Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyzaktualizowałam listę
dzięki Kkkaaarrr za czuwanie nad kolejnymi narodzinami, nie ogarnęłabym tego sama na pewno
jakby komuś trzeba było coś dopisać/zmienić to piszcie
postaram się być już na bieżącomia4444, kkkaaarrr, Awaria_90, moni05 lubią tę wiadomość
-
Kasia a jak Zosia traktuje Gabrysia? Gabriel olał Daniela. Zachowuje się jakby go nie widział. Jedyne gdy Daniel płaczę głośno przy myciu podwozia to Gaba też płaczę. No i zauważyłam dobre zmiany. Gaba sam rozkłada się do zmiany pampersa. Wcześniej to była walka i zapasy.
-
sunshine03 wrote:zaktualizowałam listę
dzięki Kkkaaarrr za czuwanie nad kolejnymi narodzinami, nie ogarnęłabym tego sama na pewno
jakby komuś trzeba było coś dopisać/zmienić to piszcie
postaram się być już na bieżącobo widzę że tego brakuje.
sunshine03 lubi tę wiadomość
-
Kookosowa wrote:Nie. Wrecz na odwrót hehe zaplanuj coś waznego albo randkę. Ciesz sie bardzo na te plany i wtedy dziecko poczuje twoja radosc i wyjdzie hehe
Kookosowa lubi tę wiadomość
kasia1518
-
_nova wrote:Kasia, ale piękna krasnoludka
) śliczna jest! A jak starsza zareagowała?
kasia1518
-
Od 12 mam oxy, skurcze dopiero teraz zrobiły się silne i regularne. Mam 7-8 cm rozwarcia u chyba zaraz poproszę o znieczulenie. Mąż ze mną .
Kookosowa, Monalisa88, Cabrera, wiktoriaa, ManiaM, kkkaaarrr, Jupik, sunshine03, mia4444, przedszkolanka:), moni05 lubią tę wiadomość
10dpo-18,5 beta, 12dpo-94,6 beta
24 lata -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jupik najlepszego!!!
Rodzacym powodzenia!!
Sunshine : u mnie był to 38 Tc 3d, 54 cmWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2019, 17:51
Jupik lubi tę wiadomość
Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Czy uważacie że po całym dniu nieregularnych skurczy np co 10,15,25,30,60 min, powinnam iść zrobić KTG jak do jutra nic się nie rozkreci ? Bo już mnie to zaczyna wkurzac , że cały dzień nic nie mogę zrobić bo łapią mnie skurcze ale nic takiego intensywnego co wskaże że to "te"
-
nick nieaktualnyManiaM wrote:Czy uważacie że po całym dniu nieregularnych skurczy np co 10,15,25,30,60 min, powinnam iść zrobić KTG jak do jutra nic się nie rozkreci ? Bo już mnie to zaczyna wkurzac , że cały dzień nic nie mogę zrobić bo łapią mnie skurcze ale nic takiego intensywnego co wskaże że to "te"
A w dniu, w którym wieczorem się zaczęły skurcze byłam na ktg i w sumie nic nie wyszłona pewno nie to, że wieczorem zacznę rodzić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2019, 19:14
ManiaM lubi tę wiadomość
-
ManiaM wrote:Czy uważacie że po całym dniu nieregularnych skurczy np co 10,15,25,30,60 min, powinnam iść zrobić KTG jak do jutra nic się nie rozkreci ? Bo już mnie to zaczyna wkurzac , że cały dzień nic nie mogę zrobić bo łapią mnie skurcze ale nic takiego intensywnego co wskaże że to "te"
Maniam u mnie dwa porody, rozwarcie szło a ja czułam tylko napiecie. Skorcze bezbolesne. Dobrze ze byłam w szpitalu bo jakbym byla w domu to w zyciu bym nie pojechała z porodem.ManiaM lubi tę wiadomość
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
ManiaM wrote:Czy uważacie że po całym dniu nieregularnych skurczy np co 10,15,25,30,60 min, powinnam iść zrobić KTG jak do jutra nic się nie rozkreci ? Bo już mnie to zaczyna wkurzac , że cały dzień nic nie mogę zrobić bo łapią mnie skurcze ale nic takiego intensywnego co wskaże że to "te"
ManiaM lubi tę wiadomość
🤵🏽♀️34
ahm <0,1 / KIR BX, kilka nieobecnych / Allo mlr 0%
🤵🏻♂️34 ⭐
2019 - Angelius GM - amh 0,14;
bakteria, po wyleczeniu -> wonder baby 👶💗
2022 - Angelius MP - amh leci, omnitrope, androtop, cycloprogynova
✨ 11.2023 DuoStim -> 2 komórki
-> ❄ 5BB -> ET ❌
✨ 9.2024 Stymulacja -> punkcja -> lipa
✨ 11.2024 Stymulacja przerwana (poor responder)
✨ 2.2025 Stymulacja -> punkcja -> lipa
Decyzja o AZ 🔮
Czeka na nas 3BB 🌼-> 4.2025 ?