Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciocie misio macha do Was i buziaki rączką wysyla ! 😍
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/00003b76daa4.jpg
3.17 cm.szczescia, sluchaliśmy sekundkę serduszkowszystko jest super,genetyczne 28.03 .
Doktor rozpieszcza dziś kobiety rafaello
Aa i od połoźnej mam zakaz chudnięcia na przyszłą wizytę haha ;pDominika32, sunshine03, moni05, borsuk, Awaria_90, Kaktusia, Jupik, Spirit, Irka, Cabrera, Kookosowa, Nanu7, ManiaM, basia1987, Matka30+, kasia1518, nuśka91, brunetka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja jestem rocznik 86.
Dziś wizyta, ale dopiero na 14!!! Masakra. Nie wiem jak wytrzymam. Już zaczynam się stresowaćsama nie wiem dlaczego.
Pisałam ostatnio, że nie mam żadnych objawów, no to już mam. W nocy gdy wstaje to mam mdłości i tak do ranaech.. Nie za fajnie...
Przedszkolanka- śliczne maleństwo 😍 😍 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 09:59
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Dominika32 wrote:Wszystkiego Najlepszego dziewczynki:*
Ja śpię na pół brzuchu,znaczy tak na boku na brzuchu,inaczej nie zasnę...
Dziewczyny brzuch pobolewa mnie dokladnie w miejscu gdzie jest dzidziuś,też tak macie?
Jeszcze nie znaleźli tej dziewczyny i jej córeczki!...nie rozumiem też dlaczego wizerunek ojca nie jest ujawniony..co za naród!
Już opublikowano: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,24528438,child-alert-ws-3-letniej-amelki-policja-publikuje-wizerunek.html#s=BoxOpLink -
Ja zaraz szykuje się na wizytę. Mam na 11:30. Trochę zaczęłam się stresować bo rano znów miałam brazowawy śluz. Nie krew jak ostatnio ale jestem na duphastonie to nic nie powinno być. We wtorek miałam kontrolę i wszystko było ok no ale jakoś spokojna nie jestem. Do tego jutro czeka mnie lot do UK.
-
Ja też z 91!
Przedszkolanka, piękny Maluch!
Ja chciałam tylko zameldować, że udaje mi się Was podczytywac w biegu, ale na pisanie już nie ma czasu :p
Wszystkiego najlepszego dziewczyny! Ciekawe ilu z nas należą się podwójne życzenia, bo noszą pod sercem małe kobietki
Umówiłam genetyczne na 30.03.przedszkolanka:), Zimri, moni05 lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego mamusie
Ja chyba z tej okazji obudziłam się bez mdłości, ale śniadanie już jadłam na siłę.
Powiedzieliśmy wczoraj małej, że mama ma dzidziusia w brzuchu, było hurra i w ogóle radość, i zazyczyla sobie siostrzyczkeMam nadzieję, że nie wygada rodzicom przez telefon
kasia1518 lubi tę wiadomość
-
Zrobilam tort. Kurde nie wiem czy sie bedzie podobac ale w smaku jest obłed. I z tego obłedu o mało go nie zrrzucilam z podstawy :o srodek to żelka brzoskwiniowa i masa czekoladowa z mascarpone.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/668f6a700ab9.jpg
przedszkolanka:), Kookosowa, Jupik, moni05, kasia1518 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAwaria_90 wrote:Cześć Dziewczyny, czytam Wasz wątek prawie od początku, ale dołączyć zdecydowałam się dopiero po tym jak wczoraj USG potwierdziło obecność zarodka i bicie serca (obecnie 6 tygodni i 6 dni). Wg USG termin na 25.10.2019 r. Mam 29 lat, to moja pierwsza ciąża. W zakresie badań i lekarza korzystam z krakowskiego LuxMedu.
Dzięki Waszym komentarzom dowiedziałam się wielu ciekawych rzeczy, a przede wszystkim utwierdziłam się w przekonaniu, że moje objawy są normalne
Jako, że są tutaj już mamy, które mają większe doświadczenie, chciałam zapytać czy robiłyście badania NIPT i jakie macie przemyślenia na ten temat.
Zaraz Cie dopiszę do listy
Co do NIPT ja planuję zrobić tylko wtedy, jeśli na usg, pappa wyjdzie coś źle. Jednak 2-3 tysiące to spory koszt, szczególnie jak się podliczy wszystkie wizyty w ciąży plus wyprawkę dla maluchaAwaria_90 lubi tę wiadomość
-
Wszystkim kobietkom najlepsze życzenia! Jak najmniej mdłości, samych zdrowych dzidziusiów i udanych szybkich porodów
Ja dziś jak tylko czuję najmniejsze mdłości zre na umor- trudno. Od rana do nocy jestem sama, bo mi mąż wyjechał, a wczoraj byłam zryta jak nie wiem. Przyjmuję teraz taktykę, że jem ile wlezie zanim mnie zemdli, bo jak zemdli to już nic nie wejdzie i będzie tylko gorzej. Że dupa urośnie trudno, zobaczymy, czy przeżyje ten dzień bez mdłości mieląc ciągle coś w buzi..
Kiniorek, przy Tobie czuję jak się dupa wołowa (zamiast kura domowa).
Na 1 urodziny Kingi na pewno zamówię tort. W życiu żadnego nie zrobiłam i pewnie nie zrobię. W ogóle jakoś w kuchni to robię jak muszę. No nie mam smykałki. A jak czytam co wyrabiasz to żałuję, że jak tak nie umiem..
-
Jupik to ja Ci moze nie mowie ile od rana zrobilam ze sprzatania
wiem ze nie powinnam sie forsowac ale jak zrobie to bede miala spokoj... Przynajmnien 1/2 mam tego co chcialam dzisiaj zrobic... A jeszcze mam salatke jedna do zrobienia dzisiaj i do ogarniecia lustro bo cale upalcowane i łazienke... Jutro moj bedzie sorzatal duzy pokoj i "multimedialny"...
Jeszcze z psem schodze i mam ze 2 godz odpoczynku... -
Jupik tak
Kinga i Koziorożec ;]
Przedszkolanka ja swoj syf ogarniam i nie umiem sie odkopac. Co sprzatne to mi cos dochodzi. Juz sobie wczoraj kapy wypralam i czesc poscieli. A dzisian znowu mi doszlo. Ale juz leje na to. Dzisiaj reczniki i czesc prania. Umylam wc. Pokoj mlodego do stanu uzywalnosci doprowadzilam. Kuchnie umylam. Jeszcze lazienka i lustro. I ta salatka... Jutro druga salatka, pizzerinki, kanapki... W nosie to mam. Mam nadzieje ze starczy wszystkiego... 15osob w tym 10 doroslych i 5 dzieci...