Mamusie Luty 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Stokrotko, M śpi obiegnie w samym body na krótki rękaw. Nie przykrywam go, z reszta nawet jak to zrobię lekkim kocykiem, to w moment go z siebie zrzuci 😉
jaina_proudmoore, Stokrotka 86 lubią tę wiadomość
-
Joana23 wrote:Jaina, dzisiaj ST nie oglądamy, moze w niedzielę
masażyki jej robiłam, ale one nie przyspieszały kupki
co 3dni jak w zegarku
Ja mam ciagle zgryz co podamy jako pierwsze
W sumie to Kaja zdecyduje co zje 🤪Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2022, 16:28
Aneta8, AnSan89 lubią tę wiadomość
-
Stokrotka ha ha🤣 mój też tak potrafi! I ten uśmiech satysfakcji 😁
A co do telefonu to też już rzadziej mogę go używać podczas karmienia,bo mały wodzi wzrokiem,patrzy co ta matka....
Mój śpi w pajacu,ale jemu marzną stopy,sprawdzam kark czy się nie przegrzewa,ale jest ok
W dzień w rampersie śpi
U nas w sypialni 28...i jest strasznie...a dzisiejszy dzień to piekło
Macie jakiś oczyszczacz? Ja mogłabym wrzucić lód do pojemnika na wodę w oczyszczaczu,ale nie chce mi się iść do żabki po tyle lodu....🙃
W salonie chodzi non stop klimatyzator jest znośnie
Joana u nas Tadzik zazwyczaj zostaje w naszym łóżku już nad ranem. Teraz już z tymi obawami jest lepiej,ale jak był taki malutki i spał z nami albo na mnie to był strach
Ooo i jakie plany na wyjście?😁Aneta8, jaina_proudmoore lubią tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Inkaa85 wrote:Mała ma 5.5 miesiąca ale smoczek mamy takie do 3 miesiąca bo przy tym późniejszym się dławiła więc jeszcze zostawiłam ten level 1. Tylko jeśli by to była wina smoczka to by chlustała co jedzenie raczej ? Mm mam bebilon advance i niby wskazania na nim są już 170 ml, moje nigdy tyle nie zjadła, w dzień mowie zjada po 120 ml a na noc 150. Butle je ok 4 razy dziennie resztę karmie piersią. Kręci mi się wierci na butli natomiast na piersi ma bardzo krotnie sesje w dzień ok 6 min w nocy dłuższe ok 10 min. W dzień odbijam, to wieczorne karmienie nie zdążam podnieść i jest chlust
Przeszło ok 8 mca.jaina_proudmoore, Inkaa85 lubią tę wiadomość
-
bezsilna wrote:Nieśmiało się przywitam. Dzisiaj miałam wizyte. Mamy pęcherzyk z ciałkiem żółtym. Termin na 25 luty 😊 to będzie mój drugi dzidziuś.
Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie.
Hej! Gratulujemy serdecznie i trzymamy kciuki za powodzenie! 🧡 ale nasz wątek to mamusie lutowych bobasków już urodzonych 😊 musisz poszukać wątku na luty 2023 😌jaina_proudmoore, bezsilna, MyŚliwa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny czy objawy po szczepieniu na rota mogą pojawić się po dobie? Wczoraj 3 dawka, było ok a popołudniu zaczal wymiotować i teraz dostał gorączki. Jak na złość mąż wraca w nocy... Szczepienie czy co za cholera? Wczoraj był badany i było ok ..16-01-2022 - synek💙
-
Stokrotka 86 wrote:Dziewczyny czy objawy po szczepieniu na rota mogą pojawić się po dobie? Wczoraj 3 dawka, było ok a popołudniu zaczal wymiotować i teraz dostał gorączki. Jak na złość mąż wraca w nocy... Szczepienie czy co za cholera? Wczoraj był badany i było ok ..
Ja podaje pedicetamol i przynosi ulgę. Spokojnej nocy 💝😘Stokrotka 86 lubi tę wiadomość
-
Och przykro mi Stokrotko ze pojawiły się dolegliwości
oby jutro było już lepiej 😘
Stokrotka 86 lubi tę wiadomość
-
Stokrotka 86 wrote:Dziewczyny czy objawy po szczepieniu na rota mogą pojawić się po dobie? Wczoraj 3 dawka, było ok a popołudniu zaczal wymiotować i teraz dostał gorączki. Jak na złość mąż wraca w nocy... Szczepienie czy co za cholera? Wczoraj był badany i było ok ..
