Mamusie Luty 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Megg wrote:Witam was wszystkie bardzo serdecznie chciałabym dołączyć termin porodu 17.02.2022
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1YY5YFpHVZam3DPxhY-9HBtx4zdgE-c3RKGsibtSoKoI/edit?usp=drivesdk
jaina_proudmoore, Selena lubią tę wiadomość
-
Megg witaj☺
Morwa jak już Cię widzę to się upomnę od razu o dopisanie mnie z terminem na 20 lutego 😁
Dziękuje Wam za mega wsparcie, aż mi się lżej robi jak czytam Wasze słowa pocieszenia 😘jaina_proudmoore, Morwa, Selena, Kasiastaraczka, Gosia Rumi lubią tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Morwa wrote:Witaj i rozgość się jak będziesz miała ochotę to dopisz się do naszej listy
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1YY5YFpHVZam3DPxhY-9HBtx4zdgE-c3RKGsibtSoKoI/edit?usp=drivesdkMorwa, Selena, dobuska, Kasiastaraczka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny,
Melduję że po prenatalnych wszystko super. Żuczek ma już 5.8cm i fikał na wszystkie strony. Niesamowity widok 🥰
Jeśli z krwi coś wyjdzie nie tak to zadzwonią w ciągu 48h ale z USG wszystko książkowo. Zostawiamy termin na 02/02Aneta8, Selena, Kasiastaraczka, Nisia18, po_prostu_ja, niutek87, Stokrotka 86, Miamonia, Alfa_Centauri, dobuska, Lolla, Morwa, Gosia Rumi, KaroKaro, jaina_proudmoore, Jeheria lubią tę wiadomość
-
Krejzi_cat_lejdi wrote:Hej dziewczyny,
Melduję że po prenatalnych wszystko super. Żuczek ma już 5.8cm i fikał na wszystkie strony. Niesamowity widok 🥰
Jeśli z krwi coś wyjdzie nie tak to zadzwonią w ciągu 48h ale z USG wszystko książkowo. Zostawiamy termin na 02/02
Cudnie! Kolejna dobra wiadomość! Gratuluje 💛 -
Jeśli z krwi coś wyjdzie nie tak to zadzwonią w ciągu 48h ale z USG wszystko książkowo. Zostawiamy termin na 02/02
Superancko! Gratulacje! 🥰 -
Jeśli z krwi coś wyjdzie nie tak to zadzwonią w ciągu 48h ale z USG wszystko książkowo. Zostawiamy termin na 02/02 -
Jeśli z krwi coś wyjdzie nie tak to zadzwonią w ciągu 48h ale z USG wszystko książkowo. Zostawiamy termin na 02/02Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2021, 20:42
-
DIewczyny, kciuki za wszystkie wizyty i wyniki. Ja już jutro mam odebrać wyniki NIPT, chyba nie zasnę z nerwów. Na dodatek rozbolała mnie głowa i mnie mdli, pewnie ze stresu. Wieczorem mam wizytę u mojej doktor prowadzącej, w poniedziałek oddaje krew na Pappe a w środę mam usg genetyczne. Szykuje mi się niezły maraton.
-
Alfa_Centauri wrote:DIewczyny, kciuki za wszystkie wizyty i wyniki. Ja już jutro mam odebrać wyniki NIPT, chyba nie zasnę z nerwów. Na dodatek rozbolała mnie głowa i mnie mdli, pewnie ze stresu. Wieczorem mam wizytę u mojej doktor prowadzącej, w poniedziałek oddaje krew na Pappe a w środę mam usg genetyczne. Szykuje mi się niezły maraton.
Trzymam kciuki, kochana! Wierzę, że wszystko Brdzie dobrze! Ja tez mam w środę badanie prenatalne❤️Alfa_Centauri lubi tę wiadomość
-
Jeśli z krwi coś wyjdzie nie tak to zadzwonią w ciągu 48h ale z USG wszystko książkowo. Zostawiamy termin na 02/02[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Jeśli z krwi coś wyjdzie nie tak to zadzwonią w ciągu 48h ale z USG wszystko książkowo. Zostawiamy termin na 02/02 -
Hej dziewczyny! Od wtorku wieczorem meczy mnie przeziębienie (w sumie tylko potworny katar). Kolejny dzień mija i nic nie pomaga.. Robię inhalacje solą, jem czosnek, piję herbatę z sokiem malinowym, na noc smaruje stopy amolem i śpię w skarpetkach, klatkę smaruje maścią depulol dla dzieci, mam też krople do nosa prenalen, ale jakos nie działają.. Nic mi nie jest lepiej od tylu dni.. poradzicie coś, co mogę jeszcze zrobić. W poniedziałek pobieram krew na pappe, a we wtorek mam usg. Boje się, że może to jakoś wpłynąć na wyniki.. 😕
-
Aneta8 wrote:Hej dziewczyny! Od wtorku wieczorem meczy mnie przeziębienie (w sumie tylko potworny katar). Kolejny dzień mija i nic nie pomaga.. Robię inhalacje solą, jem czosnek, piję herbatę z sokiem malinowym, na noc smaruje stopy amolem i śpię w skarpetkach, klatkę smaruje maścią depulol dla dzieci, mam też krople do nosa prenalen, ale jakos nie działają.. Nic mi nie jest lepiej od tylu dni.. poradzicie coś, co mogę jeszcze zrobić. W poniedziałek pobieram krew na pappe, a we wtorek mam usg. Boje się, że może to jakoś wpłynąć na wyniki.. 😕
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2021, 08:31
-
dobuska wrote:A nie możesz skontaktować się z lekarzem i zapytać co robić? Ja się boję cokolwiek doradzać natomiast nie sadze, by to miało jakikolwiek wpływ na wyniki.
No właśnie do mojej nowej ginekolog od prowadzenia ciąży nie mam kontaktu.. zostaje jakaś telewizyta z internistą..
Ale też czytałam w internecie, że raczej przeziębienie nie ma wpływu..dobuska lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczynki, ja miałam wczoraj wizytę, zwykłą, nie prenatalną (w 9+6), ale równie wyczekaną 🤗 i jest prawidłowy śliczny Dzidziak, 3 cm, po raz pierwszy przypominający małego człowieczka 😍 Aaale cudowny widok 😍
Teraz trzymam kciuki za wszystkie Wasze wizyty ✊🤗💚 Przynieście równie radosne wieści!Aneta8, Pcosik_2, dobuska, Alfa_Centauri, Stokrotka 86, Selena, KaroKaro, jaina_proudmoore, Jeheria, niutek87, po_prostu_ja, Negra85, Pimka, Kasiastaraczka lubią tę wiadomość
-
Karo jeśli plamienie ustaje już całkiem - to baaaaaardzo dobrze. To najważniejsze! 💚 Zaznasz wreszcie więcej spokoju. Mam nadzieję że to już będzie całkowity koniec tego całego stresu i więcej nie plamnie już żadna kropla. Zaraz na pewno wypiszą Cię ze szpitala 🤗 A sprawdzali już czy krwiaczek zniknął już całkiem, czy jeszcze pozostawił jakąś pozostałość po sobie? I jak miewa się Dzidziunia? ❤️