Mamusie Luty 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej :)No cały weekend nadrobiony dzięki za wszystkie polecenia Ja przy synuku miałam wózek Bebetto Luca 3w1 Dla mnie był spoko i teraz też pewnie kupimy taki raczej też myślimy o używanym bo można naprawdę w bardzo dobrym stanie dostać Póki co jeszcze nie myślimy nad wyprawką...myślę że dopiero w październiku jak pójdę na l4 zacznę szaleć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2021, 07:38
jaina_proudmoore, dobuska, Kasiastaraczka lubią tę wiadomość
-
Oddałam dziś krew na pappe. Przy okazji zbadałam progesteron, bo stopniowo w tamtym tygodniu schodziłam z leków.
Niestety mąż nie będzie mógł być ze mną jutro na prenatalnych 😭
Liczę, że do jutra będą wyniki sanco. Przeżywanie drugi raz złych wieści byłoby koszmarem 😔Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2021, 10:15
-
Ja chce poprosić dr 2 sierpnia, żeby chociaż mąż mógł zerknąć na Usg i zobaczyć dzidzie. Nawet na minutkę 🙂oby się udało. Z racji na Covid kliniki maja różne obostrzenia, a na przykład moja mama szła na badania do szpitala i testu nie miała wcale 😂
dobuska lubi tę wiadomość
-
jaina_proudmoore wrote:Aneta8- trzymam kciuki. Będzie dobrze. Musi być. Jak twoje zdrowie?
Dziękuję, katar trochę odpuszcza, ale od wczoraj zaczęłam zmagać się z okropnym kaszlem. Pół nocy nie spałam 😕 no ale może już będzie coraz lepiej. -
jaina_proudmoore wrote:A może to jakieś alergiczne sprawy? Miałaś wizytę u lekarza?
Nie, to na pewno nie to, nie mam na nic uczulenia. Obawiam się, że w poprzedni weekend jak byliśmy u rodziny, zaraził mnie mały bratanek męża.. miałam telewizytę w sobotę, no ale nic poza tym co już robiłam, więcej mi nie poradziła.. -
Stokrotka 86 wrote:Dziewczyny, jadę właśnie do lekarza. Rano dostałam krwawienia. 3majcie proszę kciuki
Stokrotko, trzymam mocno kciuki! Oby wszystko było dobrze!! ❤️Stokrotka 86 lubi tę wiadomość
-
Aneta8 wrote:Nie, to na pewno nie to, nie mam na nic uczulenia. Obawiam się, że w poprzedni weekend jak byliśmy u rodziny, zaraził mnie mały bratanek męża.. miałam telewizytę w sobotę, no ale nic poza tym co już robiłam, więcej mi nie poradziła..
-
Stokrotko - bedzie super, zobaczysz! Zapewne to tylko strach na marne i wszystko skonczy sie pozytywnie
A ja wlasnie w kolejce w Gamecie siedze lekkie opoznienie, wiec juz sie powoli zaczelam stresowac jestem pierwsza w kolejce, wiec zaraz pewnie wejdeGosia Rumi, jaina_proudmoore, Stokrotka 86, Aneta8, dobuska lubią tę wiadomość
-
Stokrotka trzymam mocno kciuki i wierzę,że wszystko będzie dobrze 🙂🙏
Isiozwierz daj znać po wizycie 🙂
Aneta8 trzymam kciuki, będzie dobrze, zdrówka 😚
Ja dziś w nocy miałam jakiś koszmar,że poroniłam,masakra...
Hormony ciążowe na wyżynach, czytając książkę,o historii położnej tak się poryczalam,że szok
Stokrotka 86, Aneta8 lubią tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87