Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena gratulacje! 😘💐
My po bilansie. Wsio ok. Mam dokarmiać i zmienić mleko na comfort. Młody urodzony 3900, przy wyjściu 3650 a teraz 4300 😱lena198808, Cabrera, Monalisa88, sunshine03, sandrina22, przedszkolanka:), mia4444, kasia1518, ManiaM lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Kupiłam bebilon zwykły ten pepti, a nie comfort, bo nigdzie stacjonarnie go nie dostałam
ale on tez jest dla problematycznych z tego, co widzę... jakieś doświadczenia?
EDIT. Jaka histeria... to mleko jest dziwne w smaku... nie chciał tego, pluł okropnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2019, 18:05
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualnyMoni, ja nie pomogę z mlekiem, ale i tak zazdroszczę ładnego przyrostu wagi
Ja właśnie szykuje pierwsza mieszankę mm...w cyckach coraz puściej ...
A na piątek umówiłam nas do dobrego pediatry, niech zerknie na ta nasza nieszczęsna wagę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2019, 18:15
-
moni05 wrote:Kupiłam bebilon zwykły ten pepti, a nie comfort, bo nigdzie stacjonarnie go nie dostałam
ale on tez jest dla problematycznych z tego, co widzę... jakieś doświadczenia?
EDIT. Jaka histeria... to mleko jest dziwne w smaku... nie chciał tego, pluł okropnie.Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI,3x transfer
,1x crio
,1x transfer -biochemiczna
, 1x crio
, drugi crio
-
Czyli wszystkie te mleka pepti lub comfort są tak paskudne w smaku?Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Moni, mi pierwszy syn tez nie chcial tego pic. Mieszalam z moim mlekiem. I możesz tak stopniowo zmieniać proporcje aż ske przyzwyczai. Pomimo takiego przyrostu masz dokarmiać?
My już tez po pierwszej wizycie u pediatry. Mały przybiera, dostał skierowania na usg i musimy poumawiac. Dziś byliśmy u chirurga z pępkiem, w sumie chyba niepotrzebnie bo ma jeszcze czas na odpadniecie. A tak go zalapisowali. Mam nadzieje ze chwila moment odpadnie.
Powodzenia dla ostatnich dziewczyn nierozpakowanych.
Gratulacje dla wszystkich nowych maluszków.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moni05 wrote:Czyli wszystkie te mleka pepti lub comfort są tak paskudne w smaku?Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
4xIUI,3x transfer
,1x crio
, 1x crio
, drugi crio
-
sunshine03 wrote:Dziewczyny z zapaleniem piersi to zgłosić się do pediatry, gina czy internisty? Czy obojętne?
Jakie masz objawy?Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
4xIUI,3x transfer
,1x crio
, 1x crio
, drugi crio
-
Moni haha,bo ono jest okropne ;p mi przy Poli już mówiła lekarka ;p
Ja dzisiaj z dziećmi,dzieci współpracowały ładnieoczywiście na koniec Olek zasnął to Polą jeszcze robi jazdę. Liczę że zaraz usnie to uda mi się poćwiczyć ;p
moni05 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAguuula;2525 wrote:Mysle ze do pediatry, choc rodzinny tez powinien pomóc.
Jakie masz objawy?
Zadzwonię rano do przychodni do położnej i spytam gdzie się zgłosić. Mam nadzieję, że bez antybiotyku się obejdzie
Ech juz myślałam, że wychodzę na prostą, bo nie muszę dawać mm tylko udaje się kp, a teraz to
Kp to udręka i gehenna, poród przy tej przeprawie to pikuś -
sunshine03 wrote:Dziewczyny z zapaleniem piersi to zgłosić się do pediatry, gina czy internisty? Czy obojętne?
-
nick nieaktualny
-
sunshine03 wrote:Gorączka i bolesna gula w jednej piersi
Zadzwonię rano do przychodni do położnej i spytam gdzie się zgłosić. Mam nadzieję, że bez antybiotyku się obejdzie
Ech juz myślałam, że wychodzę na prostą, bo nie muszę dawać mm tylko udaje się kp, a teraz to
Kp to udręka i gehenna, poród przy tej przeprawie to pikuśja dojechalam do 39.8 i myslalam, ze umieram i to sie dzialo z godziny na godzine, masakra. Trzymam kciuki, aby to jie bylo zapalenie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2019, 19:58
sunshine03 lubi tę wiadomość
-
Kp to udręka i gehenna, poród przy tej przeprawie to pikuś
Kapustę tlucz. Śmierdzi okrutnie ale działa. Musisz włożyć w biustonosz potluczone liście kapusty, plus ibuprofen. I jak najwięcej przystawiaj do piersi.
Ja też nie miałam doczynienia z torbiela.
Bebilon pepti faktycznie nie za smaczny. Ale pyszny w porównaniu z nutramigenem. Oba mleka są dla alergików przy uczulenie na białko mleka krowiego. Nutramigenem bardziej hydrolizowane białka i naprawdę jest okropny i ma specyficzny zapach.
Kasia a jak Twoja malutka je. Przy zoltaczce musi dużo jeść. Bilirubina wydalana jest z kalem. Ale przy tych wartościach bez lamp się nie obejdzie. Trzymam kciuki.
Monalisa u nas to samo z długością. Bo na porodówce mierzą po skosach, tzn najpierw plecki a potem do kolanka i do stopy. A w przychodni nie prostuja nóżek i mierzą z podkurczonymi. Wychodzi mniej. Ale mierzą tak żeby potem sprawdzić przyrost.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2019, 20:33
-
Kp to udręka i gehenna, poród przy tej przeprawie to pikuśsunshine03 lubi tę wiadomość
Paulina