Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Paolka_25 wrote:Laski a któraś z Was dostała skierowanie na glukozę teraz? Bo ja mam... To będzie koszmar... W poprzedniej ciąży miałam w 26 tc dopiero...
Na glukozę na czczo tak.
Obciążenie 75g jest zazwyczaj tak jak mówisz, chyba, że wynik glukozy na czczo jest nie w normie.Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
przedszkolanka:) wrote:Dziewczyny a boli Was brzuch? Mnie od dwóch dni boli na okres,troche kłuje,rozciąga..
Tak, wieczorami. Zazwyczaj. No i jak się zapomnę i mocno poderwę, za szybko wstanę.
Wczoraj się tak zerwałam do czajnika, że ból był nieziemski, aż nogi ugięło i z kanapy poszłam na kolana. Zapominam się, po prostu. Wszystko tam pracuje strasznie intensywnie.
Jeju, nasze dzidziusie teraz właśnie od 7tc rosną około 1mm na dzień. 7mm tygodniowo, jakie to wielkoludy. Mój bobas ma dziś pewnie z centymetr jak nicGrudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Paolka_25 wrote:Laski a któraś z Was dostała skierowanie na glukozę teraz? Bo ja mam... To będzie koszmar... W poprzedniej ciąży miałam w 26 tc dopiero...
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
nick nieaktualnyMnie też pobolewa brzuch @ i przy gwałtownych ruchach też coś zakłuje - lekarz powiedział, że to dobrze
Glukozę też robiłam, ale tą zwykła. Z obciążeniem robi się nieco później lub jeśli w tym pierwszym badaniu wyjdzie wysoki poziom.
Witam się w 7 tygodniu i z lekkimi nudnościami -
Przedszkolanka mnie pobolewa tak jakby na okres ale przez chwilę. Ale tam się życie rozwija, więc coś się dziać musi
Paola u nas nie ma szans, żeby tatuś wstał do małego bo byłby bunt u nie wiem ile by ponowne usypianie potrwalo -
Ale macie dolegliwości, bardzo chciałbym żeby mnie te wymioty minęły bo nie wiem jak dam radę z 6mc dzieckiem. Ja póki co czuje się super- brzuch pobolewa jak na okres, ale w pierwszej ciąży też tak miałam na początku. No i krzyż też boli.
Gratuluję Dziewczyny serduszek- to cudowne uczucie usłyszeć że jest serducho.
Właśnie się zastanawiałam ostatnio czy jak w poprzedniej ciąży miałam że cytomegalie przeszłam to czy będą mi kazali powtarzać badanie. Ja toksoplazmozy nie miałam i w pierwszej ciąży co 3mc robiłam badanie.kasia1518
-
Ja nie mam żadnych dolegliwość. Oby tak zostało jak najdłużej. W pierwszej ciąży też miałam się bardzo dobrze
Kto uzupełnia daty porodu i wizyt u ginekologa na pierwszej stronie
Mija data porodu według bellybestfriend.pl to 22 październik, a wizyta u lekarza umówiona na 8 marca. Już się doczekać nie potrafię! A jutro idę na drugą betę! Stresuje się, ale liczę że będzie piękny przyrost!! -
Paolka, mój mózg działa na podobnych obrotach
Kasia - co ciąża to nowe badanie. Paradoksalnie dużo się mogło zmienić w czasie tego ponad rokuPaolka_25 lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
kasia1518 wrote:Ale macie dolegliwości, bardzo chciałbym żeby mnie te wymioty minęły bo nie wiem jak dam radę z 6mc dzieckiem. Ja póki co czuje się super- brzuch pobolewa jak na okres, ale w pierwszej ciąży też tak miałam na początku. No i krzyż też boli.
Czyli bóle krzyża mogą być we wczesnej ciąży?
76 cs UDANY
27lat
9.11.18r - 1 IUI
6.12.18r - 2 IUI -
Ja poproszę o wpisanie na 27 października, tak mi tu Belly wyliczyło wg owulacji i do ginekologa idę 8 marca ❤️ Taki prezent sobie zrobię na dzień kobiet
sunshine03, Paolka_25, Ewelina. lubią tę wiadomość
-
Zonaboba wrote:Czyli bóle krzyża mogą być we wczesnej ciąży?
Zonaboba lubi tę wiadomość
Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI ,3x transfer ,1x crio ,1x transfer -biochemiczna , 1x crio , drugi crio -
przedszkolanka:) wrote:Dziewczyny a boli Was brzuch? Mnie od dwóch dni boli na okres,troche kłuje,rozciąga..
No mnie tak boli,czasem jak szybko wstanę to jakby coś pękło dosłownie.powiedzialam o tym dzisiaj lekarzowi,ale uspokoił mnie że to normalne bo macica się rozciąga i kazał brać magnez.
Dzidzi ma już 1,23mm:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2019, 15:30
Kookosowa, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Mnie też czasem boli jak się szybko zerwę z kanapy, ale boli tylko w jednym punkcie, zakładam, że tam gdzie jest maleństwo, i zawsze sobie pluję w brodę, że znów za szybko wstałam i się martwię, czy nic mu się nie stało
Ja wczoraj wieczorem dostałam takich mdłości, że myślałam, że umrę. Makabra. Jeszcze jak na złość dziecko kładę spać, a ta co tam, łazi w łóżeczku, śpiewa i bawi się w najlepsze.. a ja padam obok i się modlę, niech to dziecko usnie, bo ja też muszę..
Dziś na razie lepiej, choć wieczór przed nami. Oby nie było jak wczoraj..