Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kiniorek czekamy na wieści.
Przedszkolanka bardzo mi przykro.
Maniam tak. Mi nieznacznie. Miałam 1.3-2.0 a teraz 2.4. nadal biorę euthyrox112 a za tydzień znowu badanie i kontrola.
Po porodzie lekarz endokrynolog powie ci jak masz dawkować. Ja mialam 100 z córką a po porodzie kazał brać 50. I do kontroli potem badania i mi podniósł do 75.
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Przedszkolaka, możesz paracetamol. Na 100% bezpieczny. Maksymalna dawka to 4x2 tabletki na dobę. Konsultowane z lekarzem. Tylko uważaj żeby był czysty bez dodatków typu kodeina itp. Z naturalnych sposobów (jestem migrenowcem) - ciepły prysznic, zawinąć głowę ręcznikiem i zimny okład, ciemne pomieszczenie i spać. Na niektórych imbir działa. Mi niezbyt. Czasem pomagało mi jakieś jedzenie w occie np grzybki. Nie pytaj dlaczego, nie mam pojęcia
Insta: @CodziennoscM
-
ManiaM wrote:Też trzymam kciuki za wizyty;) moja za tydzień, już nie mogę się doczekać.
Dziewczyny z niedoczynnością tarczycy , też mialyście przed ciąża TSH w normie ok np 1,5 A jak tylko zaszlyscie od razu skoczyło ? Mi prawie do 4. Brałam letrox 62,5 A teraz od miesiąca biorę 100. W piątek odbieram wyniki krwi, ciekawe jestem czy spadłoInsta: @CodziennoscM
-
CodziennoscM wrote:Przedszkolaka, możesz paracetamol. Na 100% bezpieczny. Maksymalna dawka to 4x2 tabletki na dobę. Konsultowane z lekarzem. Tylko uważaj żeby był czysty bez dodatków typu kodeina itp. Z naturalnych sposobów (jestem migrenowcem) - ciepły prysznic, zawinąć głowę ręcznikiem i zimny okład, ciemne pomieszczenie i spać. Na niektórych imbir działa. Mi niezbyt. Czasem pomagało mi jakieś jedzenie w occie np grzybki. Nie pytaj dlaczego, nie mam pojęcia
Oklad z octu zmniejsza obrzęki i bóle. Tobie pomaga od środka hehe
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Hah wszystko w porzadku bedzie syn
Dominika32, przedszkolanka:), moni05, Nanu7, APrzybylska, Kookosowa, Matka30+, Cabrera, brunetka91, meerici, sunshine03, kkkaaarrr, Aguuula;2525, wiktoriaa, Kaktusia, Awaria_90, mia4444, Jupik, emikey, Karooo93, Neroli, kasia1518, CodziennoscM, ManiaM, OO83, Paolka_25, nuśka91, japonka lubią tę wiadomość
-
Kiniorek, super! Gratulacje :*
Oby to był siusiak a nie cos innego między nogami i niespodziankaGrudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny