Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Też mnie lekko czasem pobolewa..ale ostatniej nocy chwycił mnie mocny ból jak miesiączkowy...nie obyło się bez no-spy..Kiniorek91 wrote:Tez macie tak ze was podbrzusze kułje i lekko boli? Kurde wiem ze sie rozciaga ale nie mialam jeszcze zadnych wiekszych boli...
Moje serduszka w niebie:(
04.2011 [*]
10.2018 [*]
12.2018 [*]
27.02.2019-MOJE DWA KOCHANE ANIOŁKI [*][*] 9TYDZ. -
Paulina099 wrote:Krakuska, tez mam z 2.12.17 miał być w listopadzie ale się nie spieszył.
Czy którejś z Was zdarza się lekko podbarwionym śluz?
Miałam ostatnio, tak minimalnie, ale już się zastanawiam czy to normalne.
Mi kawa już tez nie smakuje
Mi się właśnie zdarza i też kombinuję, czy to normalne. Ja w 5tc miałam krwiaka, ale na ostatniej wizycie doktor powiedział, że już go nie ma, więc nie wiem, od czego ten podbarwiony śluz
w internetach wolę za dużo nie czytać, bo tam zawsze tylko czarne scenariusze. Czuję się źle, więc mam nadzieję, że z dzidziusiem wszystko dobrze 
Kiedy masz wizytę, żeby o to ewentualnie popytać? -
Nova, ja zauwaZylam to 2-3 dni po wizycie. Było to już 3 razy. Jeszcze wiem ze mam nadzerke, wiec może stad. To są naprawdę minimalne ilości ale wiadomo jak głowa pracuje. Idę w czwartek to podpytam.
A bierzesz luteinę czy duphaston? Ja w tej ciąży nic nie biorę. -
przedszkolanka:) wrote:Hej.
U mnie wczoraj po kebabie dobrze,wieczór o dziwo spokojny. Rano po śniadaniu zmuliło ale juź jest ok ;o czekam na detektor bo wczoraj zamówiłam
Jaki zamówiłaś? Ten Angelsounds? Który model? Ja jednak nie wiem, czy nie kupię z allegro innej firmy za 139 zeta, taki który od razu mierzy tętno (bez żadnych aplikacji). Są też jeszcze fajniejsze za ponad 200 ale 2 stów to już trochę szkoda. -
Ja juz po. Zakladam karte ciazy za chwile
misio ma 1.5-2cm. Nie mierzyl dokladnie tylko chcial akcje serca miec do zalozenia karty i przez brzuszek patrzyl. Na wymioty mam tez czopki a na infekcje preparat i do powrotki mocz i hbs
przedszkolanka:), Aguuula;2525, zmyslowa, Dominika32, Jupik, Kookosowa, Zonaboba , kkkaaarrr, Paolka_25, nuśka91 lubią tę wiadomość

-
Witam Panie. Moj poranek byl szaloby, Izabela pol nocy nie spala a mnie sie potem jakas cyganka co kradnie dzieci snila... wstalam i mialam wiecej sluzu takiego ciemnozoltawego ? Nie wkem spanikowalam dzwo ilam do meza zeby wracal ale moze wrocic dopiero po 12
wozyta o 16 40
Do tego " bol tego uda"wciaz masakraWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2019, 10:29

-
Dominika32 wrote:Kiniorek A wypytalas lekarza o bóle brzucha?
A mi dzisiaj śnił się Khal Drogo!!(Gra o tron) Niestety nic nie zdążył mi zrobić bo siku mnie obudziło:(
Tak pytalam. To moze byc od tego ze sie macica powieksza + plus jezeli jest gdy pecherz pelny to od napierania i infekcji. A dostalam na infekcje preparat i mam powtorzyc sobie badania.
-
Cześć !tu też się przyszłam przywitać bo wyszedł mi dziś cień z którego zakładam jutro mocną kreskę!A co!
A ze będę mieć cesarke przed terminem to będzie przełom października i listopada
sunshine03, Kookosowa, Agu1, kasia1518 lubią tę wiadomość
2017 #1
2019 #2

-
Ciekawa jestem od czego to bo na braki w magnezie to chyba za wczesnie :o doslownie bol dupyprzedszkolanka:) wrote:Jupik tak ten
dla mnie wystarczy tylko by uslyszec serduszko;)
Kiniorek super wiesci
Agu ja mam zakwasy na..lydkach! Chyba od leżenia kurna..
Przeszłam 30 min.z córka i padłam na lozko,masakra..
maz juz przyjechal moge se polezec do 15 a od 15 stres wizytowy...
Spirit witamy ! Odwazna jestes
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2019, 13:13
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość