Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Karooo93 wrote:Chyba większość się już zna dużo lepiej 😉
Jestem z Warszawy i mam 2 - letniego synka.
Strasznie ciężko wychwycić wszystko, nie myslalyscie o
tajnej grupie na FB ? 😏 🙂przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Ja z lutówkami jestem na messengerze ale baaaaaardzo sporadycznie,bo po prostu mój tryb życia mi nie pozwala na siedzenie i pisanie. A tu sobie zerkne kiedy moge,odpiszę a i tak jestem na bieżąco
no i póki co kojarze lepiej dopiero kilka osób tak na prawdę..
-
przedszkolanka:) wrote:Ja z lutówkami jestem na messengerze ale baaaaaardzo sporadycznie,bo po prostu mój tryb życia mi nie pozwala na siedzenie i pisanie. A tu sobie zerkne kiedy moge,odpiszę a i tak jestem na bieżąco
no i póki co kojarze lepiej dopiero kilka osób tak na prawdę..
-
W pierwszej ciąży przeszliśmy na FB dopiero pod koniec ciąży. Forum się poznało. Do tej pory utrzymujemy kontakt na grupie już 3 lata w sumie plus etap ciąży.
Ja jestem z Warszawy. Dokładnie wieś obok ale to już jak Warszawa.
U mnie objawy ustały już tydzień temu. Teraz muli i zwracam jak zjem coś zakazanego. Ale wiem za co cierpię.
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
nick nieaktualny
-
moni05 wrote:Kiniorek i jak badanie?
Echo chyba dobrze wyszlo. Cos sie skrzywil jak mowil o zastawce ale powiedzial ze wyglada ok.
Mam ten sprzet na sobie a to smierdzi potembleh...
A dzis moj syn zrobil nam niespidzianke. Dostal jako jeden z 7 dyplom za piekne pisanie i moze zaczac pisac pioremKookosowa, moni05 lubią tę wiadomość
-
Kiniorek91 wrote:Echo chyba dobrze wyszlo. Cos sie skrzywil jak mowil o zastawce ale powiedzial ze wyglada ok.
Mam ten sprzet na sobie a to smierdzi potembleh...
A dzis moj syn zrobil nam niespidzianke. Dostal jako jeden z 7 dyplom za piekne pisanie i moze zaczac pisac piorem -
FB to tylko propozycja, dostosuje się 😉
Czy Wy już macie karty ciąży?
U mnie ogólnie jest tak, że dzisiejsza wizyta potwierdziła
Ciążę, ale lekarza prowadzącego muszę sobie znaleźć innego, bo
Ten nie da rady, bo ma dużo ciężarnych 😮
Eh ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2019, 13:20
-
aaa i jeśli możecie to zapiszcie mi wizytę na 5 kwietnia
termin z 1 usg wychodzi na 25 października
mam 31 lat i to moja pierwsza ciąża, widzę, że dla większości z Was to już kolejna, dlatego fajnie się czyta wszystko od osób, które mają już wiedzę w temacie. staram się podczytywać regularnie, ale nie wiem na ile moje "mulenie" da mi się udzielać -
nick nieaktualny