Mamusie Luty 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
dobuska wrote:Dziewczyny, do Waszych wpisów odniosę się później.
Martwie się, bo upadłam. Musialam przeniesc pieska i na tarasie Przewróciłam się na kolano, ale jednak martwi mnie siła upadku. Napisałam do lekarki, ale nie wiem czy ona mi dzisiaj odpiszeco ja mam za pecha
-
Dobuska, co za przykry wypadek! Na pewno mocno się zestresowałaś, ale dziewczyny mają rację, malutka jest dobrze chroniona w brzuszku i nic na pewno jej nie jest. Mam nadzieję, że stłuczone kolano mocno nie boli. Odpocznij i poczekaj w spokoju co odpisze lekarz 😘
Kalcia, och kurczę! Jak się czujesz? Masz jakieś objawy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2021, 14:28
jaina_proudmoore lubi tę wiadomość
-
Dobuska, całe szczęście, że upadłaś na kolano, uff! Pewnie też bym się martwiła, ale nasze maluchy pływają teraz jeszcze w sporych bańkach, więc myślę, że nic złego się nie stało
Połóż się, odpocznij, postaraj się zdystansować. Daj znać co Twoja lekarka odpisze.
Kalcia - życzę Ci, żebyś szybko i bezproblemowo pokonała tego dziada! 🤞🏻
Gosia Rumi, kalcia64, Aga12345, jaina_proudmoore, MyŚliwa lubią tę wiadomość
-
W niedziele byliśmy w restauracji a ja mam nietolerancję pokarmowe . W poniedziałek ciagle mi jeździło po jelitach i mnie modliło pare razy zaliczyłam kibelek .. W srodze zaczęłam czuć osłabienie wieczorem drapali mnie w oskrzelach myślałam ze zapalenie oskrzeli się zaczyna a umnie o to dość łatwo bo mam astmę .. w czwartek zadzwoniłam do lekarza ale odmówili mi wizyty do póki nie zrobię testu pcn tak go chyba zwą . A ze w Anglii testy wysyłają do domu i miałam zapas wiec koło 14 go wysłałam . Wczoraj dzwoniłam na pogotowie ze względu ze w moje oskrzela podczas oddychania były gwizdy i miałam skrócony oddech . Ale kompiel moje inchalatory i nabulizator mi pomogły lekarz stwierdził ze narazie mój stan jest stabilny .. Ogólnie czuje się nie najgorzej zero temperatury kaszle tylko kiedy flegma się odkleja . Tak ze narazie się trzymam ❤️❤️[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
jaina_proudmoore wrote:Oj oj oj 🙁i co teraz- będzie trzeba siedzieć ileś dni w domu? Jak się czujesz w ogóle? Pozostali domownicy tez mieli test robiony?
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
dobuska wrote:Dziewczyny, do Waszych wpisów odniosę się później.
Martwie się, bo upadłam. Musialam przeniesc pieska i na tarasie Przewróciłam się na kolano, ale jednak martwi mnie siła upadku. Napisałam do lekarki, ale nie wiem czy ona mi dzisiaj odpiszeco ja mam za pecha
-
Kalcia zdrówka!
Lekarka odpisała, że dziecku nic nie grozi tylko kolana szkodajeżeli się martwię to mogę podjechać do szpitala. Póki co poobserwuję siebie, dopiero wróciłam do domu więc się położyłam i poczekam na ruchy małej, bo oczywiście jak na złość teraz się nie rusza 🙄 jeżeli będę się martwić to podjade do szpitala, ale ja skoro lekarka napisała, ze powinno być okej to ja się boje, że mnie tylko niepotrzebnie położą na trzy dni
jaina_proudmoore, MyŚliwa lubią tę wiadomość
-
dobuska wrote:Kalcia zdrówka!
Lekarka odpisała, że dziecku nic nie grozi tylko kolana szkodajeżeli się martwię to mogę podjechać do szpitala. Póki co poobserwuję siebie, dopiero wróciłam do domu więc się położyłam i poczekam na ruchy małej, bo oczywiście jak na złość teraz się nie rusza 🙄 jeżeli będę się martwić to podjade do szpitala, ale ja skoro lekarka napisała, ze powinno być okej to ja się boje, że mnie tylko niepotrzebnie położą na trzy dni
jaina_proudmoore, Stokrotka 86 lubią tę wiadomość
-
Aga12345 wrote:No widzisz, czyli wszystko będzie dobrze. Ja zauważyłam, że jak się stresuje to mała wtedy też nie kopie.
Aga12345 lubi tę wiadomość
-
Aj widzicie, czasem człowiek się tak bez sensu na zaś przejmuje, w potem ma wyrzuty, że się niepotrzebnie martwił 🤦🏼♀️ Postaram postaram się bardziej wrzucić na luz, zwłaszcza z nóżkami naszej malutkiej
Dobuska, fajno, że Twoja lekarka potwierdziła, że nie ma się czym martwić
Kalcia - dużo, dużo zdrowia! Trzymam kciuki, żeby Twoich chłopaków covid nie capnął!
jaina_proudmoore, Gosia Rumi, MyŚliwa lubią tę wiadomość
-
Kalcia - dużo zdrówka dla Was 💗🍀😘 / ja miałam siedzieć w domu, ale słoneczko zachęciło mnie do pójścia na spacer i dobrze, 3 km wpadły w parku, plus mała kawka, a dzidzia poszła spać 🤣teraz tom drugi serii z Lipowa czeka- tu pozdrowienia dla Gosi_Rumi 🥰
Aga12345, Gosia Rumi lubią tę wiadomość