Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:Kiniorek podziw. U mnie maz sprzata,zabawki są tylko przekladane. Ja jedynie na szybko obiad i to nie zawsze i kolacje/sniadania robie. A Ty jeszcze impreza..szalona!
Bo ja tak mam... Ale czuje ze juz nogi w tylek wchodza jak od 7 na nogach. A jeszcze chyba z mlodym na trening... -
nick nieaktualnyKiniorek Ty masz jakieś nadludzkie siły!!!
Ja czasem ledwie mam siłę zrobić sobie coś do jedzenia
chociaż dzisiaj mam wybitnie dobry dzień, bo nawet robię lazanię. Z tym że dzisiaj nic więcej już robić w domu nie zamierzam 😂
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Oj... Moj ostatnio umyl okna w duzym pokoju. Ale pracuje fizycznie przy łancuchach gorniczych. I jak przychodzi z nocki to do 13 spi. A ja do tej godziny mam juz zazwyczaj posprzatane. Nie lubie miec syfu i siedzien na dupie jak to widze. A jak idzie na rano to wiadomo ze nie bedzie miec sily po robocie. Ale jutro ma wolne i posprzata. Musze go zagonic do okien u mlodego bo tam wstyd, ozdoby z suchego sniegu świateczne ...
-
Kiniorek, moja córa Kinga w dodatku Baran
Żywioł taki, że nie ogarniam. Dokładne przeciwieństwo do mnie, bo we mnie tyle żywiołu ile tortów w życiu zrobiłam ;-P
No ja też podziwiam.
U mnie też syf. Zabawki wpierdzielamy wieczorem do pudła, które wsuwam pod stół. Rzeczy różne walają się wszędzie. Mąż zapracowany, oprócz tego, że pozmywa i zwierza ogarnie nic innego nie zrobi. Ja zazwyczaj bez sił, choć dziś jest ciut lepiej, więc od razu też jakaś drobnicę ogarniam, żeby chociaż cokolwiek tknąć. U nas w salonie jeszcze mała choinka na stole, dziś wyleci. Obiad jak zrobiłam parę dni temu to mąż pod sufit z radości skoczył. Ech. Też czekam na ten drugi trymestr, a u nas pp drodze urodziny Kingi i jej Chrzciny. -
Ja po wizycie w klinice. Wiem już czemu mam te brązowe plamienia. Musiałam iść prywatnie bo ani na IP ani na NFZ nic nie widzieli. Także mam jeszcze kosmowke. I jak się przesuwa powoduje minimalne krwawienie. Do 12 tyg może tak być.
Dzidzia ma już prawie 4cm. Widziałam Fasolke nawet na 3d. Serce wali szybko bo 170. Z synem na tym etapie 146 było.
Za wcześnie na badanie genetyczne ale już wykluczył zespół Richardsona bo nie ma obrzęku. Ma też malutka przeziornosc karkowa i kość nosowa więc wykluczył też syndrom downa. Ulżyło mi bo z synem Miałam 0,5% szansy a byłam 2 lata młodsza.
Dostałam L4 i oswiecilam ich w pracy, że nie wracam. 14 marca miałem wrócićmoni05, przedszkolanka:), Cabrera, Jupik, Kookosowa, kasia1518 lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Emikey super !
Aź ciężko uwierzyc,źe my zaraz usg genetyczne bedziemy mialy!;oprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Mam prawie 8mm długości, rosnę wzorcowo i moje serduszko bije 147 uderzeń na minutę, mam mamę panikarę,która popłakała się przed wizyta ze strachu, w ogóle niepotrzebnie ❤️
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1ee462214e5f.jpgCabrera, moni05, Jupik, borsuk, Aguuula;2525, Nanu7, Zimri, kasia1518, Kookosowa, nuśka91, sunshine03, brunetka91 lubią tę wiadomość
-
Jestem po wizycie. Serduszko było piękne 😍 Pan doktor powiedział, że wszystko jest w najlepszym porządku
7,9mm szczęścia ❤️
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/245773fa1ae6.jpg
Kolejna wizyta 1 kwietniaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 19:07
moni05, emikey, Jupik, Dominika32, Krakuska, przedszkolanka:), Cabrera, Spirit, kasia1518, Kookosowa, nuśka91, sunshine03, brunetka91 lubią tę wiadomość
-
Znalezli ta trzylatkę i jej mamę
przedszkolanka:), Kookosowa lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Ja jestem dętka. Od 3 dni popołudniami tak mam. Mdłości i totalny brak chęci na cokolwiek. Te cholerne zaparcia mnie nie opuszczają, a żołądek czuję w gardle, fe! Bardzo proszę, jesli mogę
o wpisanie mi wizyty na 11.03 i prenatalnych na 22.03.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 17:38
Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI,3x transfer
,1x crio
,1x transfer -biochemiczna
, 1x crio
, drugi crio