Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Grstulacje nowym forumowym mamusiom!
Ja troche wylaczona jestem, ale o ile rozumiem to Monia zaraz bedzie po wszystkim I zapomnisz o tym calym szpitalu!! Trzymam mocno kciuki za Was.
Kiniorek zaginal w macierzynskiej akcji.
My wlasnie czekamy u okulisty I moja corka zaliczka sie do waskiego grona dzieci, ktore nie cierpia jezdzic samochodem...moni05 lubi tę wiadomość
-
Sunshine, nie wiem, bo w sumie nie siedział nawet dobę, a teraz to nawet nie czuje już bólu ani skurczy takich, jak wczoraj 🤷🏻♀️ Z jednej strony chce żeby to było dzisiaj, ale z drugiej to już mi się jelita skręcają i mi niedobrze na samą myśl 🤦🏻♀️Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Jak oksy podziała to rodzę. Idę po 9 na kroplówkę. Po śniadaniu i muszę się spakować. Balonik wypadł, 4+ cm rozwarcia. 😱
Dominika32, sandrina22, sunshine03, Olala, Karooo93, ammarylis, Goemi, kkkaaarrr, Klaudia2016, ManiaM, aga_ni, KasiaP, Spirit, _nova, Atyde, Milanka, Cabrera, Aaga, kasia1518, mia4444, Jupik, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Dzień dobry dziewczyny
Moni kciuki trzymam byś jak najszybciej tulila maluszka.
Ja dziś popołudniu jadę znów na kontrolne ktg i przedłużyć L4 które mam do jutra. Malutka chyba nie chce wyjść we wrzesniu😔 a to taki fajny miesiąc. Od momentu wagi każda data w tym mies jest fajna
Chyba że chce się w moje urodziny pojawic😄 ale coś mi się nie wydaje byśmy jutro się tulily😅
Spokojnego dnia wszystkim:)
moni05 lubi tę wiadomość
Karolina 10.10.2019💞
Lena 8.11.2012💞
Samantha 27.10.2009💞
-
Trzymajcie za mnie kciuki i proszę o modlitwę. Jadę do szpitala, dziwne skurcze, boli całe podbrzusza. Przeczyscilo mnie.
Skurczy nie umiem policzyć bo są o różnym poziomie co 5-8-12minsunshine03, Olala, Karooo93, ammarylis, moni05, kkkaaarrr, ManiaM, Kookosowa, aga_ni, KasiaP, paulina2811, Atyde, Monalisa88, Milanka, Cabrera, kasia1518, mia4444, Jupik, nuśka91, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry:)
Moni dziś będzie twój wielki dzień, trzymam kciuki.
No Kiniorek przepadła, oby wszystko było u niej ok.
Swoją drogą mam nadzieję, że rozpakowane mamusie nie pouciekają z forum, i będą się dzielić doświadczeniami 😘
Za mną okropna noc. Najpierw nie mogłam zasnąć, później co chwilę się budziłam przez głupie sny albo ból nóg.
I dzień też niezbyt fajny mnie czeka, bo najpierw ktg ( a mały od rana odsypia zwykle nocne harce, i pewnie znów będzie problem, że się nie rusza) a potem idę do kadr, gdzie na pewno mnie wkur...
moni05 lubi tę wiadomość
-
Mój mąż się rozchorował, wieczorem miał prawie 39 stopni, dzisiaj rano ponad 38. Jak zacznę rodzić to będę z tym sama. Nie wiem dlaczego muszę mieć takiego pecha
-
sandrina22 wrote:Swoją drogą mam nadzieję, że rozpakowane mamusie nie pouciekają z forum, i będą się dzielić doświadczeniami 😘
Niestety moj powrót do sprawnosci jakos ekspresem nie idzie. Wczoraj pojawil sie obrzek na linii ciecia. Bylam akurat u poloznej, obejrzala i mowi, ze brzuch miekki co najwazniejsze, ale rzeczywiscie obrzekniety i musze obserwowac. Rano opuchlizny jakby mniej, ale ppjawil sie rwacy bol chyba pecherza, siku boli i nie jest to bol jak przy zapaleniu tylko jakby ktos szpilki wbijal.. jutro znow wodze sie z położną, zobaczymy co ona na to.
A skoro juz byla polozna, to sie wczoraj wazylismy i Nina miala 2772g czyli ma ksiazkowy przyrost ok 30g na dzienrobi sie troche zolta, ale ponoc max wysyp zoltaczki jest miedzy 7 a 14 doba i wcale nie jest jakos zle jak na razie.
Oraz, nie moge wyjsc z podziwu nad tym jak silna jest Nina. Porownuje oczywiscie do syna, krory fakt mial obnizone napiecie, ale mimo wszystko. Nina polozona na brzuszku ponpierwsze sie nie wscieka, po drugie jest w stanie odwrocic glowke z jednej strony na druga oraz probuje pelzac. Jak lezy na moim brzuchu to pelza w poszukiwaniu cyca. Cudownie jestKasiaP, sunshine03, wiktoriaa, Milanka, ammarylis, Aaga, kasia1518, Jupik, nuśka91 lubią tę wiadomość
-
Trzymam kciuki za dzisiejsze porody - przedszkolanka, Moni, koniczynka - czekamy na zdrowe bobasy 🙂
Aguula - co z Tobą ? Chyba miałaś mieć wczoraj CC?
Sarra - jak noga ?
Japonka - trzymam kciuki,żeby mąż szybko doszedł do siebie i wrazie czego mógł być razem z Tobą!
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny
Kciuki za Przedszkolankę, Moni, Uwehme i KoniczynkęTo dzisiaj wysyp bobasów będzie
Aguula, jak tam po CC? Odezwij się koniecznie!
Japonka, nie martw się na zapas. Wszystko będzie dobrze. Póki co dzidziuś siedzi grzecznie w brzuchu i na bank poczeka na tatusia.
Miłego dnia wszystkimprzedszkolanka:), Konieczynka lubią tę wiadomość
-
Kciuki dziewczyny! Będzie dobrze i lada moment zobaczycie swoje szczęścia
Też się zastanawiam, co u kiniorka. Na grupie FB też się nie udziela?
Brunetka, ale Ci ta końcówka nie służyżyczę zdrowia.
Japonka mojego też rozłożyło przed samym porodem , ale magicznie wyzdrowiał w mig przed porodem, a później już gorączka nie wróciła. Czego i Tobie życzę!
Wczoraj i przedwczoraj robiłam tak na szybko masaż krocza i powiem Wam, że nie pamiętałam, że to tak boli! Was też boli? U mnie to może być kwestia szwu po ostatnim nacięciu.
Od dzisiaj wjeżdża na stół herbatka z malin i olej z wiesiołka 🙃😉🙃