Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie czytałam. Teraz poczytałam skrót. Chodzi o naturalne leczenie.
Ja mam sposób na Hashimoto Karen Frazier. Super książka o diecie, jadłospisy na cały miesiąc, składniki jakie trzeba unikać. Plus czytamy publikacje i podczytuje bloga niedoczynna.ManiaM lubi tę wiadomość
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
brunetka91 wrote:A ma któraś z Was za wysokie ciśnienie? W piątek na wizycie miałam 141/90. Kazał mi kupić ciśnieniomierz naramienny i mierzyć codziennie.. Pewnie tabletki na ciśnienie mnie czekają..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Neroli wrote:Musze isc do swojego gina czy moge do rodzinnego? Moze lepiej jutro zadzwonie do poloznej. Zalamana jestem
Neroli lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale w tym tygodniu mamy wizyt, i to prawie same z usg genetycznym
ja sie mega cieszę, bo udało nam się znaleźć opiekę dla Borysa na czwartek i jadę z M. W tej ciąży nie był jeszcze ze mną ani razu, bo zawsze zostaje z Borysem, więc bardzo się cieszę, że w końcu zobaczy dzidzie
sunshine03, Dominika32 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysunshine03 wrote:A jak poprzednia wizyta? Nie dałaś nic znać po niej...
Z wrazenia zapomnialam! Wszystko super, termin zmienil sie na 8.10, a dodatkowo lekarz powiedzial, ze chlopiec... wiem, ze wiele osob uwaza, ze to jak wróżenie z fusow na tym etapie, ale nic nie pytalismy o plec, lekarz sam powiedzial, ze wstepnie widac i czy chcemy poznac. Jest swietnym specjalista z certyfikatem FMF i doskonalym sprzetem. Zobaczymy, czy sie nie mylidla nas plec bez roznicy, najwazniejsze, zeby bylo zdrowe.
przedszkolanka:), sunshine03, Kookosowa, Dominika32, Cabrera, kasia1518 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Któraś pytała o detektor- Jumper JPD-100S6, kupiony na allegro za 199.99 sprzedający e-stornet czy coś w ttm stylu.
Jedyne co to nie dołączyli kabla do nagrywania, a był w opisie, ale i tak nie zamierzałam korzystać, więc się nie dopominam.
Ja dziś rano odwalilam maniane (a propos uważania na to co się je) ale napiszę jutro bo padam z nóg i mdłości..Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2019, 23:34