X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie Luty 2022
Odpowiedz

Mamusie Luty 2022

Oceń ten wątek:
  • Joana23 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2022, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas taka konkretna burza była o 17! Ciemno się zrobiło jakby wrota piekieł się otworzyły! Pies nie mógł sobie miejsca znaleźć.. ale fajnie teraz jest, rześko!

Stokrotko, za jakiś czas na pewno się stad wyprowadzimy. Mamy tylko dwa pokoje, 50m2, a w planach powrót po zarodek do kliniki :) monitorujemy sytuację na rynku nieruchomości w okolicy :)

Aneta8, Stokrotka 86, jaina_proudmoore lubią tę wiadomość

uS2wp2.png
  • Kasiastaraczka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2022, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka mam nadzieję,że Wiktorowi szybko miną te niedogodności po szczepieniu 😙
    O mamooo!w centrum też nieźle teraz wali piorunami
    Mam nadzieję,że Twój mąż bezpiecznie dotrze do domu

Falk ale super z tym basenem,zazdro!
    Ciekawe ja Tadzik by zareagował na basenik, kąpać się uwielbia

Aneta oj tak,morze śliny 🤣 jeszcze jak za długo polezy to się wkurza i buzią w to dziobie i cała twarz mokra...

Joana super,że mogłaś spotkać się z koleżanką na mieście,ale cena piwa powala! Niby bezalkoholowe,ale ceną można się upić 🤣🙃
    Chcecie kupić coś innego? Teraz mieszkacie w swoim czy wynajmowanym?
    edit.doczytalam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2022, 23:57

Aneta8, Stokrotka 86, jaina_proudmoore lubią tę wiadomość

Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23cykl
    ja '88 + on '87
  • Aneta8 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2022, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poszło 😅

U nas błyskało się już od półtorej godziny i zaczęło lać! Stokrotko mam nadzieje, ze mąż bezpiecznie wroci do domu 😘

Stokrotka 86, jaina_proudmoore lubią tę wiadomość

fxQZp2.png
    XJSep2.png
    Starania od marca 2018 r.
    01-07.2020r. - 4 IUI nieudane
    28.10.2020r. - rozpoczęcie procedury IVF
    10.11.2020r. - transfer udany - Jaś [*]
    22.05.2021r. - transfer ❄️ bl. 4.2.2 ❤️
    12.2021r. Nasz synek przyszedł na świat w 33+4 tc 💜
    07.2022r. Naturalny cud! ❤️ Czekamy na córeczkę!
  • jaina_proudmoore Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2022, 06:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś u nas 17 stopni, wczoraj było 35.. trochę przegięcie 🤯
    Zarówno pod kątem samopoczucia, jak i ubioru małego 😬
    Ale będzie można wyjść do parku. Chwilowo deszcz pada.

@Joana- Wczoraj obejrzeliśmy 1 odcinek ST.. fajny, ale końcówka dopiero ciekawa. Zostawili wszystko na finałowy chyba 🫢☺️
    @Stokrotka - mam nadzieje, że z małym lepiej 💚
    @Falk - do takiego basenu to i ja bym poszła. Chcemy zabrać małego ale dopiero w okolicach roku, żeby ogarniał sam co robi w wodzie. Są nawet zajęcia dla maluchów. Mąż będzie go trzymał, ja nie umiem pływać i boje się wody, do pasa mogę wejść 🤣na wyjazdy zawsze mam kółko dmuchane 🤣ale kocham zjeżdżalnie 😋

@Jeheria - co u was? Jak ząbki? Jakie objawy były? 👀
    @Kasia - dziś spacer w parku to będzie rześki 😍

Alex już nie miał gorączki na noc, uff i zasnął o 21.
    Po kąpieli dostał króliczka i przeprowadził z nim 1 rundę walki MMA w wadze niemowlęcej 🤣
    Spokojnego weekendu 💕

Stokrotka 86, Aneta8, AnSan89 lubią tę wiadomość

zDmVp2.png

Wysłany: 2 lipca 2022, 06:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z internetów
    „ Staś, lat 5, ma ostatnio fazę na dwie piosenki. Pierwszą jeszcze z braku laku zdzierżę (Szczotka, pasta kubek dynamitu. Mała eksplozja i zęby do kitu. Myję zęby wystające z gęby, a te mleczaki zjadły robaki). Ale przy drugiej dostaję cholery.

