Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny dzięki za życzenia
Ja czekam na ktg. Jak się nic nie zmieni ja się stawiam jutro z walizką na oddziale. Chyba, że mnie cudem zatrzymają dzisiaj albo stwierdzą, że jeszcze że 2 dni. Ale dziś już mialam uczucie, że mały się mało rusza i chcę mieć go już na oku przy sobie a nie w brzuchu. Koniec tego dobrego. Im szybciej mi go wyjmą tym lepiej. -
Jupik sto lat!
Kasia teraz już pójdzie z górki! Dostaniesz oxy i w kilka godzin urodzisz, zobaczysz! Trzymaj się tam
Kalcia trzymam kciuki!!!
Ja też, ja też chętnie dzisiaj urodzę! Śniła mi się ta data, ale póki co, skurcze brak 🤷:pWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2019, 13:04
Jupik lubi tę wiadomość
-
Jupik sto lat
Kasia P i Kalcia trzymam kciuki
Ja też jestem chętna do rozpakowania, mój lekarz kiepsko widział że wytrzymam do 4 pazdziernika... A tu nic sie nie dzieje. Wczoraj miałam napływ energii spacery, wyjazdy, sprzatanie. Ok 23 mialam takie bóle krzyżowe, w nocy bóle brzucha i nic cisza...Jupik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja melduję, że jutro o 8.30 stawiam się w szpitalu na podłączenie oksy. Lekarka powiedziała "jutro urodzimy" i raczej też już zostanę w szpitalu aż go nie wyjmą. Synek ma jeszcze paręnaście godz.aby samemu wyjść, jak nie to dla mnie chyba będzie jednak data 8.10
ManiaM, mia4444, kkkaaarrr, Monalisa88, Cabrera, aga_ni, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, przedstawiam Wam moja druga królewnę Gabrysie
Od wczoraj jesteśmy w domu. Mamy do obserwacji i kontroli bilirubine bo w dniu wyjścia było 11. Na porodówce takie oblężenie zw niektóre panie to 2 doby po CC miały wypis.
Już dziś mogę powiedzieć że zakochałam się w kp i żałuję że nie mogłam tego dac Zosi. Sutki bolą i jedna brodawka już spękana ale jest to cudowna sprawa. Mleka mam sporo, wczoraj musiałam odciągnąć laktatorem jedna pierś i poszło aż 70ml i tylko żeby sobie ulżyć. Nocka ok, 4 razy karmienie. Dziś już byłyśmy 10min na zewnątrz co prawda na tarasie ale zawsze coś.
Niestety trochę martwi mnie relacja starszej ale mam nadzieję że dziś takie zachowanie ze względu na to E obudziła się o 5.30 i nie chciała spać.adella1, meerici, Kookosowa, Karooo93, silent, mia4444, kkkaaarrr, wiktoriaa, ManiaM, _nova, sunshine03, emikey, lena198808, Cabrera, Aaga, Atyde, Jupik, Goemi, brunetka91, przedszkolanka:), moni05 lubią tę wiadomość
kasia1518
-
Moje drogie, proszę mi się nie wpychać w kolejkę, jeszcze ja jestem do porodu 😂 ale u mnie cisza, więc pewnie nie jedna mnie wyprzedzi 😀
-
adella1 wrote:O matko, też już chcę urodzić. To działa jak to napiszę?😉😀
Nie. Wrecz na odwrót hehe zaplanuj coś waznego albo randkę. Ciesz sie bardzo na te plany i wtedy dziecko poczuje twoja radosc i wyjdzie hehekasia1518 lubi tę wiadomość
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Emikey to mój termin 10.10😄do tego dnia mam L4 i fajnie byłoby już nie przedluzac😄
Emikey i Kasia,
Przeslodkie te Wasze maluszki😍😍😍
U mnie znów poza przepowiadajacymi pewnie nic nie ruszy🤨 już mam takie podejście że jak czuje skurcze myślę że dziś nie skoro przepowiadajace mam. A te mam codziennie🙄
Dalej trzymam kciuki za rodzace dziś za szybką akcje😁
kasia1518 lubi tę wiadomość
Karolina 10.10.2019💞
Lena 8.11.2012💞
Samantha 27.10.2009💞