Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja mam 2 imiona i nigdy z tego tytulu problemu nie mialam. Tak sie fajnie zlozylo, ze moi rodzice maja 2 imiona po swoich rodzicach. Mi dali po mojej mamie
Moj M ma 2 imie po swoim ojcu. Wiec az grzechem by bylo tej tradycji nie kontynuowac. A zatem jest Nina Karolinawiktoriaa, Karooo93 lubią tę wiadomość
-
U nas jedno imie. My mamy z mezem dwa. Ale wybierajac dla córki nie moglismy znaleźć drugiego. Myslalam zeby nadac po rodzicach. Ale jak bym nadała po jednej to druga by sie poczula gorsza. Zostalo jedno wiec u syna automatycznie tez.
Aga ni Bartek nadal na intensywnej terapii. Czekamy az nas przeniosa na chirurgie. Kardiolog co tydzień go bada. A wynik z krwii nam dali w piatek. Mamy ZD ale nie wiemy jaki konkretnie. Raczej to sie okaze w trakcie rozwoju. Będziemy sie starac o zaswiadczenie do ustawy "za zycie" bo ta ustawa skraca czesto kolejki do specjalistów.
Poki co oprocz serduszka to mamy maloplytkowosc ale wyniki dobre i niedoczynność tarczycy ( to czeste u zespolaczkow). Wiec narazie dobrzejemy i czekamy na naprawe serduszka i na tym skonczy sie szpital.
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
kkkaaarrr wrote:A ja mam 2 imiona i nigdy z tego tytulu problemu nie mialam. Tak sie fajnie zlozylo, ze moi rodzice maja 2 imiona po swoich rodzicach. Mi dali po mojej mamie
Moj M ma 2 imie po swoim ojcu. Wiec az grzechem by bylo tej tradycji nie kontynuowac. A zatem jest Nina Karolina2017 #1
2019 #2
-
Olala wrote:Dziewczyny a dajecie drugie imie? My sie zastanawiamy wlasnie....Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Kochane mężowi się upiekło, schody podziałały, godzinę temu odeszły mi wody. Jestem pod ktg, na razie skurczy brak (1 się zapisał), trzymajcie kciuki za szybkie rozkręcenie akcji 😁
silent, przedszkolanka:), Jupik, Goemi, eemmiilliiaa, kalcia, kkkaaarrr, adella1, Aaga, Spirit, mia4444, Kookosowa, Monalisa88, meerici, ManiaM, Cabrera, wiktoriaa, emikey, kasia1518, Awaria_90 lubią tę wiadomość
-
KasiaP wrote:Kochane mężowi się upiekło, schody podziałały, godzinę temu odeszły mi wody. Jestem pod ktg, na razie skurczy brak (1 się zapisał), trzymajcie kciuki za szybkie rozkręcenie akcji 😁Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Kookosowa wrote:U nas jedno imie. My mamy z mezem dwa. Ale wybierajac dla córki nie moglismy znaleźć drugiego. Myslalam zeby nadac po rodzicach. Ale jak bym nadała po jednej to druga by sie poczula gorsza. Zostalo jedno wiec u syna automatycznie tez.
Aga ni Bartek nadal na intensywnej terapii. Czekamy az nas przeniosa na chirurgie. Kardiolog co tydzień go bada. A wynik z krwii nam dali w piatek. Mamy ZD ale nie wiemy jaki konkretnie. Raczej to sie okaze w trakcie rozwoju. Będziemy sie starac o zaswiadczenie do ustawy "za zycie" bo ta ustawa skraca czesto kolejki do specjalistów.
Poki co oprocz serduszka to mamy maloplytkowosc ale wyniki dobre i niedoczynność tarczycy ( to czeste u zespolaczkow). Wiec narazie dobrzejemy i czekamy na naprawe serduszka i na tym skonczy sie szpital.
Mam nadzieje ze szybko was preniosą na chirurgię, bo tam chyba będziecie mieć większy/łatwiejszy kontakt z Bartkiem? Z tego co piszesz go teraz najważniejsze żeby wydobrzał po operacji a reszta się ułoży23.10.2019 urodził się Władek ❤️
starania od 2016: PCO, KIR AA, teratozoospermia, 2017 - 4x IUIICSI 1 - 01.2018
ICSI 2 - 08.2018
IMSI 3 - 01.2019 - 27.01 szczęśliwy transfer! -
Atyde wrote:Ja dałam, Jagódka miała Marta po babci męża, ktora się nim opiekowała gdy był mały, a Oliwia ma Anna z kolei po mojej babci która się mną opiekowała, gdy rodzice pracowali
Oliwia Anna brzmi super
My nie jesteśmy jeszcze pewni jednego imienia a co dopiero dwóchAtyde lubi tę wiadomość
23.10.2019 urodził się Władek ❤️
ICSI 2 - 08.2018
KasiaP wrote:Kochane mężowi się upiekło, schody podziałały, godzinę temu odeszły mi wody. Jestem pod ktg, na razie skurczy brak (1 się zapisał), trzymajcie kciuki za szybkie rozkręcenie akcji 😁
Super, zaczęło się! Trzymamy kciuki!23.10.2019 urodził się Władek ❤️
ICSI 2 - 08.2018
Kasia jak tam nocka? Pozdrawiam również Żr szpitalnego lozka
Wieczorem pojechaliśmy na IP, bo już byłam bardzo niespokojna po tych wszytkicha straszakach i chcialam, żeby mnie ktoś porządnie zbadał. Poza tym cały dzień mały raczej słabo się ruszał, a mnie bolał krzyż i brzuch jak a miesiączkę. Po drodze dostałam skurczy co 10 minut, ale na ktg zdążył zapisać się jeden na poziomie 80 i zaczęły się wyciszać. Rozwarcie miałam 3 cm, wiec mnie zostawili, dostałam czopek, bo od 3 dni nie mogłam się wypróżnić. Właśnie mam ktg podloaczone i później zbada mnie znowu poloznaktóra oczko do mnie puszcza, ze jak chcem to ona mi pomoże
chyba chce mi zrobić masaż szyjki.
kkkaaarrr, Jupik, wiktoriaa lubią tę wiadomość
10dpo-18,5 beta, 12dpo-94,6 beta
24 lata -
Kalcia,Kasia dzisiaj czekamy na wieści!
Ja dzisiaj zabiegany dzień. Do tego mój Olek ma wysyłkę na brzuszku ,klatce i rączkach..podejrzewam alergię po pierogach które wczoraj zjadłam. Innych objawów brak. Jak myślicie, panikować?