Otóż wyobraźcie sobie. Słońce swieci, ptaszki śpiewają, park. Jedziecie rowerem, obok jedzie na swoim rowerze bąbelek i na całe gardło:
    - Był sobie raz Felek! (…) Kobieta zabita, wódka wypita. Felek siedzi w więzieniu, opala się w cieniu! wodka wypita! Hej!

Dzisiaj nie wytrzymałam:
    - Jeszcze raz to zaśpiewasz to ja wyląduję w więzieniu!
    - I będziesz opalać się w cieniu?

🙈

Kurtyna. Dziękuję. Dobranoc” 🤣🤣🤣

Stokrotka 86, Aneta8, AnSan89, MyŚliwa lubią tę wiadomość

zDmVp2.png
  • Stokrotka 86 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2022, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, my od 6 na nogach. Poszłam spać po 2 więc po cichu liczyłam że pośpimy chociaż do 7...

Mały po tej drugiej przysnął już na dobre bez pobudek. Jak o 2 wzięłam go na przewijak ( bo takie bąki szły że byłam pewna że jest 💩) to nawet się nie obudził. Trochę pomarudzil ale poza tym uśmiechał się przez sen. Narazie temperatura ok. Humor dopisuje chociaż wymiotuje. I jakieś brzuszki go męczyły ale chyba narazie wszystko wypierdział.

Mąż na szczęście bezpiecznie wrócił. Uff. Teraz to chyba dam mu szlaban😉 nie wiem do której burza byla ale jak zasypiałam to jeszcze było jasno i głośno. A teraz jest 19 stopni 🙂 w mieszkaniu spadło już do 26😁 może uda się je wreszcie schłodzić...

Jaina, super że u Alexa lepiej👍 teksty wybitne😁 eh, ja się łapie na tym że musimy przestać gadać takie głupoty🤦
    U nas królik jest cacy😉 do MMA jest kostka pluszowa z Kubusiem Puchatkiem, małpka z FP i szop SZOPen😁 z nimi to największe przeboje na macie odchodzą. I wierzcie bądź nie czasami młody przegrywa🤷

Joana, nie wiem, jakoś zrozumiałam że poza Polskę chcecie wyjechać 🤦 no tak, ale ceny mieszkań teraz kosmiczne. I kredyty niestety też. No ale wiadomo trzeba brać rzeczywistość taka jaka jest. A na jaki metraż polujecie?

prosiulek, Aneta8, AnSan89 lubią tę wiadomość

16-01-2022 - synek💙

Wysłany: 2 lipca 2022, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaina nie mogę się doczekać spacerku 🥰
    W końcu będzie przyjemnie,no ale ubrać trzeba będzie inaczej albo przykryć pieluszką
    W wwa wczoraj 38,teraz 21
    Super,że już lepiej z Aleksem 😚
    He he dzieci to przyswajają co nie trzeba w raz,dwa, pięć 🤣🙃

Stokrotka u nas Tadzio też dziś pobudka o 6.39, była kupa i próbuje go spacyfikować w łóżku,bo nie chce mi się jeszcze wstawać

A powiedzcie mi co to za królik,bo jakoś chyba ominelam w wątku... 🙃
    Ha ha szop SZOPen😁

jaina_proudmoore, Aneta8, AnSan89 lubią tę wiadomość

Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23cykl
    ja '88 + on '87
  • Stokrotka 86 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2022, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://m.ceneo.pl/97693117
    Ten królik Kasiu. Nasz nazywa się Janusz🙂

Kurde, małego chyba dalej męczy. Ledwo go na wczesną drzemkę uspilam. Dzisiaj funkcjonuje w trybie zombie😁 aaaa. kawyyyy

Kasiastaraczka, jaina_proudmoore, Aneta8 lubią tę wiadomość

16-01-2022 - synek💙
  • Joana23 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2022, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) i u nas przyszło przyjemne ochłodzenie. Można normalnie oddychać :)

Stokrotko, muszę zerknąć na te Wasze maskotki, bo widzę, że Kajka już za bardzo przeciwników nie ma do MMA :D Coś jej planuję kupić, ale właśnie sama nie wiem co. Szkoda mocno Wiktorka.. A dom planujemy mieć mniej więcej 100metrowy. Teraz mamy dwa mieszkania, ale nie chcemy ich sprzedawać.

