Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
To ja swoj pokaze
ogolnie do szczuplych nie naleze i jak widac mam czym karmic (jeszcze zeby sie to na mleczarnie przekładało)
ale dzis na wage stanelam i dalej wychodzi ze nic nie przytylam
Paolka ja mam tak od wczoraj, ze mam seksualne podejscie do wszystkiego...
Dzisiaj dwa razy juz sie przytulalam, czesc sniadania i kwasech
A tu brzusio
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e9ce90927825.jpg
Dominika32, Kookosowa, brunetka91, nowa na dzielni, moni05, Paolka_25 lubią tę wiadomość
-
ManiaM wrote:Wy też odczuwacie bóle podbrzusza średnio co drugi dzień? Takie jak na okres ale zdecydowanie lżejsze? Bo martwię się czy to normalne . Nie jest to ciągnięcie w pachwinach jak na więzadła...
Nie martw się, to normalnedzidzia bardzo teraz rośnie, macica się powiększa, wszystko tam "pracuje" na pełnych obrotach. I tak dobrze, że boli Cię mniej niż na @.
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
ManiaM wrote:Wy też odczuwacie bóle podbrzusza średnio co drugi dzień? Takie jak na okres ale zdecydowanie lżejsze? Bo martwię się czy to normalne . Nie jest to ciągnięcie w pachwinach jak na więzadła...
Mnie boli od soboty,wczoraj aż nospe brać musiałam A jestem z tych antytabletkowych wiec serio bolało.Dzisiaj już duzo lepiej chociaż i tak boli do tego czasem tak kluje w macicy jakbym na jakiś bolcu usiadła:)
Gdyby nie to że we wtorek byłam u ginka to pewnie bym osiwiala...
-
Ja dzisiaj mam apogeum chociaż chwilowo przeszło. 3 razy zwracałam, muliło mnie... Nie wiem, wzięłam witaminy i chyba sobie wezme na wieczór kwas foliowy bo nie wiem ile się wchłonęło...
Jutro przygotowania do imprezy młodego, 8lat kończy. Tort będę robić. Mam nadzieje, że wyjdzie smakowo. Czekoladowy z żelką brzoskwiniową... -
przedszkolanka:) wrote:Mnoe czasem kłuje i to w miejscu gdzie siedzi fasolka. A brzuch najczęsciej przy zaparciu.
Kiniorek podziwiam, ja zamawialam.. mnie też dzisiaj muli,ale jutro wizyta rano w końcu
Ja nie lubie kupnych... Wole sama zrobić. A w sumie to całą impreze robie. Pizzerinki z ciasta francuskiego, dwie sałatki, kanapkii jeszcze słone przekąski będą.
-
Kiniorek, skąd Ty masz siły na to wszystko. Jak mnie muli i wymiotuje to nie mam siły się podnieść. Dziś właśnie dzień masakra, mdłości nie czekały do wieczora. Jestem wyczerpana. Mieliśmy iść pod wieczór na chwilę do znajomych, chyba wypchne męża z córą a ja sobie poleżę..
-
nick nieaktualny
-
Kiniorek91 wrote:Wiecie co? Tak sobie pomyslalam, ze te Swieta Bożego Narodzenia beda cudowne
tak sobie policzylam ze malenstwa beda mialy po 2-3 msc
-
sunshine03 wrote:Dziewczyny, które biorą luteinę, w którym tygodniu Wam lekarze każą ją odstawić?Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI,3x transfer
,1x crio
,1x transfer -biochemiczna
, 1x crio
, drugi crio
-
sunshine03 wrote:Dziewczyny, które biorą luteinę, w którym tygodniu Wam lekarze każą ją odstawić?
Ja brałam 2x dziennie duphaston , kończę dziś drugie opakowanie i już nie będę brała, chyba że lekarz będzie kazał inaczej ale to dowiem się za ponad 2 tyg więc teraz przez ten czas nie będę brała
-
nick nieaktualny
-
Wszystko zależy z jakiego powodu została zalecona luteina. Jeśli profilaktycznie po iui lub in vitro to chyba 1 trymestr tylko, a jesli z powodu tego, ze cos sie działo to może być dłużej. Ja biorę ze względu na obciążony wywiad i wczesniejsze problemy z szyjką i dr mówił, że o odstawiebiu będziemy myśleć jak dojedziemy do połowy ciąży, a szyjka ani drgnie. Swoją drogą, siedzę w szpitalu czekając na gratisową wizytę z pomiarem szyjki na dobrym sprzęcie.
Neroli lubi tę wiadomość