Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTroche soli na jezyk i popic szklanka wody...po chwili powtorzyc. Ponoc migrenikom pomaga.
Trzymam kciuki za wizyty dzisiejsze.
P.s. macie tez tak ze mdlosci Wam przechodza? Rozne rzeczy o tym piszą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 09:34
-
Nuśka, nie wiem, czy jest, ale tak czy siak warto zbadać skąd ta krew. Może z dziąseł? Teraz są spuchnięte. To by chyba była najbardziej optymistyczna wersja, ale trzeba sprawdzić wszystko.
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Kiniorek, kciuki
czekam na wieści.
Neroli, wczoraj na przykład czułam się bardzo dobrze.
dzisiaj ciut mnie mdli, ale wymioty naprawdę są rzadziej
czas najwyższy
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
emikey wrote:Masz szczęście, że masz komu podrzucić malego. My w UK tylko we 3. Zdycham czy nie zdycham muszę zająć się małym. Czasem chce mi się płakać. Zazwyczaj jak muszę go ubrać na spacer i znieść wózek. Najchętniej wypiepszylabym wózek przez okno. A on jeszcze nie lubi się ubierać. Jak w końcu wyjdę to mam wrażenie, że będę wymiotować powietrzem. Maz wraca na wieczór i jeszcze pyta czy jest obiad. Przylecialam na 2 tyg do Polski ale w sobotę już wracam. Zresztą tu też nie odpoczelam. Nawet nie mam kiedy się porządnie wykapac. To druga ciąża i ostatnia. Przy trzeciej bym już chyba kogoś zamordowała.
Mam podobne odczucie, że przy 3 bym kogoś zamordowała. Mój mąż obiadu nie woła, chyba bym go trzasnęła jakby zaczął. Nie zrobiłam obiadu dla nas chyba od 3 tyg. Wystarczy, że dziecku muszę coś gotować. Wieczorem haft, a 3 min.po muszę szykować małej kąpiel. Nie ma zmiłuj. Ja już nie raz ryczalam, bo moja tolerancja na mdłości, wymioty i brak sił jest niemal zerowa..
A prysznica nawet nie mam kiedy wziąć. Jak Kinga idzie na spacer idę spać, żeby potem wytrzymać do wieczora, a wieczorem jak Kinga idzie spać też od razu idę, bo jestem wrak i nie mam siły na prysznic. Wyglądam jak straszydło
a dziś mi się śniło, że się umalowalam i miałam taki śliczny cień na powiekach, i tak ładnie wyglądałam.. ta, kurna, pomarzyć można.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 10:08
-
Neroli mi przechodzi
najgorzej rano na czczo i popołudnie/wieczór jeszcze ale bez porównania
z Pola wymioty miałam (MEGA!) tak samo i od tej pory juź bywało lepiej (tak zalezy od dnia),ten poczatek przeszłam lżej wiec może zaraz bedzie cudownie 
No i zadyszki już tak nie mam,wczoraj 30 min.spaceru z Pola zaliczylam spokojnie . -
Mam tak samo. Mały śpi. Ja śpię. Tyle że on często zasypia mi na spacerze i wtedy koniec kaplica. teraz źle sypia bo zeby mu ida. Do tego mnie mdlosci łapią na wieczór i w nocy. Jak mnie obudzi to już nie zasnę bo nudności mi nie pozwolą. Mała Różnica wieku dzieci fajna. Będą miały wspólny język. Ale jest ciężko. Miałam nadzieję, że będę czuć się jak z synem ale niestety. Mdlosci takie, że chodzę po ścianach i nie myślę o niczym innym. W sumie od jakiś 16 miesięcy nie przespalam nocy wiec to też robi swoje. Organizm wycienczony. Czuje się jak zombi. I najgorsze są wyrzuty sumienia bo czasem wkurzam się na małego bo nie chce spać albo wyje... A przecież on jest malutki. Nie rozumie. Potrzebuję uwagi. Chcę na ręce a ja nie mam siły go dźwigać zwlaszcza po tym krwawieniu.Jupik wrote:Mam podobne odczucie, że przy 3 bym kogoś zamordowała. Mój mąż obiadu nie woła, chyba bym go trzasnęła jakby zaczął. Nie zrobiłam obiadu dla nas chyba od 3 tyg. Wystarczy, że dziecku muszę coś gotować. Wieczorem haft, a 3 min.po muszę szykować małej kąpiel. Nie ma zmiłuj. Ja już nie raz ryczalam, bo moja tolerancja na mdłości, wymioty i brak sił jest niemal zerowa..
A prysznica nawet nie mam kiedy wziąć. Jak Kinga idzie na spacer idę spać, żeby potem wytrzymać do wieczora, a wieczorem jak Kinga idzie spać też od razu idę, bo jestem wrak i nie mam siły na prysznic. Wyglądam jak straszydło
a dziś mi się śniło, że się umalowalam i miałam taki śliczny cień na powiekach, i tak ładnie wyglądałam.. ta, kurna, pomarzyć można.
Także bezdzietne jeszcze wspolforumowiczki, cieszcie się tymi ostatnimi miesiącami wolności
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 10:52
Jupik lubi tę wiadomość
-
Jejuuu laski! Zmiana daty

