Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kiniorek, mi się wczoraj skończyła czterodniowa migrena... Pogoda i zmiany ciśnienia nam nie sprzyjają. Bez obaw bierz paracetamol zgodnie z ulotką i spróbuj może okładów na głowę, drzemki.
Kasia, calkiem smaczne malinowe są w biedronce, ponoć nalepka mówi, że krajowe. Wiadomo, że to nie to samo co w sezonie, ale są soczyste i naprawdę smaczne.kasia1518 lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Moni potwierdzam, z Biedornki malinowe sa dobre jak na ta pore
Kfc przyjechalo z opoznieniem ale zjedzone ze smakiemobiadu nie jadlam to burger wszedl :p jutro od rana dzialam z golabkami bez zawijania.
Przeziebienie odpuszcza, jeszcze troche gardlo boli i lekki katarmoni05, kasia1518 lubią tę wiadomość
-
emikey wrote:Że wy możecie gotować. Mnie odrzuca od zapachów w kuchni. Gotowanie to horror dla mnie. Dziś na obiad gotowe pyzy z mięsem.
Bo u mnie akurat wola gotowane niz gotowe. Zadko kiedy kupuje cos gotowego chyba ze nie mam czasu. A golabki zrobie i na dwa dni beda -
Tak mi się coś wydaje, że któraś z Was pisała tu, że najgorzej miała w tygodniu 7+0 do 7+6... piszę, bo miałam identycznie! Teraz już mdłości mniejsze, za to spanie mnie dorwało, w pracy zasypiam przed kompem a czasami o 19 juz jestem w łóżku a o 20 śpię... wolałam jednak mdłości, bo można je było zakończyć zjedzeniem czegoś 😉
Jutro wizyta, czyli 10 dni po ostatniej i szczerze mówiąc do końca 1 trymestru wolałabym zachować taką częstotliwość, bo normalnie włosy z głowy można rwać pomiędzy wizytami! Internet powinnam sobie odciąć!
Tak mnie zastanawia, czy te z Was, które są już blisko prenatalnych mają już jakąś zmianę w wyglądzie brzucha... Widać już go? 😍 -
U mnie też gotowanie to horror, więc nie gotuję, lodówki nie mogę otworzyć, a co dopiero nad garami stać.
A dziś myślałam, że się popłaczę.. 2 km od nas są domowe obiady, weszłam na ich stronę, a tam, że danie dnia to kluski na parze z sosem i zasmażaną kapustka..oj zjadłabym, oczy mi się zapaliły, dawaj Kinie w wózek i na spacer. Po drodze mdliło, jeszcze mi się słabo robiło, no ale trudno, napalilam się na te kluchy to idę. Wchodzę do knajpy, a tam baba do mnie, że dania dnia już nie ma i mogę wziąć coś z karty..no myślałam, że albo jej zemdleje przy ladzie, albo haftne albo się porycze..i wytłumacz tu babie, że na żarcie patrzeć nie mogę i te kluchy to była jedyna rzecz na którą miałam ochotę i jedyna szansa na zjedzenie przeze mnie obiaduno chyba zobaczyła moją reakcję i powiedziała, że następnym razem mam dzwonić to mi zostawią.. no ale co z tego, jak potrzebowałam kluch tu i teraz. No i skończyło się tym, że wzięłam co innego, oczywiście po przyjściu do domu tego nie tknelam, w dodatku padłam jakbym maraton przebiegła, a nie wyszła na spacer. No przynajmniej mąż ma obiad na dwa dni..a ja dalej buły z serkiem topionym. Tragedia
-
Jupik wspolczuje. Moj tez do mnie dzisiaj ze moglabym to kfc odpuscic ale ja na nic innego ochoty nie mialam.
A dalej mnie jakos slabo jest. Nie wiem. Glowa szumi, boli dalej, spac sie chcejakos taka nie do zycia po tej wizycie u kardio jestem...
Tez sie wam sikanie wlaczylo co 20min? Masakra...
Co do brzuszka: ja widze ze sie zarysowal. Co prawda, na wadze mam ok 1kg na plusie teraz ale widze roznice. Juz nawet jeansow nie zakladam bo wiem ze beda gniotly i chodze w legginsach -
nick nieaktualnyNiezapominajko u mnie widoczna jest opona 😂 wyglądam jakbym się dobrze najadła i była na bakier z ćwiczeniami
ale ważę nadal 52kg, nic nie przytyłam
No i część spodni ciśnie w pasie, więc już nie we wszystkich mogę chodzić.
U mnie też jest głównie wieczorna oponaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2019, 18:46
-
A ja mam tak, ze z rana leciutkie zaokrąglenie, a wieczorem wyraźny brzuch :p
sunshine03 lubi tę wiadomość
🤵🏽♀️34
ahm <0,1 / KIR BX, kilka nieobecnych / Allo mlr 0%
🤵🏻♂️34 ⭐
2019 - Angelius GM - amh 0,14;
bakteria, po wyleczeniu -> Cud 👶💗
2022 - Angelius MP - amh leci, omnitrope, androtop, cycloprogynova
✨ 11.2023 DuoStim -> 2 komórki
-> ❄ 5BB -> ET ❌
✨ 9.2024 Stymulacja -> punkcja -> lipa
✨ 11.2024 Stymulacja przerwana (poor responder)
✨ 2.2025 Stymulacja -> punkcja -> lipa
Decyzja o AZ 🔮
Czeka na nas 3BB 🌼-> maj 2025 ? -
Ja dużo nie piję a co chwila muszę siku
Jeansów też nie zakładam, nie dlatego że się nie mieszczę, ale dla mnie jakikolwiek ucisk na brzuch teraz to masakra, więc w grę wchodzą tylko piżamy i dresy, których nie czuję na tyłku. Nawet mąż mnie w nocy nie może przytulić, ani kot mi się położyć, no mam wrażenie że jakikolwiek dotyk wzmaga mi mdłości. A brzucha po porodzie już płaskiego nie miałam, więc teraz trudno mi ocenić czy coś się zmieniło. -
Niezapominajka2 wrote:Tak mi się coś wydaje, że któraś z Was pisała tu, że najgorzej miała w tygodniu 7+0 do 7+6... piszę, bo miałam identycznie! Teraz już mdłości mniejsze, za to spanie mnie dorwało, w pracy zasypiam przed kompem a czasami o 19 juz jestem w łóżku a o 20 śpię... wolałam jednak mdłości, bo można je było zakończyć zjedzeniem czegoś 😉
Jutro wizyta, czyli 10 dni po ostatniej i szczerze mówiąc do końca 1 trymestru wolałabym zachować taką częstotliwość, bo normalnie włosy z głowy można rwać pomiędzy wizytami! Internet powinnam sobie odciąć!
Tak mnie zastanawia, czy te z Was, które są już blisko prenatalnych mają już jakąś zmianę w wyglądzie brzucha... Widać już go? 😍
13 cs szczęśliwy ❤
25.01 beta 197
28.01 beta 599
31.01 beta 1636 -
Pytanie do dziewczyn używających detektorów: gdzie mniej więcej znalazłyscie fasolkę? Ja już dzisiaj nie wytrzymałam i wyciągnęłam swój detektor. I dupa blada. Znalazłam swój puls. W prawdzie nie jestem szczupła. Tu i ówdzie mam za dużo, ale miałam nadzieję podsłuchać małego człowieka, a jedyne, co sobie zgotowalam, to dodatkowy stres...