U nas tak było po drugiej dawce. Pierwszego dnia nic, drugiego masakra z brzuszkiem. Trzeciego dnia też było źle pod wieczór ale już nie tak tragicznie. Trzymam kciuki żeby W. szybko przeszło.
U nas mały śpi w body samym albo rampersie. W nocy jak już jest chłodniej to przykrywam pieluszką. Mamy ciepło w domu, dziś było aż 25 stopni i się poważanie nad klimą zaczęłam zastanawiać.Stokrotka 86, jaina_proudmoore, MyŚliwa lubią tę wiadomość
-
jaina_proudmoore lubi tę wiadomość
-
Dzięki za odpowiedzi dziewczyny. Jeheria, u Ciebie to pamiętam że był dramat. Cholera, myślałam że jak wczoraj było ok to już będzie spoko.
Chyba zbiera się na burze bo zaczęło błyskać. U nas aktualnie 30 st.
Falk my z mężem na bank zamontujemy klime ale to już na przyszły rok. No niestety te lata są coraz gorsze. Najbardziej mi młodego szkoda☹️ on nie dość że maluszek to jeszcze po mnie nie lubi upałów.jaina_proudmoore, Aneta8, Ada.. 31 lubią tę wiadomość
16-01-2022 - synek💙 -
Dzisiaj tak ciepło że małego chciałam trochę schłodzić w basenie. Stanowczo mu się ten pomysł nie spodobał 😂. A woda taka przyjemna, córka by w basenie cały dzień siedziała.
Napełniłam też mały basenik i też była próba włożenia małego. Skutek ten sam - ryk straszny. No nic, jak nie chce to go na siłę wykładać nie będę. Ja się chłodziłam i było super.jaina_proudmoore, Stokrotka 86, Aneta8, Ada.. 31 lubią tę wiadomość
-
My dziś zostaliśmy w domu. Jutro jedziemy ma wieś, ma być chłodniej wiec nadrobimy świeże powietrze. Zazwyczaj kąpiemy młodego co drugi dzień, ale w te upały zaczęliśmy codziennie. Coraz bardziej mu się podobają te kąpiele, ale wyrósł nam z wanienki ikeowej, wiec musimy wrócić do ten dużej co na początku kupiłam 😉
Dziewczyny, czy Wasze maluchy tez wypuszczają morze śliny leżąc na brzuchu? Mój to dodatkowo mocno ulewa i potem się w tym tapla 😏😅Stokrotka 86, jaina_proudmoore lubią tę wiadomość
-
Aneta, W.pierdzi ślina, robi banki i ślina leci mu z buzi w każdej pozycji. Na brzuszku też najbardziej. I potem wyciera bodziakiem mate😁 dzisiaj miał dodatkowo morze wymiocin. I standardowo w tym też się wytaplal🤦
Aneta8, jaina_proudmoore lubią tę wiadomość
16-01-2022 - synek💙 -
Stokrotka 86 wrote:Aneta, W.pierdzi ślina, robi banki i ślina leci mu z buzi w każdej pozycji. Na brzuszku też najbardziej. I potem wyciera bodziakiem mate😁 dzisiaj miał dodatkowo morze wymiocin. I standardowo w tym też się wytaplal🤦
Haha uff… 😂
Mam świetne zdjęcie Maksia, apropo ulewania na brzuchu. Mogę wrzucić na fb, jeśli znacie z autopsji, to Was nie zbrzydzi 😅Stokrotka 86, jaina_proudmoore lubią tę wiadomość
-
Aneta, dawaj😉 ja to swego czasu co chciałam nagrać filmik jak młody był na macie to kończyło się jego ulewaniem na nagraniu 😉
Kurde, u nas chyba faktycznie to po rota. Paracetamol zbił narazie temperaturę ale młody często się wybudza i coś ma z brzuszkiem. Dobrze że to już 3 dawka była...Aneta8 lubi tę wiadomość
16-01-2022 - synek💙 -
Dawaj Aneta, raz kozie smierć
Kajka też się ślini, też rzygnie i też się potem w tym tarza… 😎😅
Kasiu, spotkałam się dzisiaj z przyjaciółką, miałyśmy babskie wyjścieZamurowała mnie cena piwa bezalkoholowego w lokalu - 13,50!
My się przymierzamy do zakupu screenów na przyszły rok. W klimę nie będziemy inwestować, bo nie wiemy jak długo tutaj jeszcze pobędziemyAneta8 lubi tę wiadomość