Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kiniorek91 wrote:Tez macie tak ze was podbrzusze kułje i lekko boli? Kurde wiem ze sie rozciaga ale nie mialam jeszcze zadnych wiekszych boli...
Moje serduszka w niebie:(
04.2011 [*]
10.2018 [*]
12.2018 [*]
27.02.2019-MOJE DWA KOCHANE ANIOŁKI [*][*] 9TYDZ. -
Paulina099 wrote:Krakuska, tez mam z 2.12.17 miał być w listopadzie ale się nie spieszył.
Czy którejś z Was zdarza się lekko podbarwionym śluz?
Miałam ostatnio, tak minimalnie, ale już się zastanawiam czy to normalne.
Mi kawa już tez nie smakuje
Mi się właśnie zdarza i też kombinuję, czy to normalne. Ja w 5tc miałam krwiaka, ale na ostatniej wizycie doktor powiedział, że już go nie ma, więc nie wiem, od czego ten podbarwiony śluzw internetach wolę za dużo nie czytać, bo tam zawsze tylko czarne scenariusze. Czuję się źle, więc mam nadzieję, że z dzidziusiem wszystko dobrze
Kiedy masz wizytę, żeby o to ewentualnie popytać? -
Nova, ja zauwaZylam to 2-3 dni po wizycie. Było to już 3 razy. Jeszcze wiem ze mam nadzerke, wiec może stad. To są naprawdę minimalne ilości ale wiadomo jak głowa pracuje. Idę w czwartek to podpytam.
A bierzesz luteinę czy duphaston? Ja w tej ciąży nic nie biorę. -
przedszkolanka:) wrote:Hej.
U mnie wczoraj po kebabie dobrze,wieczór o dziwo spokojny. Rano po śniadaniu zmuliło ale juź jest ok ;o czekam na detektor bo wczoraj zamówiłam
Jaki zamówiłaś? Ten Angelsounds? Który model? Ja jednak nie wiem, czy nie kupię z allegro innej firmy za 139 zeta, taki który od razu mierzy tętno (bez żadnych aplikacji). Są też jeszcze fajniejsze za ponad 200 ale 2 stów to już trochę szkoda. -
Ja juz po. Zakladam karte ciazy za chwile
misio ma 1.5-2cm. Nie mierzyl dokladnie tylko chcial akcje serca miec do zalozenia karty i przez brzuszek patrzyl. Na wymioty mam tez czopki a na infekcje preparat i do powrotki mocz i hbs
przedszkolanka:), Aguuula;2525, zmyslowa, Dominika32, Jupik, Kookosowa, Zonaboba , kkkaaarrr, Paolka_25, nuśka91 lubią tę wiadomość
-
Witam Panie. Moj poranek byl szaloby, Izabela pol nocy nie spala a mnie sie potem jakas cyganka co kradnie dzieci snila... wstalam i mialam wiecej sluzu takiego ciemnozoltawego ? Nie wkem spanikowalam dzwo ilam do meza zeby wracal ale moze wrocic dopiero po 12
wozyta o 16 40
Do tego " bol tego uda"wciaz masakraWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2019, 10:29
-
Dominika32 wrote:Kiniorek A wypytalas lekarza o bóle brzucha?
A mi dzisiaj śnił się Khal Drogo!!(Gra o tron) Niestety nic nie zdążył mi zrobić bo siku mnie obudziło:(
Tak pytalam. To moze byc od tego ze sie macica powieksza + plus jezeli jest gdy pecherz pelny to od napierania i infekcji. A dostalam na infekcje preparat i mam powtorzyc sobie badania. -
Cześć !tu też się przyszłam przywitać bo wyszedł mi dziś cień z którego zakładam jutro mocną kreskę!A co!
A ze będę mieć cesarke przed terminem to będzie przełom października i listopada
sunshine03, Kookosowa, Agu1, kasia1518 lubią tę wiadomość
2017 #1
2019 #2
-
przedszkolanka:) wrote:Jupik tak ten
dla mnie wystarczy tylko by uslyszec serduszko;)
Kiniorek super wiesci
Agu ja mam zakwasy na..lydkach! Chyba od leżenia kurna..
Przeszłam 30 min.z córka i padłam na lozko,masakra..maz juz przyjechal moge se polezec do 15 a od 15 stres wizytowy...
Spirit witamy ! Odwazna jestesWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2019, 13:13
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość