Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Przedszkolanko to może faktycznie na mleko będzie. Najlepszym sposobem żebyś odstawiła zupełnie produktu mleczne na 2 tygodnie, żeby Oluś się oczyścił z alergenu i po tym czasie zrobić prowokacje.
Kasia u mnie tez coś gadają, ze może oxy podłącza. Ale polozna rano mnie badała i mówi, ze jeszcze główka odskakuje , czyli jak dotknie małego po głowie to się cofa, co to znaczy?
10dpo-18,5 beta, 12dpo-94,6 beta
24 lata -
U mnie po obchodzie , lekarz mówi, ze już mnie nigdzie nie będę puszczać tylko rodzimy i do domu już z synkiem pojadę
mam być na czczo i podłącza mi oxy dziś.
KasiaP, przedszkolanka:), Cabrera, wiktoriaa, Aaga, Jupik, kasia1518 lubią tę wiadomość
24 lata -
No to jak pijesz mleko to raczej nie, może faktycznie jagody go uczuliły
Wzięłam prysznic, ogoliłam się i czekam jeszcze na usg , a potem oxy - ale mam stresu...przedszkolanka:), ManiaM, mia4444 lubią tę wiadomość
24 lata -
nick nieaktualnyJupik, wszystkiego Naj 🥳
KasiaP, Kalcia, trzymamy kciuki ✊✊
KasiaP, skurcze możesz trochę wywołać stymulując sutki
Powodzenia dziewczyny!!
A my nie podaliśmy wczoraj w końcu mleka, mały podskoczył trochę na wadze, budzi się sam co 2 h na karmienie. Zobaczymy co dziś lekarka powie. I pewnie czekają mnie randki z laktatorem 😏
A wczoraj byliśmy na wycieczce u moich rodziców i później odebrać laktator. Bardzo się małemu podobała wycieczka i pierwsze spacery.
Dziś u nas zimno (aktualnie 1 stopień 😱), ale słonecznie. Także tez sobie pospacerujemy 😍Jupik lubi tę wiadomość
-
Jupik, sto lat!!!
Kasia, Kalcia powodzenia
Czy to znaczy, że teraz moja kolej???no, jeszcze wcześniej Jupik, ale potem to już moja
Jupik lubi tę wiadomość
23.10.2019 urodził się Władek ❤️
starania od 2016: PCO, KIR AA, teratozoospermia, 2017 - 4x IUIICSI 1 - 01.2018
ICSI 2 - 08.2018
IMSI 3 - 01.2019 - 27.01 szczęśliwy transfer! -
Wczoraj Ignas ważył 3200 a dziś przy dokładnym zbadaniu innego lekarza 3570
także ten... życzcie mi powodzenia, jadę na porodówkę pod oxy
ManiaM, wiktoriaa, Cabrera, KasiaP, Jupik, aga_ni, mia4444, Kookosowa, kasia1518, przedszkolanka:), moni05 lubią tę wiadomość
24 lata -
Jupik wrote:7.10 dobra data- moje 35 urodziny. Mógłby mi synek prezent zrobić i w końcu wyjść
Jupik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Kalcia pije duuuzo mleka,ale bez laktozy i nic mu nie było do tej pory..
Aaa czyli rodzisz
Kokosowa no właśnie pomyślałam o ruskich a jednak te jagody były. Nie wiedziałam,że są alergenne;o
Alergenem jest jak już białko mleka krowiego.
Ja bym nie panikowała i obserwowała i póki co niczego nie odstawiałaAwaria_90, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
A mnie odesłali na salę bo nie ma miejsc na porodówce, ehhh 😑 także dopiero jak się zwolni miejsce to mi coś dadzą na wywołanie. Skurcze mam chyba te krzyżowe bo się ledwo do 70 pisały a bolą bardziej niż jak wczoraj miałam 140 także ten.. Ciekawe ile to wszystko potrwa 😕