Jaina, super, że Aleks wrócił do pełni zdrowia :) ST obejrzymy w niedzielę, także zobaczymy co tam dla nas scenarzyści przygotowali :) Myślałam, ze ten sezon będzie ostatni, aleeee no nie. Teraz kończymy oglądać Peaky Blinders :)

Kasiu, Kajka też wstała około 6:30, ale do 7:00 sobie leżała i gadała do własnych stopek :D

jaina_proudmoore, Aneta8, AnSan89, MyŚliwa lubią tę wiadomość

uS2wp2.png
  • bezsilna Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2022, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneta8 wrote:
    Hej! Gratulujemy serdecznie i trzymamy kciuki za powodzenie! 🧡 ale nasz wątek to mamusie lutowych bobasków już urodzonych 😊 musisz poszukać wątku na luty 2023 😌

Rzeczywiście ale jestem zakręcona 🤣

jaina_proudmoore, Aneta8, MyŚliwa lubią tę wiadomość

Wysłany: 2 lipca 2022, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bezsilna wrote:
    Rzeczywiście ale jestem zakręcona 🤣
    Ha ha,to po prostu ciąża,🥦 zamiast mózgu 😁🙃🤣

jaina_proudmoore, Aneta8, MyŚliwa lubią tę wiadomość

Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23cykl
    ja '88 + on '87

Wysłany: 2 lipca 2022, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joana my polezelismy godzinkę i później wzięłam Tadzia do kuchni, zjadłam śniadanie, coś tam ogarnęłam, poszliśmy znowu do sypialni, zmieniłam mu prześcieradło w łóżeczku, pobawił się jeszcze takim motylem i zaczęłam go usypiac
    Śpi już pół godziny,a ja kawkę sobie zrobiłam i czytam książkę jak zrozumieć małe dziecko

Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23cykl
    ja '88 + on '87

Wysłany: 2 lipca 2022, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta pogoda jest dziwna. W domu ponad 25 stopni wiec mały w rampersie, na dworze 17 wiec na wyjście trzeba go przebrać w pajaca i wziąć kocyk 😳🤦‍♀️Łatwo o przeziębienie mym zdaniem jak temp tak szaleje.
    Nasz mały spał do 6 z hakiem, potem przebranie plus karmienie i leżał w łóżeczku i po 7 zasnął. Wnikliwie oglądał rożek, tym razem nie do buzi, ale podziwiał wzorek 🤣potem spał 7-8.30 i mi się tez przysnęło z racji na pogodę.

@Stokrotka- ta małpka z FP to 2w1 co tez piłkę można zrobić z niej?
    Ja już się wstydzę ciebie pytać o jakiekolwiek zabawki 🤣

@Kasiu - brakuje mi czasu na czytanie książek, bo albo pranie wieszam, albo coś innego robię i potem mały wstaje po drzemce. W ciągu dnia to on śpi średnio 30-60 min max. Pediatra mówiła, że to ok jest. Mam czytnik ale i tak nie czytam prawie wcale a kolejka książek czeka 🫢😬 na serial jeszcze się czas znajdzie, zwykle o 21, jeden odcinek i po 22 spać. Mały teraz często śpi do rana albo ma 1 pobudkę, a organizm już inaczej działa.

@Joana - ponoć finałowy odcinek ma dużo „ wrażeń”.
    Serialu PB nie oglądałam, ale ma dobre recenzje i tyle sezonów!
    Chciałabym jakiś film obejrzeć ale przy małym ciężko a spać też trzeba 🤣
    Cena piwa nieziemska, jak wszystko zreszta drożeje 👀😕

My dziś zaczynamy przeprowadzkę. Najpierw zawartość komórki, mężowi ma kolega pomagać. W połowie lipca będą już panele kłaść, roboty ciagle w toku. Stolarz ma robić kuchnie najpierw także przeprowadzka będzie modułowa 🤣już mężowi marudzę o nowych garnkach i mopie parowym 🤣ale marzenia haha.

Niedawno rozłożyłam małemu matę edukacyjna Lionelo ale średnio mi się podoba.
    Materiał jest śliski a mały jak buszuje to potem ma ślady na rękach i nogach, podrażnienia itp.
    Znów mata piankowa przy kotach to jest masakra, ciagle leżą na niej albo demolują.
    Chyba zainwestuje w taka składaną też, ale do nowego domu już.
    Alex bd spał z nami w sypialni w swoim łóżeczku, zapewne do okolicy 12 mż.
    Zobaczymy jak to wyjdzie 😋

