Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Troszkę mnie tutaj nie było, ale wracam z dobrymi nowinami
Byłam właśnie na drugiej wizycie, JEST SERDUSZKO najpiękniejszy dźwięk jaki w życiu słyszałam maleństwo ma 96 mm
ostatnio w sumie codziennie wymioty, ale kto by się tym przejmował
pekam ze szczęścia i nie mogę się doczekać jak mąż wróci z pracy, na następne USG 5 marca pójdziemy już razem
Odebrałam też dzisiaj zdjęcia ze ślubu, a że ostatnio szybko sie wzruszam to chyba sporo łez dzisiaj przede mnąKookosowa, zmyslowa, Paolka_25, kkkaaarrr, nuśka91, Jupik, mila_88, Cabrera lubią tę wiadomość
Termin: 11.10.2019
5.02.19 - Pęcherzyk 6mm
19.02.19 - Jest serduszko! nasze maleństwo ma 9,6 mm
-
Kiniorek91 wrote:Ja sie pochwalilam
Chyba kawe odtsawiam calkiem bo znow zwrot... Moglabum to powstrzymac na sile ale pozniej chodze struta
Na obiad wymyslilam kluski na parze. Ciekwe czy wejdzie i czy wyjda...
Kawę też musiałam i to ze dwa tygodnie temu pożegnałam się z nią na dobre przed ciążą z 3 zeszlam na dwie, potem już w ciąży jedną, rano, ale samoistnie przestało mnie do niej przyciągać.
Oby weszło, trzeba jeść!Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
PEwa wrote:Troszkę mnie tutaj nie było, ale wracam z dobrymi nowinami
Byłam właśnie na drugiej wizycie, JEST SERDUSZKO najpiękniejszy dźwięk jaki w życiu słyszałam maleństwo ma 96 mm
pekam ze szczęścia i nie mogę się doczekać jak mąż wróci z pracy, na następne USG 5 marca pójdziemy już razem
Odebrałam też dzisiaj zdjęcia ze ślubu, a że ostatnio szybko sie wzruszam to chyba sporo łez dzisiaj przede mną
Chyba 9,6 mm? Ale to i tak... Kawał byka!Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
moni05 wrote:Kawę też musiałam i to ze dwa tygodnie temu pożegnałam się z nią na dobre przed ciążą z 3 zeszlam na dwie, potem już w ciąży jedną, rano, ale samoistnie przestało mnie do niej przyciągać.
Oby weszło, trzeba jeść!
No weszlo. Ide do siostry na pogaduchy. Moze zostanie w brzuszku. Muslalam ze jak sie "witamin pozbede" na chwile to cos przejdzie ale chyba to nie zalezy od tego. Moze na noc bede brac. Zobacze do soboty.
-
nick nieaktualny
-
PEwa wrote:Troszkę mnie tutaj nie było, ale wracam z dobrymi nowinami
Odebrałam też dzisiaj zdjęcia ze ślubu, a że ostatnio szybko sie wzruszam to chyba sporo łez dzisiaj przede mną
Moje serduszka w niebie:(
04.2011 [*]
10.2018 [*]
12.2018 [*]
27.02.2019-MOJE DWA KOCHANE ANIOŁKI [*][*] 9TYDZ. -
PEwa, mój mózg działa na podobnych obrotach
Paulina, a nie puchnie Ci ta okolica? Bo to standardowo raczej teraz, moja też jest bardziej wrażliwa na wszystko (stety i nie ) i takie niefortunne dziabnięcie w krzesło może bolećGrudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Dzień dobry Mam na imię Magda, i w niedziele po nasikaniu na trzeci test w ciągu tygodnia, okazało się że jestem w ciąży. Beta z dziś 337,8. Według bbf jestem w 5t1dc. Na 8 maca jestem umówiona na pierwszą wizytę u ginekologa
moni05, kkkaaarrr, kasia1518, Kookosowa, przedszkolanka:), sunshine03, Dominika32, mila_88, adella1 lubią tę wiadomość
-
.Aleksandra. wrote:Prosze zerknijcie na moja bete bo widze ze wy we wszystkim rozeznane:
-5164
-8964
-31005
https://bellybestfriend.pl/kalkulator-hcg.html
Wklep sobie tutaj, daty są najważniejsze, wszystko elegancko Ci policzyGrudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019