Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale wam zazdroszczę jedzenia! Ja dziś słuchajcie ryżyk z pieczonym jabłkiem.. jakiekolwiek mięcho by mi w gardle stanęło. Wiecie co zrobiłam jak poszłam na betę i do gina, już po teście z 2 krechami? Polazlam do McDonalda (do którego notabene chodzę od święta) i wcielam burgera i moje ulubione lody z polewą karmelową, bo sobie pomyślałam, że póki mogę, bo zaraz znowu koniec z jedzeniem.. No i wykrakalam. Najchętniej teraz bym nic nie jadła. U mnie ciąża równa się zarciowstret
-
Przełożyli mi wizytę z dziś na jutro:/
Kot Schroedingera dzień dłużej:/
Paolka ja też jestem bezobjawowa, jeżeli nie liczyć zmęczenia i częstego siusiu.2019.11.14 dwa bijące serduszka
2019.12.27 dziewczynki;)
2020.06.18 po drugiej stronie lustra;-)
ponad 4 lata starań; 2019.02. poronienie 9tc
-
Hej! Zachęcona wpisem koleżanki Cabrery tez się witam . Według pierwszych wyliczeń lekarza ciąża jest o ok 4-5 dni starsza, ale wydaje mi się ze jest tak jak na suwaku . Widziałam na razie tylko pęcherzyk tydzień temu, kolejna wizytę mam w przyszły czwartek i mam nadzieje, ze zobaczę już malucha i serduszko . Objawy - wielkie zmęczenie, ochota na warzywa, obolały i duży brzuch wieczorem, lekki ból piersi, nic więcej póki co No i trochę mniej rozgarnięta jestem
sunshine03, Jupik, mila_88, Cabrera, Paolka_25, kkkaaarrr lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualnymila_88 wrote:Przełożyli mi wizytę z dziś na jutro:/
Kot Schroedingera dzień dłużej:/
Paolka ja też jestem bezobjawowa, jeżeli nie liczyć zmęczenia i częstego siusiu.
ja za każdym razem mam lekkiego stracha, jak się umawiam, że coś się wydarzy i przełożą mi wizytęWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2019, 19:08
-
Hej nowa:)
No właśnie szlag mnie trafił.... ostatnio mało mi trzeba:) Mąż dzielnie znosi...
...i pociesza, że Fasolek będzie większy i ładniej na zdjęciu wyjdzie...
Ta wizyta to moje być albo nie być, więc stres jest duży.Paolka_25, nowa na dzielni lubią tę wiadomość
2019.11.14 dwa bijące serduszka
2019.12.27 dziewczynki;)
2020.06.18 po drugiej stronie lustra;-)
ponad 4 lata starań; 2019.02. poronienie 9tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny, dawno mnie nie było....
Wyjechałam sobie do rodziców z pieskiem, bo mąż wyjeżdza i nie chciałam być sama w pracy L4, wiem ze to mniej kasy ale w pracy niekorzystne warunki (drukarnia) wiec wole odpuscic
16dpo mialam bete 66 a 19 dpo 399 na usg dopiero 25go ide. Boje sie strasznieeeee
Chcę moje serduszko usłyszeć. Najpiekniejsza Walentynka ahh -
Neroil ale zwolnienie ciążowe jest 100% płatne, średnia jest liczona z ostatnich 12stu miesięcy także nic nie tracisz no chyba, że premia była "pod stołem"
Witaj nowa
Myślałam, że rzepakowepole coś skrobnęła a tu cisza...
Jak u Was z Libido? I u mnie chyba na minusie... Już na samo dotknięcie mam nerwy...Paolka _25 -
Paolka_25 wrote:Neroil ale zwolnienie ciążowe jest 100% płatne, średnia jest liczona z ostatnich 12stu miesięcy także nic nie tracisz no chyba, że premia była "pod stołem"
Witaj nowa
Myślałam, że rzepakowepole coś skrobnęła a tu cisza...
Jak u Was z Libido? I u mnie chyba na minusie... Już na samo dotknięcie mam nerwy...
Przepraszam, że się nie odezwałam, ale nie chciałam się nakręcać.
Moja rada jest taka - jak macie w porządku lekarzy, którym ufacie, to się ich trzymajcie i nie kombinujcie.moni05 lubi tę wiadomość
-
My się na razie boimy seksić . Stwierdziliśmy ze po 8 tyg dopiero zaczniemy libido równe 0 z małymi epizodycznymi skokami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2019, 20:10
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Mi od tych mdłości to się seksu chce porównywalnie z tym mięchem na które patrzeć nie mogę
Mąż na razie w rozjeździe, więc problemu nie ma. Zresztą on się cyka o dzidziusia (w 1 ciąży mieliśmy długo zakaz), więc pewnie nie będzie się dopominal swego -
nick nieaktualnyHeh, u mnie tez libido marniutkie, a eM. jakby nagle odmłodniał z 20 lat;) nie mogę się opędzić także są, ale myśle, ze skoro żadnych plamien nie ma, to nie szkodzimy brzdacowi
Choć zaczynam eM. o nekrofilię podejrzewać, bo ja bym tylko spała i spałaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2019, 20:22