Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny mam reszte wyników i wszystko jest ok,tylko mam reaktywny wirus różyczki igG bo mam 313 a norma do 10. Z tego co wyczytalam to oznacza że po szczepieniu po prostu mam przeciwciała i jest dobrze bo miałam juź kontakt z wirusem..wiecie cos wiecej w tym temacie? Bo sie już zdenerwowałam z rana..
-
przedszkolanka:) wrote:Dziewczyny mam reszte wyników i wszystko jest ok,tylko mam reaktywny wirus różyczki igG bo mam 313 a norma do 10. Z tego co wyczytalam to oznacza że po szczepieniu po prostu mam przeciwciała i jest dobrze bo miałam juź kontakt z wirusem..wiecie cos wiecej w tym temacie? Bo sie już zdenerwowałam z rana..
Przedszkolanko dobrze, ja mam chyba z 700 cos i lekarz mowil ze ok wlasnie Przepraszam ze sie wcielam w watek, podczytuje Cie :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 09:54
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
U mnie do wizyty tydzień+1 ale sądząc po mdlosciach małe ma się dobrze.. tak, ja też mam smaka na pomarańcze, i kiwi, ale chwilowo nie ma mi kto kupić (na razie mi za słabo żeby samej dylac), więc muszę czekać ns powrót teściowej.. Mąż wraca za tydzień, więc w Walentynki jestem sama z córa.
Co do piersi-nie wyrównają się niestety. Tez mam lekką dysproporcję i nadal sobie jest. Mimo, że ciut więcej karmiłam z mniejszej piersi Wręcz tak jak pisze Moni może iść w drugą stronę jak się karmi więcej z tej większej (na kwietniowkach były ze 2 dziewczyny z takim problemem).
Jeśli chodzi o różyczkę- no idea.
Kiniorek, ja przestanę czytać Twoje posty, no mi wzmagają odruch wymiotny (przez to żarcie, które zawsze wymieniasz )
-
nick nieaktualny
-
To igg na szczęście. Ale mam w planie ciazy jeszcze igm do zrobienia więc dr na pewno wszystko sprawdzi jak trzeba
Ooo Jupik mam tak samo- jak Kiniorek w większości wymienia to mi źle
I niby mdlosci nie mam takich a jeździ w jelitach i muli blee. Ale pociesza to troche i z tym lepiej wytrwac do wizyty ;p -
Hej, byłam wczoraj u swojego lekarza i mnie uspokoił. Wszystko opowiedziała i wszystko jest dobrze, wizyta 13 marca z ciekawostek powiedział, ze zaleca brać kwas foliowy do 12 tc a nie witaminy ciążowe, bo mogą wzmagać mdłości
przedszkolanka:), Agu1, zmyslowa, Paolka_25, kkkaaarrr, mila_88 lubią tę wiadomość
10dpo-18,5 beta, 12dpo-94,6 beta
24 lata -
nick nieaktualny
-
witam dziewczyny
Ja kolejny dzień z rana czuję się mega dobrze,że wszystko wchodzi...
Wczoraj od południa totalnie źle...zmeczenie mdłości i ból brzucha tak jakby z przejedzenia...dziwne to troche ale chyba za dużo namieszałam... zastanawiam się co na obiad dziś zrobić bo całe życie na zdrowej diecie jechaliśmy...a teraz jemy co chcemy
też karmiłam z większej piersi 14 lat temu i mam różnicę w wielkości... ale nic nie poradzę na to...niestety nie wyrówna się ...
Moje serduszka w niebie:(
04.2011 [*]
10.2018 [*]
12.2018 [*]
27.02.2019-MOJE DWA KOCHANE ANIOŁKI [*][*] 9TYDZ. -
Zmysłowa ogólnie każda kobieta chyba ma jedna pierś większa, trochę mnie lub więcej ja zawsze miałam prawa większa. Jak karmiłam to częściej z lewej, bo z tej strony spała córka i nie zawsze chciało mi się w nocy ja przekładać, wiec podczas karmienia miałam większa lewa, a jak odstawiłam to miałam obie równe. Teraz w ciąży mi trochę spuchły i znowu prawa większa
10dpo-18,5 beta, 12dpo-94,6 beta
24 lata