Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Rzepakowepole najważniejsze, że wszystko jest już w porządku, rozumiem że te przeboje przez lekarza? Mam nadzieję, że teraz jak jest i jesteś już spokojniejsza to częściej się odezwiesz podejrzewam co możesz czuć bo (chyba już pisałam) żegnałam się z pecherzykiem w pierwszej ciąży a drugi lekarz dał nam szansę i mam rozrabiakę 3 latka
Do mojej wizyty jeszcze 4 dni... Zaczynam co raz bardziej odliczać...Paolka _25 -
A mnie pierwszy raz po dluzszej przerwie zaczal bolec brzuch i to tak okresowo. Generalnie staram sie absolutnoe noczym nie stresowac, ale jest jak jest, skoro juz nie bolal, a zaczal to mimo najszczerszych checi rozkminiam czy wszystko ok
-
nick nieaktualnyPaolka_25 wrote:Neroil ale zwolnienie ciążowe jest 100% płatne, średnia jest liczona z ostatnich 12stu miesięcy także nic nie tracisz no chyba, że premia była "pod stołem"
Witaj nowa
Myślałam, że rzepakowepole coś skrobnęła a tu cisza...
Jak u Was z Libido? I u mnie chyba na minusie... Już na samo dotknięcie mam nerwy... [/QUOTE
Taak, wiem ze 100 % ale u mnie to i tak ni e wiele;) poza tym do reki zupelnie inaczej. Ale wole to niż truć się w pracy.
Libido u mnie różnie, ale boję się działać
Zaczelam 6ty tydzien i zaczynam dopiero czuc piersi. To normalne? Zazwyczaj sadzilam ze bola juz przed @, albo nie bolą wcale...
W brzuszku co jakis czas czuję kłucia krótkie. Najbardziej nie lubię się najeść, bo nie umiem rozpoznac 'boli coazowych ' wsród 'boli obżarstwa' -
Agu1 wrote:Czy was też bola plecy i pupa ? Ja sxczegolnie to odczuwam wieczoramiWrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI ,3x transfer ,1x crio ,1x transfer -biochemiczna , 1x crio , drugi crio -
Agu1 wrote:Czy was też bola plecy i pupa ? Ja sxczegolnie to odczuwam wieczorami
Plecy mnie bolą tylko jak muszę spędzić kilka h w pozycji siedzącej, takiej nienaturalnej, np w poczekalniach etc.Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Neroil w 6tc. Zaczynają się tworzyć w piersiach kanaliki do produkcji mleka stąd może być ból i niebawem możesz zobaczyć mega wyraźne żyły wokół brodawek i wzdłuż piersi.
Kurczę ja wstałam i już muszę zjeść śniadanie... Strasznie mnie ciągnie na wymioty zaraz po przebudzeniu, na głodzie.
Dzisiaj u mnie 7+0 czyli zaczynamy 8 tc. Suwaczek ustawię jak będzie termin z USG zobaczymy czy się pokryjeprzedszkolanka:), Kiniorek91 lubią tę wiadomość
Paolka _25 -
nick nieaktualny
-
Neroli wrote:Ciekawe czy mi sie cycki troche wyrównają jak urosną, bo zawsze jedna mialam troszke mniejszą
Smacznego mamuśki
Jeśli planujesz karmić piersią to postaraj się z obu równo.
Przyjaciółka ma teraz niemały problem, karmiła z tej "ciut większej" piersi głównie i zrobiła się dwa razy większa...
Nie, nie straszę nie chcę żeby tak to zabrzmiało.Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Hej Dziewczynki, ja się cieszyłam, że mdłości nie mam no i mnie dopadło! Do tego nie mogą patrzeć na moją ukochaną czarną herbatę z cytryną A już się zastanawiałam czy jeszcze w ciąży jestem bo pierwsze USG mam dopiero dziś więc od ponad dwóch tyg żyję w niepewności
Paolka_25 lubi tę wiadomość