Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga_ni, rozumiem Twój niepokój, bo u mnie wyszła nieprawidłowa przezierność (3 mm). Sanco wprawdzie wyszło ok i wszystkie pozostałe usg też.. ale gdzieś tam na dnie jest jakiś lekki niepokój. Mój pierwszy synek - okaz zdrowia - też miał podwyższone NT (2,7 mm), więc trochę liczę, że to jakaś skłonność rodzinna.
Czasami myślę, że kiedyś się przechodziło ciążę mniej nerwowo, teraz cierpimy na nadmiar informacji, usg, analizujemy kaźde najmniejsze odchylenie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2019, 17:36
aga_ni lubi tę wiadomość
-
silent wrote:Aga_ni, rozumiem Twój niepokój, bo u mnie wyszła nieprawidłowa przezierność (3 mm). Sanco wprawdzie wyszło ok i wszystkie pozostałe usg też.. ale gdzieś tam na dnie jest jakiś lekki niepokój. Mój pierwszy synek - okaz zdrowia - też miał podwyższone NT (2,7 mm), więc trochę liczę, że to jakaś skłonność rodzinna.
Czasami myślę, że kiedyś się przechodziło ciążę mniej nerwowo, teraz cierpimy na nadmiar informacji, usg, analizujemy kaźde najmniejsze odchylenie.aga_ni lubi tę wiadomość
Paulina -
A ja odwołuję to co pisałam rano, ze dziwnie dobrze się czuję. Poszłam do sklepu i od tego czasu kłucia, twardnienia , ciągnięcia. Całe popołudnie leżę.Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI,3x transfer
,1x crio
,1x transfer -biochemiczna
, 1x crio
, drugi crio
-
Brunetka, to czekamy na wieści.
Ja tez ostatnio jestem dosyć słodkolubna, ale szpitalne jedzenie chyba mnie do tego zmusza. Śniadanie każdego dnia jest TAKIE SAMO, kolacja taka sama jak śniadanie, zawsze sobie jakaś sałatkę/jogurt biorę na wieczór, owoce i słodycze w międzyczasie.
Dziwna przypadłość mnie dopadła... strasznie mi się chce pic, wypiłam ze trzy litry wody, no i na momencie spierzchły mi usta... tak strasznie, do pieczeniamasakra.
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Jestem po wizycie.
Szyjki brak, miękka i rozwarta. Główka nisko. Macica bardzo reaktywna. Lekarz mówi że w każdej chwili mogę urodzić. Mówi też że do następnej wizyty (2.10) raczej nie dotrwamy w dwupaku.
Także jutro rano ostatnie badania krwi w labolatorium. I o 19 jadę na wizytę kwalifikacyjną do porodu ponieważ poprzednia przepadła przez szpital . Wezmę torby ze sobą, bo kawałek drogi mam, na wszelki wypadek.
Jestem przerażona, nie znam dnia ani godziny. 😱
Edit: Michalina waży 2650grWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2019, 19:00
moni05, przedszkolanka:), Cabrera, Dominika32, Karooo93, Kookosowa, mia4444, Neroli, KasiaP, Jupik, silent, aga_ni, wiktoriaa, sunshine03, nuśka91, Aaga, kalcia lubią tę wiadomość
-
Maniam to lez plackiem jeszcze tydzien chociaz. Trzymam kciuki. Widac dzieci same sobie wybieraja dzien urodzin.
U mnie brak apetytu. Troche czuje ze mnie ssie. A patrze w lodowke i nic. Wszystko na nie.
Moni oj ja po szpitalnym jedzeniu tez miałam parcie na slodkie. Piotrek mi przywozil 7 daysy bo mialam ochote.
Jesz duzo białka?? Przy diecie bialkowej chce sie pic.
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Kokosowa, może faktycznie to to. Staram się jeść. W końcu mi kazali... 🤷🏻♀️ Ale nie pomogło, jak widać.
Przedszkolanka - nie, cukrzyca odpada zupełniecukry mam niskie zawsze.
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Kiniorek gratuluje:-) ale fajowo.
I jeszcze jeden bobas Ignas sie urodził alw nie pamietam komu:-). Gratuluje bardzo bardzo. Jutro sie dowiem kiedy mam cesarke. Pewnie duzo od łożyska bedzie zależało. Oby bylo w dobrym stanie
No ale 2 tygodnie max.
Dzis spakowałam walizke:-) odebrałam.też pampersy z rossmana bez maila pokazując aplikacje.
Dzis szalony dzien był. Mlode zaczely kolejne zajecia dodatkowe wiec robie za szofera. Nie wiem jak wy ale stalam.sie slabym kierowcĄ. Mam długi czas reakcji i jestem.jakoś taka niezdecydowana.
Moni wspolczuje z malutką. Nibu już panna i duZO rozumie ale jednak nadal mała. Moja by pewnie podobnie reagowała. Mamie powiedz by pomijała niektore newsy. pewnie nie pomyślała. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kinga82, Kookosowa, moni05, mia4444, paulina2811, sandrina22, ManiaM, przedszkolanka:), Dominika32, Milanka, Zimri, _nova, ammarylis, silent, Karooo93, aga_ni, brunetka91, emikey, Aguuula;2525, Cabrera, Spirit, Klaudia2016, adella1, Neroli, kasia1518, kkkaaarrr, wiktoriaa, lena198808, Jupik, Kotecki, sunshine03, japonka, Goemi, nuśka91, Aaga, kalcia, KasiaP, pOla34 lubią tę wiadomość