Mamusie Luty 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Znalazłam nawet wózek z fotelikiem Cybex ale cena tez jest dobra 😂jakbym mogła to już bym zrobiła Sanco i przyśpieszyła to Usg serio. W końcu prenatalne to poważne badanie także człowiek ma prawo się denerwować. 🙊już to widzę jak dr ogląda i omawia a ja czekam jak na wyrok czy jest ok. Mój gin kazał mi się nie przejmować ale jednak mózg i emocje robią swoje. Tym bardziej po tej trudnej drodze pełnej wyrzeczeń 😉
-
Jak mam fotelik maxi cosi łupinkę z bazą. Bardzo wygodna rzecz, tylko wypina się i można iść z dzieckiem np. do przychodni. Synek jeździł w nim ponad rok.
jaina_proudmoore, dobuska lubią tę wiadomość
♥️ 2019
♥️ 2022
[*] Aniołek 7tc 08.2017
Starania od 08. 2013
Leczenie napro od 03.2017😀 -
Czesc dziewczyny, dawno mnie nie bylo, bo mam strasznie duzo pracy i jak wracam do domu to nie mam sily na internety przesiedzialam dzis i nadrobilam zaleglosci na forum. Ciesze sie, ze u Was wszystkich dobrze, i ze u niektorych po pewnych problemach tez juz dobrze niech maluszki nam rosna zdrowe
jaina_proudmoore, niutek87, Aneta8, dobuska, Jeheria, po_prostu_ja, Kasiastaraczka, Morwa, Gosia Rumi lubią tę wiadomość
-
My właśnie mamy obracany fotelik jest zarąbisty, Recaro zero, ale do bodajże 6 mca jeździł w lupinie ale wymieniłam bo szeroki w barkach jest.
Co do wózków to tak my też szybko na spacerówkę przeszliśmy bo coś koło 5 mca bo nie lubił gondoli z uwagi na refluks, leżał w pozycji półleżącej z zaleceń lekarza i od razu przodem do świata.
Ale jak spał to do gondoli tak czy siak przekladalam. Dla zdrowia. Aby było mu wygodnie. I też do 3 m-ca w dzień spał tylko w wózku. Mój nie jest lekki ale też nie ciężki. Ale mieszkam w domu więc bez różnicy. Lupine miałam z innej firmy ale nie zależało mi aby była wpinana do wózka choć to wygodne dla rodzica ale dla dziecka niezdrowe więc zawsze przekladalam do gondoli.jaina_proudmoore lubi tę wiadomość
-
Jejku Dziewczyny ile wiadomości już
Ja o ile wiem na co zwrócić uwagę przy wózku, łóżeczku itp, tak foteliki totalnie mnie przytłaczają, nie znam się kompletnie 😅
Jak kupowaliśmy auto to mówiłam tylko mężowi że ma być isofix i to tyle co wiem 🙈
Jak macie jakieś dobre poradniki od A do Z dla zielonych w tym temacie to poproszę...🙈🙈🙈dobuska, jaina_proudmoore lubią tę wiadomość
-
jaina_proudmoore wrote:Znalazłam nawet wózek z fotelikiem Cybex ale cena tez jest dobra 😂jakbym mogła to już bym zrobiła Sanco i przyśpieszyła to Usg serio. W końcu prenatalne to poważne badanie także człowiek ma prawo się denerwować. 🙊już to widzę jak dr ogląda i omawia a ja czekam jak na wyrok czy jest ok. Mój gin kazał mi się nie przejmować ale jednak mózg i emocje robią swoje. Tym bardziej po tej trudnej drodze pełnej wyrzeczeń 😉
Będzie dobrze kochana! Już tyle przeszłyśmy, że i z tym damy radę ❤️jaina_proudmoore lubi tę wiadomość
-
Jeheria wrote:My właśnie mamy obracany fotelik jest zarąbisty, Recaro zero, ale do bodajże 6 mca jeździł w lupinie ale wymieniłam bo szeroki w barkach jest.
Co do wózków to tak my też szybko na spacerówkę przeszliśmy bo coś koło 5 mca bo nie lubił gondoli z uwagi na refluks, leżał w pozycji półleżącej z zaleceń lekarza i od razu przodem do świata.
