Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
XYZ89, brunetka - ja Toruń
trochę niedaleko
XYZ89, brunetka91 lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nowa na dzielni wrote:Ja dzisiaj właśnie drugi raz prawie zemdlałam, raz jak szybko wstałam zrobiło mi się totalnie ciemno przed oczami, teraz po dłuższym staniu. Czuje się bardzo dobrze ale no naprawdę zakręciło się z głowie, ciemno i prawie poleciałam. Miałyście tak? Niby bywa w pierwszym trymestrze ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2019, 12:38
-
Cabrera wrote:Dołączam do tych z ogromnym problemem z zaparciami. Dziś na przykład pół nocy nie przespałam tak mnie brzuch bolał.
A dietę mam raczej zdrowa: owsianki z otrębami i ziarnami, warzywa, owoce, w miarę regularne jedzenie. Jem tak naprawdę mniej już przeć ciąża, a brzuch ogromny, waga idzie w górę, czuje w jelitach z piec kilonaprawdę fatalnie się pod tym względem czuje...zaczynam zmuszać się do jedzenia, bo najchętniej nic bym nie jadła...
Aguula, co to za syropek???
Wieczorem wypiję 15 ml i rano jest ok. Polecamu mnie co prawda zadziałał po 2 dniach ale warto.
Cabrera lubi tę wiadomość
Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI,3x transfer
,1x crio
,1x transfer -biochemiczna
, 1x crio
, drugi crio
-
nowa na dzielni wrote:Ja dzisiaj właśnie drugi raz prawie zemdlałam, raz jak szybko wstałam zrobiło mi się totalnie ciemno przed oczami, teraz po dłuższym staniu. Czuje się bardzo dobrze ale no naprawdę zakręciło się z głowie, ciemno i prawie poleciałam. Miałyście tak? Niby bywa w pierwszym trymestrze ;/
Niestety mnie rowniez w tym tygodniu zaczęło robic sie słabo, w pierwszej ciąży tez tak miałam i raz zemdlałam w nocy jak wstałam do toalety, mam nadzieje ze tym razem nie bedzie az tak zle. Ogólnie to jest dosc niebezpieczne bo nigdy nie wiadomo kiedy złapie. -
ManiaM wrote:No właśnie, apropo diety , uważacie na to co jecie ? Bo ja raczej jem wszystko nie pomijając fast foodow od czasu do czasu
Ja ograniczam gluten, nie jem nabiału przez Hashimoto. A w ciąży odstawiłam kawę i czerwona herbatę bo piłam litrami. Reszte jem jak mam ochotę
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Ja wzielam moich chlopakow na obiad po sparingu mlodego. Strzelil dwie bramki to sie nalezalo. Jak mieli do wyboru rosol czy zurek i kluski z miesem to wybrali to drugie
mlody wybral dorsza i babeczka w szoku ze dziecko i rybe wybralo
ja kluchy z rolada i kapusta i żurek. Jak ten żur za mna chodzil! A maz mieso z kluskami i tez zurek
i za taki obiad dla 3 osob w knajpce osiedlowej 71zl z napojami
a znajoma pojechala z synami do innej i juz ponad 100zl naliczyla
a mowilam jezdz z nami
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, sporo mam do nadrabiania w czytaniu.
Ogólnie ostatnio kiepsko się czuję. Na zmianę, a czasem i wszystko razem - bóle brzucha, głowy, pleców w odcinku lędźwiowym.. A tu nawet siedząc w domu, to z Młodym się nie wypocznie. Nie mówiąć już o chwili na napisanie czegoś. Młody wieczorem zasypia, to i ja padam razem z nim. -
Na wizycie zawsze jest wyższe ciśnienie, "syndrom białego fartucha"
kontroluj sobie w domu, ale zobaczysz, będzie w normmie
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
ManiaM wrote:Też mam hashimoto, jedyne co odstawiłam to kawę, nie stosuje specjalnej diety
Endokrynolog ci nie kazał trzymać diety?? Dieta specjalna wspomaga leczenie choroby. No i niestety my przy chorobie autoimmunologicznej nabywamy z czasem nietolerancje. Czytałam ostatnio bardzo ciekawa publikacje na temat glutenu a jego działaniu na mózg w chorobie Hashimoto.
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku