Mamusie Luty 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Eliza3213 wrote:Hej Kochane jak tam U Was? U nas mija 10 tydzien niestety od 3 dni w szpitalu miałam mocne krwawienie okazało się że mam krwiaka przechodzila to może któraś? Szansę daja mi 50 na 50♥️ 2019
♥️ 2022
[*] Aniołek 7tc 08.2017
Starania od 08. 2013
Leczenie napro od 03.2017😀 -
Witajcie kochane w sobotę! Były piękne plany, ale przeziębienie nie odpuszcza, wręcz chyba przybiera na sile 😔 a mnie te siły już opuszczają. Ciągnie mnie cały dół brzucha od ciągłego smarkania i kichania. Wczoraj wieczorem miałam maraton i chyba kichnęłam 10 razy pod rząd 😣 Boję się, że zaszkodzę maleństwu.. mąż właśnie wrócił z apteki, a za godzinę mam telewizytę z internistą. Może coś jeszcze poradzi..
-
Eliza, bądź dobrej myśli. Z tymi krwiakami to jakaś plaga- co czytam jakiś wątek to się pojawiają u dziewczyn i zabierają spokój i radość z ciąży. Na szczęście najczęściej takie historie kończą się dobrze i wierzę że tak będzie też u ciebie.
Jaina, ja też mam spadek nocy- zwłaszcza dzisiaj. Gdyby nie to że muszę pilnować cukru i jeść o stałych porach to bym dzisiaj z łóżka nie wyszła. A i tak po śniadaniu zaraz padłam😁
Aneta, oby to wstrętne przeziębienie szybko odpuściło. Ja też co i rusz gdy źle się czuje boje się jak znosi to maleństwo. Przez te plamienia które miałam mam jakąś fobię i ciągle gdy czuje się gorzej to latam do wc sprawdzać czy nie ma krwi... Są dni że jestem spokojniejsza- gdy czuje się lepiej- a są dni że produkcja kortyzolu idzie we mnie pełną parą.
Ja 3 sierpnia mam USG genetyczne i Pappe. Mój zarodek jest po badaniu genetycznym więc lekarz stwierdził że tak naprawdę to co nas interesuje najbardziej to przepływy łożyska i ewentualne ryzyko wystąpienia nadciśnienia.Eliza3213 lubi tę wiadomość
16-01-2022 - synek💙 -
Hej dziewczyny,
Nadrabiam,bo wczoraj nie miałam siły zaglądać
Alfa centauri wow, rzeczywiście szykuje się maraton,ale wierzę,że wszystko będzie w porządku
Wow, gratulacje, Synuś 💙
Gosia Rumi ale te dzieciaczki szybko rosną,już 3 cm 😍 cudowny widok
Dobuska to pewnie przez różne aparaty,nie stresuj się,bo to teraz najmniej Wam potrzebne
KaroKaro wspaniale,że już w domciu 🙂
Jaina mi lekarz ostatnio mówił podczas badania usg,że szyjka 4(?) Cm i że to dobrze,ale nie mam nigdzie tego zapisanego
Ja podobnie dużo leżę,bo nie mam siły
Jeheira ja pierworodka to mi się przyda. O karmieniu piersią zamówiłam z wyd.Natuli,ale czeka
Kalcia piękny widok 😍
Stokrotka mnie odrzuciło od słodkiego,a zawsze jak miałam wybór pizza luz czekolada to brałam to drugie. Teraz na odwrót 😂
Eliza trzymam kciuki za Was 🙏 wierzę,że wszystko będzie dobrze
Aneta duuuzo zdrówka!