Na 26.09 :p maly ma 3.7cm, serduszko jak dzwon 178
widzialam jak sie rusza i rozciaga!
Neroli, przedszkolanka:), meerici, Jupik, Aguuula;2525, kasia1518, moni05, Cabrera, Dominika32, Kookosowa, Paolka_25, brunetka91, Zonaboba , kkkaaarrr, basia1987, nuśka91, Matka30+ lubią tę wiadomość

-
Macie ciocie gigancika

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/925bffce1115.jpg
emikey, kasia1518, Aguuula;2525, moni05, meerici, przedszkolanka:), Cabrera, Spirit, Nanu7, Dominika32, Kookosowa, Paolka_25, brunetka91, basia1987, nuśka91, Krakuska lubią tę wiadomość

-
Ja dziś kiepski dzień ... zaczęłam od wymiotow- mąż stwierdził że się nie dziwi jak zjadłam wczoraj pół pudła lodów i 2 batony- mówię mu że tego już nie ma bo kwasem wymiotowalam. Ogólnie czuje się słabo jak wrak , do tego mała ryczy i nie wiem o co jej kaman, jeszcze mamy dziś szczepienie o 15.20 - ahhh ciężki dzień. Obiadu dziś nie będzie bo nie mam siły.
Powodzenia na dzisiejszych wizytach ☺kasia1518

-
Kiniorek gratuluje wizytyKiniorek91 wrote:Zapytaj sie i ladnie popros

Prosze o zmiane daty na prenatalne na 18.03 i na kolejna wizyte na 2.04
zrezygnowałaś z gyncentrum czy idziesz 2 razy?
🤵🏽♀️34
ahm <0,1 / KIR BX, kilka nieobecnych / Allo mlr 0%
🤵🏻♂️34 ⭐
2019 - Angelius GM - amh 0,1;
bakteria, po wyleczeniu -> Cud 👶💗
2022 - Angelius MP - amh leci, omnitrope, androtop, cycloprogynova
✨ 11.2023 DuoStim -> 2 komórki
-> ❄ 5BB -> ET ❌
✨ 9.2024 Stymulacja -> punkcja -> lipa
✨ 11.2024 Stymulacja przerwana (poor responder)
✨ 2.2025 Stymulacja -> punkcja -> lipa
Decyzja o AZ 🔮
Fet 3BB 🌼-> nieudany ❌
Czeka na nas 2AA 🌷 -> ? -
Ja Juz po kontroli. Wszystko ok. Serce jak dzwoń. Mala/y głową w dół a 6 dni temu głową w górę więc się kręci.
Aguuula;2525, przedszkolanka:), moni05, Kookosowa, kasia1518, sunshine03, Paolka_25, Jupik, Zonaboba , kkkaaarrr, Krakuska lubią tę wiadomość