Aneta8, AnSan89 lubią tę wiadomość

zDmVp2.png

Wysłany: 2 lipca 2022, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaina oj bardzo dziwna ta pogoda...u nas w mieszkaniu 26... Tadzik spi w rampersie,ale na dwór rzeczywiście trzeba ubrać...a jutro 26 stopni...
    Ja czytam po parę stron chociaż
    Zaniedbuję mojego kundelka (Kindle'a) ,mam nadzieję,że kiedyś wrócę do czytania czegoś innego niż tematyka dziecięca ;)

Czytacie dzieciakom książki?
    My na razie mamy mało i katuję z Tadziem pana tralalinskiego i maluskiewicza Tuwima
    Muszę poszukać w domu u mamy starych naszych książek, ewentualnie coś kupić. Macie coś do polecenia?
    Trzymam kciuki za przeprowadzkę,marzenia warto mieć 🥰

Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23cykl
    ja '88 + on '87
  • f_a_l_k Ekspertka

Wysłany: 2 lipca 2022, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneta8 wrote:
    My dziś zostaliśmy w domu. Jutro jedziemy ma wieś, ma być chłodniej wiec nadrobimy świeże powietrze. Zazwyczaj kąpiemy młodego co drugi dzień, ale w te upały zaczęliśmy codziennie. Coraz bardziej mu się podobają te kąpiele, ale wyrósł nam z wanienki ikeowej, wiec musimy wrócić do ten dużej co na początku kupiłam 😉

Dziewczyny, czy Wasze maluchy tez wypuszczają morze śliny leżąc na brzuchu? Mój to dodatkowo mocno ulewa i potem się w tym tapla 😏😅

Szok że mały wyrósł z wanienki. U mnie się jeszcze córka w niej kąpie a na trzy i pół roku. Sama chce się w niej kąpać to w sumie nam to odpowiada - wody się mało zużywa 😂.
    U nas też jest morze śliny na brzuchu. I teraz jak się sam przekręca to robi to często zaraz po jedzeniu i wtedy rzyg murowany. Córka wcale nie ulewała i dla mnie to nowość. Taki mi się szczęśliwy ulewacz trafił tym razem.

Stokrotka aż się boję co to będzie u nas po trzeciej dawce rota jak mój już po drugiej tak źle to zniósł. Patrząc po twoim przykładzie może być nieciekawie...

Jaina dobry tekst o piosenkach 😂. A pomyśleć że mnie szlak trafia jak córka cały dzień śpiewa 'Baby shark' albo 'Panie Janie'. Widać może być gorzej. Ale nie ma się co śmiać - każdą z nas to w jakimś stopniu czeka 😂.

Co do baseniku to jak macie taras/balkon to może warto kupić jakiś malutki i zobaczyć czy się dziecku spodoba. Dzieci zwykle lubią wodę, może tylko mój taki dziwny że nie chce. Zawsze to dobry sposób na upały żeby się trochę schłodzić. Córka z października bardzo lubiła już w pierwsze lato się potaplać ale ona już większą była i siedziała już dobrze.

U nas dzisiaj też chłodniej, można odetchnąć. Dopiero co pisałam na forum że mój mały nie chwyta zabawek a dzisiaj od rana chwyta wszystko! Bierze zabawki sam, ogląda, memla. I od razu robi to na brzuszku. Jak zabawka jest bliżej to ja potrafi przyciągnąć i chwilkę się nią zająć. Jestem przeszczęśliwa 🙂

Aneta8, jaina_proudmoore, AnSan89, MyŚliwa lubią tę wiadomość

Wysłany: 2 lipca 2022, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Falk my nie mamy balkonu nie tarasu 🙃 ale czekam na dłuższy pobyt u mamy i tam coś wykombinujemy 😁
    Oo widzisz i masz już upragnione aktywności 💪
    Ja też długo czekałam na obroty Tadzia i łapanie za stópki
    Tyle z nim ćwiczyłam i nadszedł ten dzień 🥰

jaina_proudmoore, Aneta8, AnSan89, MyŚliwa lubią tę wiadomość

Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23cykl
    ja '88 + on '87
  • Aneta8 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2022, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! Cholera zimno dzisiaj 🤪
    Mąż był rano z M u lekarza, bo znowu pokasłuje.. osłuchał go bardzo dokładnie, ale powiedział ze nic nie słyszy, także mamy robić inhalacje, oczyszczać nosek i podawać jakieś witaminki.
    Kurde, wyjeżdżamy do rodzinki tylko na weekend, a i tak prawie wszystko trzeba wziąć 😅
    M ostatnio budzi się o 8, ale tam się grzecznie wierci w łóżeczku, dziś się bawił stopami ☺️ Wolałam jednak jak spał do 9 😜
    Falk, cieszę się, że przyszły te wyczekiwane umiejętności 😍 jak widać to wszystko zmienia się z dnia na dzień 🙂 a co do wanienki to on jak się wyprostuje to się już zapiera głową i nogami, jak wierzga to wszędzie się chlapie (a kąpiemy go w salonie). Może gdyby już siedział, to jeszcze dałoby radę go niej kąpać. Ale że mamy tę dużą to skorzystamy i zamienimy 🙂