Ale jak spał to do gondoli tak czy siak przekladalam. Dla zdrowia. Aby było mu wygodnie. I też do 3 m-ca w dzień spał tylko w wózku. Mój nie jest lekki ale też nie ciężki. Ale mieszkam w domu więc bez różnicy. Lupine miałam z innej firmy ale nie zależało mi aby była wpinana do wózka choć to wygodne dla rodzica ale dla dziecka niezdrowe więc zawsze przekladalam do gondoli.
Dłuższe spacery czy wyjazdy do rodzinki to gondola.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2021, 12:11
-
Miamonia wrote:Jejku Dziewczyny ile wiadomości już
Ja o ile wiem na co zwrócić uwagę przy wózku, łóżeczku itp, tak foteliki totalnie mnie przytłaczają, nie znam się kompletnie 😅
Jak kupowaliśmy auto to mówiłam tylko mężowi że ma być isofix i to tyle co wiem 🙈
Jak macie jakieś dobre poradniki od A do Z dla zielonych w tym temacie to poproszę...🙈🙈🙈jaina_proudmoore lubi tę wiadomość
-
jaina_proudmoore wrote:Znalazłam nawet wózek z fotelikiem Cybex ale cena tez jest dobra 😂jakbym mogła to już bym zrobiła Sanco i przyśpieszyła to Usg serio. W końcu prenatalne to poważne badanie także człowiek ma prawo się denerwować. 🙊już to widzę jak dr ogląda i omawia a ja czekam jak na wyrok czy jest ok. Mój gin kazał mi się nie przejmować ale jednak mózg i emocje robią swoje. Tym bardziej po tej trudnej drodze pełnej wyrzeczeń 😉
jaina_proudmoore lubi tę wiadomość
-
Jeheria wrote:Polowkowe też są bardzo ważne, na nich też czasami wychodzą wady których nie było widać na prenatalnych
powoli i do przodudobuska, Gosia Rumi, po_prostu_ja, Morwa, Jeheria lubią tę wiadomość
-
Jeheria wrote:Polowkowe też są bardzo ważne, na nich też czasami wychodzą wady których nie było widać na prenatalnych
jaina_proudmoore, Morwa, Jeheria lubią tę wiadomość
-
jaina_proudmoore wrote:zdaje sobie sprawę, ale na razie metoda małych kroków. test- beta- usg - usg genetyczne.
powoli i do przodujaina_proudmoore lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jesteście skarbnicą wiedzy dzięki za wszystkie pokecajki:*
Piękne to łóżeczko
My na początku chcemy postawić na dostawke i kosz mojzesza do drugiego pokoju
Ogólnie w tym mieszkaniu to nie będziemy nic zmieniać,malować itp.bo nie nasze... Czekam na swój domek ❤️to będę szalećjaina_proudmoore, Aneta8 lubią tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
nick nieaktualnyJa tez czekam na prenatalne i dopiero będę kupować jakieś elementy wyprawki, zeby się nie zrujnować za bardzo.
Ja mam do was pytanie w związku z jazda samochodem. Myslałyście moze o jakis adapterach do pasów bezpieczeństwa ? Nie ukrywam, ze pas lekko zaczyna mi przeszkadzać i się nad tym adapterem zastanawiam 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2021, 12:51
jaina_proudmoore lubi tę wiadomość
-
Pcosik_2 wrote:Ja tez czekam na prenatalne i dopiero będę kupować jakieś elementy wyprawki, zeby się nie zrujnować za bardzo.
Ja mam do was pytanie w związku z jazda samochodem. Myslałyście moze o jakis adapterach do pasów bezpieczeństwa ? Nie ukrywam, ze pas lekko zaczyna mi przeszkadzać i się nad tym adapterem zastanawiam 😁
Czuję się bezpieczniej teraz.jaina_proudmoore, Selena lubią tę wiadomość
-
dobuska wrote:Tak! Ja już używam adaptera insafe. Jest bardzo wygodny i fajnie układa się pas. Ma certyfikaty, ale nie umiem przekładać z siedzenia na siedzenie. Mąż to robi raz dwa, ale ja sobie nie radzę 🤣
Czuję się bezpieczniej teraz.
jeszcze nie myślałam, ale chętnie się przyjrzęSelena lubi tę wiadomość