Miłej soboty 🙂Gosia Rumi, Aneta8, jaina_proudmoore lubią tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
nick nieaktualny
-
U nas wszystko ok 🥳 Kamień z serca 🥰 Dzieć ma 4,66cm i pięknie biło mu serduszko. Na wizytę poszłam z córką bo nie miałam ją z kim zostawić. Ana była zachwycona wizytą a zapytają czy chce siostrę czy brata odpowiedziała, że może być dziewczynka... Doktor zaśmiał się i powiedział, że załatwione i jak będzie chłopiec to wymienimy 🤣
https://zapodaj.net/d0bd5874c6823.jpg.html
Aneta8, Gosia Rumi, niutek87, jaina_proudmoore, po_prostu_ja, Kasiastaraczka, Pimka, Jeheria, Pcosik_2, Selena, Alfa_Centauri lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:U nas wszystko ok 🥳 Kamień z serca 🥰 Dzieć ma 4,66cm i pięknie biło mu serduszko. Na wizytę poszłam z córką bo nie miałam ją z kim zostawić. Ana była zachwycona wizytą a zapytają czy chce siostrę czy brata odpowiedziała, że może być dziewczynka... Doktor zaśmiał się i powiedział, że załatwione i jak będzie chłopiec to wymienimy 🤣
https://zapodaj.net/d0bd5874c6823.jpg.htmlMorwa lubi tę wiadomość
-
A ja (wiem, że komuś się może wydać szybko) dzisiaj byłam z mężem z sklepie zobaczyć wozek, który nam się podoba.
Chciałam szybciej, bo później na zwolnieniu nie będę biegać i wybierać. Generalnie upewnilam się w wyborze i będziemy zamawiać stacjonarnie, ale to już poooozniej.
Tak czy siak, pierwszy wybór wyprawkowy dokonany. Jeszcze tylko pomyślimy nad fotelikiem i wtedy mąż pojedzie i zamówi.
Ale tak w ogóle to nic jeszcze nie kupiłam, bo muszę przejrzeć schowane w garażu torby z ciuchami, ktore kiedyś dostałam i dopiero potem będę do tego kompletować.
Chcę to podzielić na dłuższy okres, żeby finansowo nie bolało.
-
Morwa wrote:U nas wszystko ok 🥳 Kamień z serca 🥰 Dzieć ma 4,66cm i pięknie biło mu serduszko. Na wizytę poszłam z córką bo nie miałam ją z kim zostawić. Ana była zachwycona wizytą a zapytają czy chce siostrę czy brata odpowiedziała, że może być dziewczynka... Doktor zaśmiał się i powiedział, że załatwione i jak będzie chłopiec to wymienimy 🤣
https://zapodaj.net/d0bd5874c6823.jpg.htmlMorwa lubi tę wiadomość
-
Alfa cudowne wieści ❤
Eliza ja wczoraj wyszłam ze szpitala po tygodniowym pobycie właśnie z powodu krwiaka i ogromnego krwawienia. Bądź dobrej myśli, bierz leki i leż☺
Morwa cudowny Bobasek 🥰
Ja mam wizytę w poniedziałek i już nie mogę się doczekać bo w szpitalu to każdy lekarz mówił mi co innego i mam nadzieję że dowiem są konkretów.Morwa lubi tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
dobuska wrote:A ja (wiem, że komuś się może wydać szybko) dzisiaj byłam z mężem z sklepie zobaczyć wozek, który nam się podoba.
Chciałam szybciej, bo później na zwolnieniu nie będę biegać i wybierać. Generalnie upewnilam się w wyborze i będziemy zamawiać stacjonarnie, ale to już poooozniej.
Tak czy siak, pierwszy wybór wyprawkowy dokonany. Jeszcze tylko pomyślimy nad fotelikiem i wtedy mąż pojedzie i zamówi.
Ale tak w ogóle to nic jeszcze nie kupiłam, bo muszę przejrzeć schowane w garażu torby z ciuchami, ktore kiedyś dostałam i dopiero potem będę do tego kompletować.
Chcę to podzielić na dłuższy okres, żeby finansowo nie bolało.
