Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Otóż to, Sunshine ma rację. Mogę Ci powiedzieć, że na początku było jak w stopce, przyrost 104% a teraz, niedawno, po 6 tygodniu miał 121%, więc nie zmalał, toteż lekarz szukał bliźniąt, bo macicę też mam ponoć bardzo mocno spuchniętą.
No, ale nie znalazłGrudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
.Aleksandra. wrote:Naprawde? Bo pisze ze wynik ponizej normy i sie podlamalam.
A skad wiesz ze zle pokazuja?sunshine03 lubi tę wiadomość
kasia1518
-
Ja bety robię tylko 2 razy- po dwóch kreskach i potem jeszcze raz, żeby zobaczyć czy urosła. Potem już dla mnie strata kasy i nerwów. No i co, jakby się okazało, że mało rośnie? Zmieni to coś? Nic. Nie mam wpływu. A ostatecznie i tak usg decydują. Nie robię bety i śpię spokojnie
moni05, kasia1518, sunshine03 lubią tę wiadomość
-
Już po wizycie. Serduszko pięknie bije. Na USG 6 tydzień 6 dzień tak jak z okresu.
sunshine03, Jupik, Niezapominajka2, moni05, przedszkolanka:), basia1987, Dominika32, kasia1518, Cabrera, kkkaaarrr, mila_88, Paolka_25, nuśka91, borsuk lubią tę wiadomość
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
przedszkolanka:) wrote:Gratuluje wizyt
Kiniorek witaj w klubie.
Wsielam sobie kider delice i bede smuczetecz zapychac... Od czasu do czasu sie nalezy. Jeszcze jak jutro wyjdzie glukoza do dupy na co stawiam (mam przeczucie) to bede musiala odpuscic sobie cale slodycze i przejsc na tryb zdrowotny.... -
Dziękuję za miłe przyjecie . No owu byłam od 2014r jeśli dobrze pamiętam. Niestety zalamalam się i nie korzystałam z konto. Wczoraj jak się dowiedziałam,ze jestem w ciąży to założyłam od nowa konto bo zawsze chciałam przejść na fioletowa stronę
borsuk, Cabrera, Paolka_25, nuśka91 lubią tę wiadomość
76 cs UDANY
27lat
9.11.18r - 1 IUI
6.12.18r - 2 IUI -
Kiniorek91 wrote:Wiecie jak mnie dlon boli po tym pobieraniu nie wiem czy mi sie w nerw wbila ale ani nie moge dotknac tego miejaca ani zgiac palcy zeby nie bolalo
Spróbuj okład z wody i octu na rękę. Czasem trafi się taka baba że szkoda gadać
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Szkoda, że mi przeszła ochota na słodycze bo może to by było to, co bym chciała zjeść...
Kiniorek, ja mam zawsze pobieraną z dłoni, niemożliwe żeby trafić w nerw raczej. Oczywiscie, że to boli bardziej niż na przegubie i to kilka dni się trzyma, ale minie CiGrudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
moni05 wrote:Szkoda, że mi przeszła ochota na słodycze bo może to by było to, co bym chciała zjeść...
Kiniorek, ja mam zawsze pobieraną z dłoni, niemożliwe żeby trafić w nerw raczej. Oczywiscie, że to boli bardziej niż na przegubie i to kilka dni się trzyma, ale minie Ci
Ale tez Cie boli tak ze nie mozesz nic bez bolu chwycic i przy zginaniu palcy boli? A -
Kiniorek91 wrote:Wsielam sobie kider delice i bede smuczetecz zapychac... Od czasu do czasu sie nalezy. Jeszcze jak jutro wyjdzie glukoza do dupy na co stawiam (mam przeczucie) to bede musiala odpuscic sobie cale slodycze i przejsc na tryb zdrowotny....
-
Kiniorek91 wrote:Ale tez Cie boli tak ze nie mozesz nic bez bolu chwycic i przy zginaniu palcy boli? A
Nie no, może bez przesady, muszę to chwytam
Jest upierdliwe, ale może to Twoja infywidualna kwestia, są ludzie, których boli bardziej i mniej.
Masz siniaka?Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
moni05 wrote:Nie no, może bez przesady, muszę to chwytam
Jest upierdliwe, ale może to Twoja infywidualna kwestia, są ludzie, których boli bardziej i mniej.
Masz siniaka?
No wlasnie siniak nie. Jest lekko ciemne ale nie sine... Ja bylam pare razy w gipsie i szczerze boli jak takie mocne stluczenie... Akurat nie mam tak ze jęcze bez powodu tylko jak serio boli a fakt uciazliwe jest bo nawet problem z chwytaniem czy odkrecaniem sloika ... Moze do jutra przejdzie -
Jupik wrote:Moja beta rośnie- mdłości przybierają ma sile coraz bardziej mi niedobrze, czuję się fatalnie, coraz bliżej mi do hafta
Jupik ja probuje odlozyc te witaminy zostawic kwas foliowy a i tak dwa razy dzisiaj zwrocilam... dzis tez nie moj dzien