Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie dziś mdłości lekkie. Najgorsze te napady głodu. Odrazu mi się słabo robi. Dziś na kolacje weszły śledzie.
W święta już będą duże bąble. Ja córkę miałam termin parę dni po świętach wielkanocnych i bałam się że zrobi mi niespodzianke.
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Kiniorek u mnie pierwsze święta z synkiem też miały być magiczne
synek urodzony 28go listopada czyli na święta miał prawie miesiąc i niestety dostałam zapalenia piersi i w pierwszą wspólną Wigilię trafiłam do szpitala, na szczęście z synkiem bo był kp.
Paolka _25 -
nick nieaktualny
-
Ja dziś masakra, umieram z mdłości
Ale za to przyszedł detektor. Maaatko, ileż się naszukalam tego tętna..po całym brzuchu jeździłam, żelu to zużyłam hoho, juz zdążyłam się zestresować że nie ma, ale w końcu sukces- udało się- tętno pięknie między 160 a 180, czuję się uspokojonaprzedszkolanka:), Dominika32, Kaktusia, Kookosowa lubią tę wiadomość
-
Haha, i sie wyjaśniło czemu trudno było szyjke zmierzyć. Zagięła się pod kątem 90 stopni. Na szczęście jest pieknie zamknieta i dluga na blisko 4cm
Dominika32, przedszkolanka:), Kookosowa, sunshine03, Matka30+ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa od 3 dni mam wiekszy spokoj z mdlosciami, wczesniej miałan non- stop i chciałabym o tym zapomnieć
Natomiast muli mnie wieczorami a w dzien tylko jak musze szykować jakieś zarcie.
jesc mogę. Sama siebie nie rozumiem....
Jutro ide na badania... Morfo, mocz i kiła -
nick nieaktualnyKkkaaarrr dzisiaj byłam w medicoverze i okazało się jednak, że lekarz ma tam aparat usg! Kiepski, ale jednak. Tylko, że na wizytach byłam u niego od 4tygodnia ciąży, a ani razu go nie użył
dopiero dzisiaj na chwilę odpalił i zajrzał przez brzuch, bez żadnych pomiarów i bobo sobie machało tak słodko łapkami 😍 od razu humor idealny po takim widoku
a prenatalne już za 12 dni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 22:34
Kookosowa, Niezapominajka2, kkkaaarrr, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Kiniorek91 wrote:Matulu! Moj na dzien Kobiet zamowil pizze. Ale za mna chodzila, chyba z 2tyg. Z szybka parmebska, kurczakiem, szpinakiem i krewetkami... Co do krewetek nie mam pewnosci czy mozna czy nie po roznie pisza ale byly na pewno dobre i nie surowe
Uważaj też na szynkę parmeńską... Taka "dobra", oryginalna też jest niebezpieczna.
SmacznegoGrudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
moni05 wrote:Uważaj też na szynkę parmeńską... Taka "dobra", oryginalna też jest niebezpieczna.
Smacznegonigdy nie jadłam a smaczna
Jaki macie puls? Mierzycie ciśnienie? Bo mam różne ciśnienie ale puls mam pod 100...
Plus pytanie, od kilku dni nie mogę spać na jednym boku... Boli mnie w jednym miejscu no i ni jak się nie potrafię ułożyć, z prawej pod żebrami... w ciągu dnia też czasem zaboli... Może zgłosze to jak będę mieć badanie prenatalne bo do mojego gina dopiero ide 2.04
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 22:29
-
nick nieaktualnyKiniorek krewetki można po obróbce termicznej
szynka parmenska, jak się piekła razem z pizzą w piecu to można, ale tak na surowo nie można
Podwyższone tętno w ciąży to nic niepokojącego. Ja mam cisnienie 100/70 100/60, a tętno czesto 90-100moni05 lubi tę wiadomość