A myślałam, ze tylko ja już wariuje i oglądam wózki i wszystko inne :p my tez mamy ju jeden upatrzony, co prawda dopiero w internecie, ale jakoś we wrześniu tez myśle, ze pojedziemy go zobaczyc czy na żywo tez będzie nam się podobał, dobrze prowadził i w ogóle
Ja już bym kupiła najchętniej cos z ubranek czy cokolwiek uniwersalnego narazie, ale mam jakieś takie opoooory ((Gosia Rumi lubi tę wiadomość
-
po_prostu_ja wrote:A myślałam, ze tylko ja już wariuje i oglądam wózki i wszystko inne :p my tez mamy ju jeden upatrzony, co prawda dopiero w internecie, ale jakoś we wrześniu tez myśle, ze pojedziemy go zobaczyc czy na żywo tez będzie nam się podobał, dobrze prowadził i w ogóle
Ja już bym kupiła najchętniej cos z ubranek czy cokolwiek uniwersalnego narazie, ale mam jakieś takie opoooory ((
Ja jestem z tych co to organizacyjnie nie mogą sobie zostawiać nic na ostatnią chwilę i jak już wybrałam wózek to potem wezmę się za coś innego i kolejnego.
Powiem Ci, że cieszę się, że zobaczyłam wozek na żywo. To mnie uspokoiło, a sprzedawca powiedział nam totalnie wszystko. Dlatego u nich kupimy wozek chociaż jest ciut droższy niż w internecie, ale chcemy docenić jego pracę.
Ale ja tez nic nie kupuje jeszcze. Chyba bardziej dlatego, ze nie mam ich jeszcze gdzie trzymać, ale na początku drugiego trymestru, jak wrócę z urlopu to zorganizuje sobie jedną szufladę dla bejbika i tam będę wszystko „kolekcjonować”.Gosia Rumi, po_prostu_ja lubią tę wiadomość
-
Morwa cieszę się, że wszystko dobrze mały,wielki człowiek 😍
Dobuska jaki wózek wybraliście? Ja oglądałam na razie w internecie i mętlik w głowie
Brat do mnie dzwonił i przygotowali nam trochę ciuszkow, więc też pewnie odbierzemy
Po prostu ja a Wy jaki wózek macie na oku?
Dziewczyny może też już macie jakieś na oku?Morwa lubi tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Kasiastaraczka wrote:Morwa cieszę się, że wszystko dobrze mały,wielki człowiek 😍
Dobuska jaki wózek wybraliście? Ja oglądałam na razie w internecie i mętlik w głowie
Brat do mnie dzwonił i przygotowali nam trochę ciuszkow, więc też pewnie odbierzemy
Dziewczyny może też już macie jakieś na oku?
No i jest dla nas dosyć rozsądny cenowo. Szukałam go używanego, ale nigdzie nie ma tego koloru co chcemy, a w sumie to nasze pierwsze, wyczekane dzieciątko i chyba kupimy nowy. 🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2021, 17:38
Kasiastaraczka, jaina_proudmoore lubią tę wiadomość
-
dobuska wrote:My zdecydowaliśmy się na wozek polskiej firmy Bebetto Bresso Premium Class. Prowadzi się super, ma wszystko czego potrzebujemy i ma dość dużą gondolę, czyli idealnie na zimę.
No i jest dla nas dosyć rozsądny cenowo. Szukałam go używanego, ale nigdzie nie ma tego koloru co chcemy, a w sumie to nasze pierwsze, wyczekane dzieciątko i chyba kupimy nowy. 🥰Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
-
Kasiastaraczka wrote:Morwa cieszę się, że wszystko dobrze mały,wielki człowiek 😍
Dziewczyny może też już macie jakieś na oku?
Nam się bardzo podoba Junama Diamond, już kiedyś widzieliśmy go w sklepie jakoś przypadkiem, ale tylko na zasadzie „ooo jaki fajny”.
Chociaż jakiś ostatnio mi w oko tez na jakiejś stronie wpadł babyactive mommy jungle. No chyba ze jeszcze coś wpadnie 😂 -
po_prostu_ja wrote:Nam się bardzo podoba Junama Diamond, już kiedyś widzieliśmy go w sklepie jakoś przypadkiem, ale tylko na zasadzie „ooo jaki fajny”.
Chociaż jakiś ostatnio mi w oko tez na jakiejś stronie wpadł babyactive mommy jungle. No chyba ze jeszcze coś wpadnie 😂