Stokrotko, dobrze, że temperatura już spadła i humor Wiktorkowi dopisuje. Oby szybko skończyły się te wymioty!
    Jaina, fajnie, ze powoli zaczynacie przeprowadzkę 🙂 u nas tez często odchodzi mma 😝
    Kasiu, M dostał książeczkę z bajkami dla dzieci wiec zaczynamy czytać. Ale takie jakieś głupawe są 🙈
    Joana, dom super sprawa, a własne mieszkania to super inwestycja 🙂

jaina_proudmoore, AnSan89 lubią tę wiadomość

fxQZp2.png
    XJSep2.png

Wysłany: 2 lipca 2022, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Aneta- kaszelek na tym etapie to podrażnienie od śliny może być. Jest jej dużo i spływa po tylnej ścianie gardła.

AnSan89 lubi tę wiadomość

zDmVp2.png
  • f_a_l_k Ekspertka

Wysłany: 2 lipca 2022, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do ceny piwa to racja. Byłam tydzień temu ze znajomymi i za pół litra bezalkoholowego chcieli 18 zł. Też byłam w szoku lekko.

Jaina trzymam kciuki za przeprowadzkę żeby było szybko i bezboleśnie. Fajne są takie zmiany w życiu, zazdroszczę.

U nas mąż czyta małemu. Ale to co aktualnie sam czyta dla dorosłych, nie bajki. Takim maluchom jeszcze wszystko jedno moim zdaniem co się czyta, mały wygląda na zaciekawionego i szybko się uspokaja. Z książeczek dla dzieci fajne są wierszykowe z tej serii: https://www.smyk.com/p/kaprysna-kaczuszka-i4890114. Sensoryczne są fajne z serii Dotykamy kolorów: https://www.google.com/search?q=ksiazeczka+dotykamy+kolorow&client=ms-android-xiaomi-rev1&hl=pl&prmd=isnv&sxsrf=ALiCzsYG2HB0U20NP3v6AsMHP-glogWuVQ:1656754285487&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjqjarV8tn4AhXlh4sKHaaWDDUQ_AUIGSgB&biw=360&bih=560&dpr=3. Z ruchomych fajne są te: https://www.taniaksiazka.pl/seria/akademia-madrego-dziecka-pierwsze-slowa Z dźwiękami zwierzątek fajna jest jeszcze https://www.googleadservices.com/pagead/aclk?sa=L&ai=DChcSEwi_ysno9dn4AhXwSJEFHS-GAPQYABAOGgJscg&ae=2&ohost=www.google.com&cid=CAESbOD2nH23kX9hT_cjGZPxzt16A0tD2xx4be25KSs99NeeN3B4xuAUH1O1Ub1uOSHTHaREyYUeqjS43LqU6FjxyiGIMBg68ZMX2sIsTWPmTYGmu1mMZaCgFNG2mLywv1P4A3aJSMIukP3TTkI_sw&sig=AOD64_1omtaebk8daiUJQz_Mh0s7u9LmiQ&ctype=70&q=&ved=2ahUKEwiPscLo9dn4AhUNAxAIHdz2AX4Qwg8oAHoECAEQCw&adurl=

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2022, 16:41

Aneta8, jaina_proudmoore, AnSan89, MyŚliwa lubią tę wiadomość

• Aneta8 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2022, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaina_proudmoore wrote:
    @Aneta- kaszelek na tym etapie to podrażnienie od śliny może być. Jest jej dużo i spływa po tylnej ścianie gardła.

Też tak myślę, że to właśnie to, ale zawsze trzeba sprawdzić 🙂 U takich maluchów poważna infekcja może rozwinąć się w dwa dni.

jaina_proudmoore, AnSan89 lubią tę wiadomość

fxQZp2.png
    XJSep2.png
‹‹ 768 769 770 771 772 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