Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwester hmm... najpierw u mamy i szampan o 19, później kładziemy młodego spać i w pokoju córki kręcimy filmy, planszowki i popcorn 😁 00:30 idziemy spać 🤷🏻♀️
dziewczyny, czy którejś jeszcze zatrzymuje się woda w organizmie? Picie dużej ilości wody i pokrzywa nie działają...Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
wiktoriaa wrote:Ja wróciłam od pediatry. Kazała robić inhalacje i pół łyżeczki syropu lipomal 2razy dziennie. Szczepienie nadal odłożone2017 #1
2019 #2
-
Spirit wrote:A mieliście jakiekolwiek? My też odłożone i jeszcze nie miał,dziś chciałam termin na 2 bo akurat jest ok to nie bo dadzą terminy na nowy rok dopiero właśnie od 2...
-
przedszkolanka:) wrote:Sylwester na białej sali
Dziewczyny jaki polecacie laktator do małych piersi? Canpol nie ściąga wszystkiego..
Ja tez mam medela, jakiś stary model i tez się sprawdza, tzn nie mam porównania do innych i rzadko odciągam mleko ale jak potrzebuje to zajmuje mu to 10 min i mam ok 100 ml.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
23.10.2019 urodził się Władek ❤️
starania od 2016: PCO, KIR AA, teratozoospermia, 2017 - 4x IUIICSI 1 - 01.2018
ICSI 2 - 08.2018
IMSI 3 - 01.2019 - 27.01 szczęśliwy transfer! -
My sylwester samotnie, odmówiłam koleżance a ona robi większą domowe :4 pary wszystkie z dziećmi. Po Świętach mam dość trzymania Lili na rękach i patrzenia jak inni jedzą.
I są wyprzedaże ozdób świątecznych. Ja nakupowalam jak głupia. Wszystko po 0,99zl w rossmanie przez aplikację. Trzeba zaznaczyć w kategoriach akcje sezonowe :boże Narodzenie. Dużo nie ma ale ja Wydalam 60zl w 4 rossmanach 🤦♀️
Za taką cenę nie mogłam się oprzeć. Kubki, kule śnieżne, pluszowe misie i mnóstwo zawieszke na choinkę. Za rok ubiore 2 drzewka.ammarylis, Cabrera lubią tę wiadomość
-
wiktoriaa wrote:Żadnego nie mieliśmy! Nie zaszczepi jej dopóki ręka jej się idealnie nie wygoi. 18 stycznia majka będzie mieć 3 miesiące już
A musimy mieć zabieg na oko i do tego chcą szczepienie. . . Lekarka by się pewnie zgodziła na dodatkową wizytę ale weź dogadaj się z rejestracją
2017 #1
2019 #2
-
Spirit wrote:My też bo raz odwołałam i teraz się o termin nie mogę doprosić
A musimy mieć zabieg na oko i do tego chcą szczepienie. . . Lekarka by się pewnie zgodziła na dodatkową wizytę ale weź dogadaj się z rejestracją
-
Drogie mamy i dzidziusie
Z okazji nadchodzącego nowego roku życzę wam " szampańskiej" niskoprocentowej zabawy, spokojnej nocy i samych radości. A w nowym roku dla kazdej z was duzo cierpliwości, odpoczynku i miłości a waszym dzidziusiom dużo dużo zdrówka. Żeby ten nowy rok był lepszy od starego.
Pamiętajcie ze ta noc jest tylko raz w roku. Pobawcie się :*ammarylis, wiktoriaa, Aaga, Cabrera, mia4444, kasia1518 lubią tę wiadomość
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Mamusie wszystkiego dobrego na ten Nowy Rok. Dużo zdrowia dla naszych dzieci i bliskich, dużo sił, cierpliwości i radości z macierzyństwa każdego dnia.Życzę nam także abyśmy spotkały się na tym forum za rok o tym czasie.
Aaga, Cabrera, mia4444, kasia1518, Kookosowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI ja dołączam do życzeń: dużo zdrowia, radości i uśmiechu w tym nowym roku (dzięki naszym szkrabom to na szczęście nietrudne)😊
Ja osobiście jestem ogromnie wdzięczna za rok 2019, przyniósł mi on ogrom szczęścia ❤️ Pewnie trudno będzie o lepszy rok, ale co tam, marzyć zawsze można 😉
A Wam dziewczyny dziękuje za ten czas tu, naprawdę fajnie z Wami było i również mam nadzieje, ze nasz wątek za rok o tej porze będzie jeszcze aktywny ❤️
wiktoriaa, mia4444, ammarylis, Aaga, Kookosowa lubią tę wiadomość
-
Jaka tu cisza! Chyba wszyscy odsypiają nockę po imprezie😊Ja w końcu zrobiłam małą imprezkę: była szwagierka z mężem i 3 latką, moi rodzice i niespodziewanie teście się też zjawili. Laura nie chciała zasnąć do 22giej, ale i tak było fajnie, chociaż trochę się narobiłam przy garach. Kokosowa co u Was?