależy, bo dwójki są przecież od 3kg najczęściej... U nas Dady 2 już za małe, kupa na plecy wyłazi. Pampersy jeszcze dobre, ale tydzień dwa i wskoczymy w 3. -
nick nieaktualny
-
-Mamunia- wrote:A ja kupiłam jak glupia 4 opakowania pampers premium care. I zaczeły nieźle odparzac Małego... tego gówna nikt nie chce kupić, bo wystwilam nawet taniej. Siatka z kupka klei sie do pupy... jestem na siebie zła. Ale że ze mnie cebula to znowu zaczełam jemu nakladać zeby zużyć, niestety widze ze zaczynaja odparzać.
Maż więc kupil dady 3 bo 2 nie było i raczej już 3 bede nakladac, nie przylegają do pupy wiec skora moze pooddychac. I przy tym rozmiarze raczej zostane bo boje sie ze znowy 2 beda na niego za male.
Zaraz zmienilismy na te zwykle pampersy w zielonym opakowaniu i jak ręką odjał.
Może oni jakieś trefne dają te gratisy. Juz sama nie wiem ale na pewno więcej ich nie założymy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 16:01
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPau.Em wrote:3 są od 5 kg chyba 🤔 no ale np dwójki są do 6kg 😉 często im większy rozmiar tym mniej w opakowaniu i są droższe. Mi się nie spieszy z rozmiarami. Jedynki są do 5kg więc będę ich jeszcze chwilę używać;p
Przy starszym uzywalam happy i to byly najlepsze pieluchy jakie miał, ale cenowo nasz budzet cierpiał nie wiem jak teraz. Sa jakoś ciężķi dostepne u nas.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 17:09
-
Ja też wolę bella happy, kupuję na blizejciebie.pl, ale dość drogie i nie ma szans na extra promocję
Moja królewna ma koło 4,5 kg i pampers 1 jeszcze bez problemu wchodzą. Wielkość pieluch zależy też od marki, babydream chyba są najmniejsze. Dużo też zależy od budowy dzieckaa chłopcy chyba generalnie muszą mieć trochę większe pieluchy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 18:42
-
nick nieaktualny