Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Agu1 wrote:Dziewczyny silny bol tylnej czesci uda jakby miesnia? Sciegna ? Z czego to moze byc? Zaraz z bolu umre
-
Cześć, jestem Marta. Podglądam was od początku:) dopiero się ujawniam, ponieważ w październiku zeszłego roku poroniłam, ale dziś już po drugim usg, serduszko bije termin z usg na 18.10 (6tydz4dz) .
Dajcie znać czy któraś ma również na tak wczesnym etapie takie bóle w dolnej części pleców? Dodam, że macica w sporym tylozgięciu.Krakuska, Paolka_25 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Można dołączyć? Mam 27 lat, to moja trzecia ciąża, w domu 2letnia córka. Termin z OM na 25 października. Hcg z 4t3d-2705, z 4t5d-4800 więc chyba jest dobrze. W sierpniu miałam ciążę pozamaciczną i szybko pożegnałam się z forum kwietniówek, ale tym razem nie mam żadnych złych przeczuć i mam nadzieję, że zostanę z Wami aż do października
Zonaboba , Neroli, Krakuska, borsuk, Paolka_25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
brunetka91 wrote:Dziewczyny, mam pytanie. Czy Wy też macie tak, że czujecie, że Wasz brzuch robi się twardy? Nie umiem tego inaczej określić. Mam nadzieję, że to normalne. Oprócz tego czuje, że obwód brzucha mi się powiększył. Widzę to po ciuchach, że zrobiły się ciasniejsze, bo wagowo nie ma praktycznie różnicy jak narazie.
Ja czuję jak drętwieje na chwilę macica i puszcza. Coś jak skurcze b-h ale nie boli. Najbardziej to czuję gdy miałam aktywny dzień.
Też mam tyło zgięcie, plecy bolą tylko jak za długo śpię w jednej pozycji. Ale w pierwszej ciąży też mnie nie bolały a skórcze porodowe szły z brzucha nie z krzyża.
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Ale ten czas szybko leci
jeszcze nie tak dawno nie mogłam uwierzyć, że widzę dwie kreski na teście
córa miała być listopadowa, ale i ona i ja nie mogłysmy się doczekać naszego pierwszego spotkania i dwa tygodnie wcześniej się spotkałysmy
za dwa dni kończymy 4 miesiące
Życzę Wam spokojnych i szybko mijających 9 miesięcy, bo pamiętam, że czas do porodu mi się bardzo dłużył, a teraz pędzi jak szalony
Pozdrawiamy z Natalką wszystkie przyszłe październikowe Mamy 2019Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2019, 20:52
Krakuska, Kookosowa, kasia1518, nuśka91, sunshine03, OO83, zmyslowa lubią tę wiadomość
-
Agu1 wrote:Wlasnie nie mam tylko czopki dla niemowlat
jeszcze Amol jak masz moze pomoc :p
Ja zmykam spac. Dzis byl fatalny dzien. Mam nadziene ze noc bez bolesci -
Kiniorek91 wrote:Moze sobie przyloz ciepla sciereczke przez inna sciereczke zeby nie poparzyc skory? Cos wymysl zeby Ci ulzylo
jeszcze Amol jak masz moze pomoc :p
Ja zmykam spac. Dzis byl fatalny dzien. Mam nadziene ze noc bez bolesci