Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Sarrrra wrote:Ah dzisiaj dla odmiany zrobiłam obiad. Kotlety mielone z piekarnika i batata posiekana z czosnkiem gałka muszkatołowa i śmietana plus buraczki. Mniam. Chyba zostanę kucharka. Na marginesie nie lubię gotować
-
Sarrrra wrote:Ah dzisiaj dla odmiany zrobiłam obiad. Kotlety mielone z piekarnika i batata posiekana z czosnkiem gałka muszkatołowa i śmietana plus buraczki. Mniam. Chyba zostanę kucharka. Na marginesie nie lubię gotować
Napewno pycha. Ale przez te mdłości nawet czytanie mi się odbija
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
.Aleksandra. wrote:Naprawde? Bo pisze ze wynik ponizej normy i sie podlamalam.
A skad wiesz ze zle pokazuja?
Najprościej jak skonsultujesz się ze swoim lekarzem, każdy przypadek jest zupełnie inny, każdy też ma inną teorię na temat bety
Masz taką możliwość?Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
przedszkolanka:) wrote:Ja dzisiaj żyję i nawet kawałek pizzy zjadłam. Jest schiza już lekka oczywiście,ale mozliwe by po 2.5 tyg.mdłosci pomału one mijały?
Alexandra powyzej 6000 przyrosty zwalniaja.
Sarrra ale miałaś natchnienie :p -
przedszkolanka:) wrote:Ja dzisiaj żyję i nawet kawałek pizzy zjadłam. Jest schiza już lekka oczywiście,ale mozliwe by po 2.5 tyg.mdłosci pomału one mijały?
Alexandra powyzej 6000 przyrosty zwalniaja.
Sarrra ale miałaś natchnienie :p
Właśnie dlatego, że przyrost bety już nie jest taki miażdżący, ona powoduje mdłości w dużej mierze.
Mój lekarz był zawiedziony, liczył, że znajdzie więcej niż jednego malucha... przez duże przyrosty i to, co się ze mną dziejeprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualnyAleksandra przy takiej wysokiej becie ważny jest jedynie obraz usg, bo przyrosty są już mniejsze i mogą być nieregularne. Dlatego robienie bety powyżej kilku tysięcy nie ma już sensu. Także idź spokojnie na wizytę, bo usg pokaże, czy wszystko jest ok
-
moni05 wrote:Właśnie dlatego, że przyrost bety już nie jest taki miażdżący, ona powoduje mdłości w dużej mierze.
Mój lekarz był zawiedziony, liczył, że znajdzie więcej niż jednego malucha... przez duże przyrosty i to, co się ze mną dzieje -
sunshine03 wrote:Aleksandra przy takiej wysokiej becie ważny jest jedynie obraz usg, bo przyrosty są już mniejsze i mogą być nieregularne. Dlatego robienie bety powyżej kilku tysięcy nie ma już sensu. Także idź spokojnie na wizytę, bo usg pokaże, czy wszystko jest ok
-
nick nieaktualny.Aleksandra. wrote:A jakie ty mialas wyniki bety?
Szczególnie z betą wartości 100 czy 1000.
U Ciebie już tylko USG!!! Widzę, że na kilku wątkach poruszasz ten temat, więc możesz się już uspokoić, bo wszyscy Ci piszą to samo.moni05 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sunshine03 wrote:To i tak mogło być widać jedynie sam pęcherzyk przy takiej becie. Na następnej wizycie na pewno już będzie zarodek. Czekaj cierpliwie
A mam obawy ze jak byl tylko pecherzyk, ze tam nie powstanie zarodek, ze moze byc puste ale nic takiego lekarka mi nie mowila. Ja mam takie glupie mysli -
Jeśli oceniła ciążę na 4tc to nie miało prawa być tam nic ponad pęcherzyk nie przejmuj się
.Aleksandra. lubi tę wiadomość
08.09.2017 - Staś
24.02.2019 - Aniołek [*] 7tc
18.05.2020 - Lilka i Nelka
konflikt serologiczny w układzie białek zgodności tkankowej